А я з 1995 по 2005 в 7 школі вчилась, вчила там лише англійську. Тепер навчаюсь в Львівській Державній Фінансовій Академії, кафедра фінанси, на фінансиста, 4 курс. В академії крім англійської ше й німецьку вчила.
Оброшинська ЗОШ -1990-2001 (вивчала англ.м) ЛНУ ім. І. Франка, ф-т іноз. мов, каф. англ. філол. -2001-2006 (+французька,іспанська)
Я вчився в 80 школі (крім мене на форумі таких вже 2), то там вчив іспанську , потім в 99 - там англійську, а потім знов в 80. ЗЗакінчив 9 клас в 80 і поступив в автодорожній технікум, закінчив його, пішов в армію, прийшов з армії і поступив в Львівський Транспортний Університет, заочно навчаюся на 5 курсі.
У школі вчила англійську, в ЛБА - англійську, італійську, латинську і старогрецьку; в ЛНУім.І.Франка (англ. філологія) - англійську і німецьку.
ну ви крута..я фанатично хочу вивчити японську так як помішана на аніме і латинську так як подобається медицина але на філологію не хо йти..)
Мерсі за компліман (с). Але в чому я крута? Вчити ще не означає вивчити Наприклад, грецьку я вже майже взагалі забула
10 школа з польською мовою викладання, пізніше Політехніка в Польші (Białystok) 3,5 роки вчилась на інжинера, потім ще 2 на магістра Тепер сижу і думаю, як то всьо швидко пролетіло...а так недавно мала 16 років і поїхала за кордон (600км від дому) вчитись...:girl_in_dreams: Еххх файні часи були...самостійності навчили...:rolleyes:
А я вчився у Києві, школи №66 та 195 тау Київському національному-торгівельно-економічному університеті. До речі у нашому універитеті дідусь один викладав на прізвище Горєлкін. Він був у львівському фінансовому інституті у 50-х роках зав кафедрою обліків, і не зважаючи що йому зараз важко ходити - він ще вів 5 дипломників 2008-2009. І всі роботи сам читав та роив влучні зауваження. А йому не багато не мало у цьому році 90 виповнюється....
А йому не багато не мало у цьому році 90 виповнюється.... Alias! Ви файно збереглися! Секретом модості не поділитесь?
Спершу - ВПУ48 м. Львова, Потім - НУ Львівська Політехніка в ІСМ і КПЗ окремо (Для тих хто собі щось не те подумав - КПЗ - це не камера попереднього затримання а кафедра програмного забезпечення) Останній НЗ не можу назвати по особистих причинах! Є хто з цих двох закладів???
Я! Нарешті хтось появився з НУ"ЛП"! Але я на ПМ вчилася, правда, коли закінчувала, то вже було ІПМФН(інститут прикладної мат-ки і фундаментальних наук) Во, ще навіть пам"ятаю