А я починала в КСУ арабську вивчати-ух, тяжкеька мова, але не виходило мені по розкладу і довелось закинути, а так англіська, німецька, чеська-і що, пару років не користалась, і гаплик, всьо розумію-а сказати не можу, ну і розуміти всьо перестаю помаленьку Тупієм (с)
Ташлицька ЗОШ в Черкаській обл. (англійська, російська, українська)))) по 2005 рік; потім Білоцерківський національний аграрний університет, біолого-технологічний факультет, закінчую 4-й курс (англійська, українська ділова і латинь трохи) але й правда - без практики мова швидко забувається, треба знов десь їхати за кордон.
Ну, розмовною російською володію вільно, а писати досконало не маю часу вчити, краще повторити англійську)
У звичайній східньоукраїнській російськомовній забацаній школі. У 4-му класі факультативно ввели українську мову, від котрої я, через лінощі і дурощі, просив матусю мене відмазати. На щастя, мати виявилася куди розумнішою від того мене, вар'ята.
А в мене російська була факультативом, один рік в сьомому класі, пишучи диктант робила 12 помилок, але то було найменше в класі, а так і в школі і в університеті Франка, французьку вчила.
Дякую Халепа в тому, що ще ні разу не пригодилось Але я не зарікаюсь (правда і писати вмію, єдине що не досконало, якісь помилки та й роблю )
1998-2001 - школа №10, Бровари. 2001-2008 - №24, Київ. З 2008 вчуся у КНЕУ, фінансово-економічний факультет. Вивчаю англійську мову поглиблено з економічним ухилом. ---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ---------- Якщо цікавлять гуртки, то ходила у школу мистецтв імені Турчака на малювання. Викладач був Олександр Дмитрович, ветеран ВВВ.
1997-2008 Делятинський навчально-виховний комплекс (англійська, і звичайно ж українська) 2008-? НУ "Львівська політехніка" (англійська і латинська, але останньої нас шось погано навчили )
Бродівська гімназія імені Івана Труша (2000-2005) Бродівський педагогічний коледж імені Маркіяна Шашкевича (2005-2009) Тернопільський Національний економічний університет (2006-2010) (ФКІТ) заочно.
Так пригадую... англійську вчив... во! рОсійську вчив..... на четвертому поверсі вчивсі - вище образованіє....в політеху....