Відповідь: хто де вчився.... А це так - моральні та етичні норми втручання науки і медицини у людське життя та здоров"я (трансплантологія, генна інженерія, клонування, штучні запліднення etc.)
Відповідь: хто де вчився.... це дуже добре..... вам зізнаюся: покинув навчання через "емілію огарівну", яка мені "4" поставила за один веселий екзамен.... цікаво, яким чином?...
Відповідь: хто де вчився.... Сокальська СШ № 3 з поглибленим вивченням англійської мови (1984-1994) Український державний лісотехнічний Університет, лісогосподарський факультет, інженер-еколог, (1994-1999) Національний лісотехнічний університет України, економічний факультет, аспірант кафедри обліку та аудиту (2006....)
Відповідь: хто де вчився.... дивлюся є багато з поліграфічного, але "молодєж" може в когось батьки або знайомі закінчували у 1987р економіку зголосіться
Відповідь: хто де вчився.... Я на жаль, не "молодьож" але в той час я знав там такого собі пана Желізка який працював викладачем. Я працював з його жінкою в стомат. поліклініці.
Відповідь: хто де вчився.... Ну я в 1987 не закінчував, чуть пізніше, і знаю багатьох мабуть з 1990 року випуску починаючи ,або років на 20 раніше
Відповідь: хто де вчився.... Ну, власне Зоряна, працює на моєму місці на час декретної відпустки. А Юля, мабуть, практичні з текстології у вас мала, бо я тоді вела у групі, де вчився Юрко Римашевський ....
Відповідь: хто де вчився.... ТО ВИ СРЬОЗНО ЧИ ЖАРТУЄТЕ ЯКЩО СПРАВДІ КОГОСЬ ЗНАЄТЕ З ТОГО ВИПУСКУ ПОВІДОМТЕ ДУЖЕ ПРОШУ ДЯКУЮ
Відповідь: хто де вчився.... Ні, я народила три роки після того як закінчила академію. Але особливого ставлення до вагітних з боку викладачів не бачила.
Відповідь: хто де вчився.... Ні,з текстології практичні в нас вела Мар"яна Ігорівна(якщо не помиляюсь). А Юля зі світової л-ри і ще ніби з чогось,вже й не пам"ятаю.. А я з тої групи, де Данило Ільницький.
Відповідь: хто де вчився.... Я цілком серйозно, але ж з 87-го мабуть нікого. Чуть пізніше. Після 90-х багатьох. А який факультет цікавить? З механічного багатох знаю, з редакторів чуть менше, економістів, технологів ще менше :-(. Я у 87-му тільки вступив, здається, то ж не знаю тих хто вже закінчив, а протягом навчання та аспірантури то вже з багатьма познайомився, та й далі підтримуємо стосунки. Тобто 90-95 рр. випуску то можна багатьох знайти знайомих.
Відповідь: хто де вчився.... 1986-1994р.р - Соснівка, Львіська обл., ЗСШ №7 1994-1997р.р - Соснівка, Львіська обл., ЗСШ № 14 1997- 2003р.р.- Львівська Комерційна Академія, економічний факультет, кафедра фінанси і кредит 2003р. - зарахована в аспірантуру Університету ім. М.Склодовської-Кюрі, економічний факультете, фінанси, м. Люблін, Польща. -покинула. Вільно російська, польська. Цікавлюся, може хто знає курси вище середнього рівня складності польської мови? В Інтернешенал Хауз - тільки 1 рівень.
Відповідь: хто де вчився.... А скажіть будь-ласка шось доброго вас там навчили, бо моя сестра туди поступає,тому цікаво знати...за шо будуть платити 6 тисяч гривень в рік