хто де вчився...

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем duncan, 5 сер 2007.

?

іноземна мова

1. французька

12,5%
  2. англійська

80,2%
  3. німецька

20,8%
  4. іспанська

4,7%
  5. екзотична

4,7%
  6. бейсік, ассемблер та ін.... :)

20,3%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. я ще за Чепіля (?) вчилась :)

Останнє редагування: 12 лис 2010
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

І я за Чепеля........
    Найбільше чомусь мені запам"ятався наш вчитель музики і клас ,аудиторія,то так тоді було помпезно,оті малесенькі піанінки на кожній парті...взагалі я любила найбільше цей предмет...і зараз часом граю на флейті на сопілці.
    Математику ненавиділи....фе!!!!!любила ще географію....правда забула,як звали вчительку,вона вас певне теж вчила...

---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ----------

І ше я була піонервожата.....маляточок приймала в піонери....капець!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 1
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ой, я теж любила той клас музики через ті шикарні парти! Це було так незвично :) У нас була вчителька, хоч ще в школі був і вчитель, який грав на гармошці. Він мені більше подобався, бо не такий строгий. Запам'ятався зі своєю гармошкою :)
    Солоха, а Ви в яких роках вчились?

4. я там вчилась у першому класі :) давно, навіть з Поеткою розминулась :) а потім "по етапу": сш46, сш66 :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То Ваш клас міг наш в перший клас вести :)
    Напевно. Я на Науковій 8.

---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

Могли вчитись з моєю мамою :) Хоча мені Ви молодшою здаєтесь..

• Подобається Подобається x 4
  6. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ми сусіди:)

7. mileelen1

mileelen1 Active Member

СШ 37:bad: к сожалению, хорошего про нее ничего сказать не могу (имхо)
    МАУП

8. а мій клас в перший клас вів клас моєї сестри :) як зараз пам'ятаю: вишикували нас на лінійці, щось там відбувається... мені нудо... та й вирішила піти сестру пошукати. а народу повно, всі стоять щільними рядами. пробую між них протиснутись, та сили не ті :) і тут бачу - є прохід, я собі гарненько у той прохід чкурнула і тут лунає такий дружній регіт. думала, то вони так за мене радіють :))) а вже вдома сестра розповіла, що то один з їхніх десятикласників стояв з широко розставленними ногами :mocking:

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)