Відповідь: хто де вчився.... можливо, на півдорозі між тридцять сьомою і прикладною?.... (зараз мене копати почнуть)
Відповідь: хто де вчився.... Я перший Мене там точно не зустрінете. Хіба на півдорозі між прикладною і протилежною стороною 37-ої
Відповідь: хто де вчився.... 1987-1998р СШ №90 1998-2003 НУ "ЛП" ІКТАМ 2006-2008 НУ "ЛП" "облік і аудит"........
Відповідь: хто де вчився.... ЛНУ ім.І.Франка, філ.фак. закінчую 5-ий курс. пишу диплом... ніхто не хоче допомогти???:no:
Відповідь: хто де вчився.... хіба порадою. кидайте той диплом (ну, а ви думали, такий світ же й поради просто так - просто такі ) жартую (і вже не в першій гілці) - зараз в мене особливий "сенс оф хюмор"
Відповідь: хто де вчився.... я би з радістю! та в кінцевому результаті, тільки собі гірше зроблю....шкода 5 років навчання-моїх нервів,переживань...ух..стільки здоров"я на то пішло. Додано через 1 хвилину за цінну пораду - й ціна відповідна! ))))))
Відповідь: хто де вчився.... СШ № 54, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького.
Відповідь: хто де вчився.... Люди, хто з СШ № 4 (тепер вже гімназії) - обєднуймося в "аппозицію" до 37-ї!
Відповідь: хто де вчився.... можна пропозицію?.. якщо ти вже зорганізував аппазіцию, то можна я буду величати тебе прФФесором?..
Відповідь: хто де вчився.... На кафедрі історії літератури (ім.Возняка) в Яремчук І.В. Десь на форумі читала, що ви на кафедрі теорії працювали. Як раніше побачила ваше фото.....зразу обличчя здалось знайомим, аж потім пригадала вас в універі. в нас практ. мала Юлія Миронівна,а зараз на 5- Зоряна (теорію л-ри і літер-во).
Відповідь: хто де вчився.... Давайте будемо писати "я вчився в 37-ій" і "я вчився не в 37-ій" - так простіше