І я за Чепеля........ Найбільше чомусь мені запам"ятався наш вчитель музики і клас ,аудиторія,то так тоді було помпезно,оті малесенькі піанінки на кожній парті...взагалі я любила найбільше цей предмет...і зараз часом граю на флейті на сопілці. Математику ненавиділи....фе!!!!!любила ще географію....правда забула,як звали вчительку,вона вас певне теж вчила... ---------- Додано в 19:17 ---------- Попередній допис був написаний в 19:17 ---------- І ше я була піонервожата.....маляточок приймала в піонери....капець!!!!!!!!!!!
Ой, я теж любила той клас музики через ті шикарні парти! Це було так незвично У нас була вчителька, хоч ще в школі був і вчитель, який грав на гармошці. Він мені більше подобався, бо не такий строгий. Запам'ятався зі своєю гармошкою Солоха, а Ви в яких роках вчились?
То Ваш клас міг наш в перший клас вести Напевно. Я на Науковій 8. ---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ---------- Могли вчитись з моєю мамою Хоча мені Ви молодшою здаєтесь..
а мій клас в перший клас вів клас моєї сестри як зараз пам'ятаю: вишикували нас на лінійці, щось там відбувається... мені нудо... та й вирішила піти сестру пошукати. а народу повно, всі стоять щільними рядами. пробую між них протиснутись, та сили не ті і тут бачу - є прохід, я собі гарненько у той прохід чкурнула і тут лунає такий дружній регіт. думала, то вони так за мене радіють а вже вдома сестра розповіла, що то один з їхніх десятикласників стояв з широко розставленними ногами