Відповідь: хто де вчився.... є такий збірник компіляторів - gcc (the GNU Compiler Collection). Так от, "фігня" - це його політехівська реалізація
Відповідь: хто де вчився.... Вчився в Чернівцях в школі № 23, пізніше в Чернівецькому середньому загальноосвітньому Колегіумі при патронаті Києво-Могилянської академії radist А ше пізніше його (колегіум) перейменували в Гімназію № 5. Зараз - в Чернівецькому національному університеті ім. Ю.Федьковича, інженерно-технічний факультет...
Відповідь: хто де вчився.... ну,я вроді ще маю вчити польську..і ще може ще якісь мови прогачення...хз одним словом...
Відповідь: хто де вчився.... СШ № 2 - поганенька школа СШ № 93 - за Чикуленка була досить доброю ліцей менеджменту (ганьба - жахлиивий заклад) ЛНУ Франка, мех-мат КНУБА УП
Відповідь: хто де вчився.... таки погана..пам`ятаю вічно нас там морудвали..але деякі вчителі були дццже добрі( в значенні викладання)
Відповідь: хто де вчився.... беззаперечно схиляю голову перед першою вчителькою моєю - МАЙСА Валентина Кирилівна - неймовірно хороша вчителька! Згадую досі про теї часто, тільки ніяк не можу знайти час, аби провідати. Зате після закінчення молодшої школи я не маю з тої школи жодних спогадів позитивних! ...
Відповідь: хто де вчився.... СШ №37 (французька та англійська) Правда, англійська була просто жахлива. Ми були першими, на кому проексперементували її введення. Учителів не було. Щороку інші, щороку починали з алфавіту. Його я хіба найкраще знала, коли до Канади приїхала. :D:D:D А так - майже зеро. І англійську я не вчила, бо вважала потворною на тлі французькою. Але довелося... Зате з французької було усе, що лиш можна собі уявити. Далі була СШ №49 на останній випускний клас, бо в 37 через олімпіади життя не давали. І багато моїх однокласників казали, що мудро зробила, що геть пішла, бо їм лиш нерви попсули. Далі славістика в університеті Франка (польська, сербська, чеська, білоруська, болгарська). Мало би бути розуміння 75% усіх слов"янських мов. Ніби і є.
Відповідь: хто де вчився.... 2-га-слабенька.І 31-ша,ну і ше в нас тут 66-та нікуди не годиться.Та й 83-тя так собі.Тут сильні 45-та,46-та та 85-та.Ше,кажуть,55-та
Відповідь: хто де вчився.... СШ№35. Когда то была сильная школа с хорошими учителями. Последние 2 года перешел в СШ№62, сплошная посредственность, из середнячка в 35й превратился в чуть ли не отличника в 62, кроме мовы, в основном все решалось за "ковбасу".
Відповідь: хто де вчився.... Співчуваю вашій родині, що так не пофартило, кошмар...а багато ковбаси уходило на учобу?
Відповідь: хто де вчився.... В том то и дело чето не уходило. Не умели родители мои этого. Потому то я и закончил школу без медальки и без грамоты. Помню обидело то, что не дали грамоту по информатике, знал ее в те годы лучше училки. А Грамоту получила девочка которая постоянно не той стороной к себе ставила клавиатуру, точнее компьютер. (Атари и Спектрумы были тогда)
Відповідь: хто де вчився.... ооо.... 35-а..... про неї було вже сказано на нашому форумі...... розплідник русофільства..... на рівні з 16-ю.... хоча — ні..... 16-а “не дотягує”.....
Відповідь: хто де вчився.... ееее... оце начиталася і комплекс неповноцінності мало не вхопив. 96-та, звичайненька, але така рідненька... а потіммм.... ех, помилка всього життя - :no: - економічний, але рідного ЛНУ Франка. а хочу на психологіюююю!!!!
Відповідь: хто де вчився.... спеціалізована школа №211 з поглибленим вивченням англійської мови з першого класу - суперова школа, колектив хороший(і учнів, і педагогів). знання англійської дає відмінне. зараз вчусь в Київському національному економічному університеті, на юридичному факультеті. минулого літа вчилась 3 тижні у Віденському економічному університеті за програмою TEMPUS-TASCIS, оце був досвід- зовсім інша методика викладаняя!цікаво! навіть спати не хотілось на першій парі.
Відповідь: хто де вчився.... У мене там тато географію якийсь час викладав. А в чому проблема? Дві освіти суперова штука. Я теж хотіла на психологію. І таки піду ще, але заочний, кажуть, до їдного місця.