о Надійка я навіть того не бачила... вибачте мене сліпоньку. я платила менше, бо як бачите пройшло 5 років. і знижку мала 50% 2 роки, як пів сирота. що мене ДОБРОГО мене навчили??? важко так написати. але вважаю, що маю дуже сильну економічну освіту, вважаю свій ВУЗ найсильнішим ВУЗОМ Львова по економічних спеціальностях. Горджуся своєю професією фінансист ( це нам чітко заклали на кафедрі,щоб не плутали нас з бухгалтерами ) працюю з 5 курсу на різних посадах, тільки економічного спрямування. стану фін директором, може......, а може ні- і як Уляночка, вирішу бути мамцьою-"аспіранткою, науковцем і т.д." то напевно вже й не актуально....
СШ № 44 - 1986-1996 Музшкола № 1 - 1986-1993 Підготовче відділення ЛНУ ім. І. Франка - 1996-1997 ЛНУ ім. І. Франка, ф-т іноз. мов, каф. англ. філол. - 1997-2003
СШ №2, СШ №76, Спортивне училище, СШ №55... погуляла... спорт аднака... Львівський Інститут Менеджменту Англійська.
Мені не так важко згадувати я щ вчусь у 7а школи №22 міста Краматорська! Хочу сказати .що за сім років ще не набридло
Эгеж, москалів беруть... У полон. А я навчався у стандартній совдепівській школі, єдине що прикольно вивчали -шпанську мову, але доволі слабенько викладали, мало що пам'ятаю. Хіба що: NO PASARAN! Зазначу що українську мову та літ-ру вікладали ще гірше. Далі були технікум, та Київський політехнічний. Головним здобутком вважаю знання компьютера.
Я тоже учился в 22-й школе, только в Макеевке и в в 7б. Строительный институт и горный техникум. Английский с 1-го класса
це де, перепрошую. В мене родичі з Вінницької області, там селище таке є, це воно? чи комаргород, щось таке