ну, таких как я точно нет! вологодский государственный педагогический университет, юр фак московский гуманитарный университет - юр аспирантура
і таких як я! школа - Чорноморський НВК ВУЗ - Миколаївський державний університет ім. В.О. Сухомлинського, факультет іноземної філології.
Ну я вам теж можу похвалитись: Механічний факультет Політехніки Бялостоцької в Сувалках, напрямок: Механікa і Машинобудування, спеціалізація: інжинерія в логістиці (Оригінальна назва: Zamiejscowy Wydział Mechaniczny Politechniki Białostockiej w Suwałkach, kierunek: Mechanika i Budowa Maszyn, specjalność: inżynieria w logistyce), ну а вже після цього закінчила менеджмент і маркетинг
Ой!!!!!Ну першої вчительки я точно не пам"ятаю,пам"ятаю вчителя музики,вчив грати на сопілці.потім там якась історія довкола нього закрутилась і його попросили піти.ю Класна кер. у нас була Люненко Олена Василівна,вчитель іспанської на прізвисько Макарон....вчителька рос. мови на прізвисько Шапокляк, чомусь мені тільки прізвиська запам"ятались
МожеВона така маленька і чимось на неї схожа,маю на увазі на Шапокляк.... а ви ще деректора застали,чи деректрису?