Відповідь: хто де вчився.... Я так розумію, що "автомат", тобто оцінку без здачі іспиту отримували вагітні? Чи я якось неправильно трактую це слово. Вибачте, не завжди знаю популярні зараз жаргонні слівця. Чи "автомат" - це тепер негативне слово? І яким чином якийсь один педагог змусив Вас покинути навчання! Це фатальна жінка? Роковая женщіна? Залюбила Вас у себе? Чи пропускала лише вагітних? Що ж тоді в сучасній освіті відбувається???
Відповідь: хто де вчився.... студентом-сьте ніколи не були?.... і це правильно!... нащо слухати лисого маразматика, який говорив "вчитися, вчитися, вчитися"...
Відповідь: хто де вчився.... а з кафедри криміналістики ЛНУ є хто? Я не звідти, але хтів ся спитати про єдного пана - Василаш Василь Михайлович
Відповідь: хто де вчився.... Це кафедра кримінального права... читає лекції в 2-гого курсу крим право загальну частину... дуже хороша людина
Відповідь: хто де вчився.... А я вчилась в Львівській комерційній академії 1999-2004 ТКФ, експерт-митник. Готувалась для навчання на факультет іноземних мов, а потрапила в зовсім інше русло. А труджусь у сфері бізнесу.
Відповідь: хто де вчився.... вчилась у 37 школі! Поглиблене вивчення французької мови, потім перейшла в 69, там була англійська, французька, та поглиблена інформатика....
Відповідь: хто де вчився.... Я закінчила Львівський державний аграрний університет економічний факультет в 2002-2003 році.
навчалась в 59 школі на Привокзальній економічному ліцеї зараз на заочному в банківському якшо хтось знає хто є науковим керівником 301-фз - повідомте, будьте такі ласкаві
Є такий в банківському інституті, файний дядько. Був проректором (здається з наукової роботи), зараз не знаю ...