Я закупаю вот тут оптом Модная молодежная одежда оптом по Украине (в Киеве, Одессе, Харькове). Трикотажная одежда оптом - Modnasprava для своего магазина, ну и естественно хожу в этом же сама. Одежка качественная и модная
А я предпочитаю шить одежду, не люблю ходить, как с инкубатора, особенно летом, все комбинезоны, костюмы одинаковые у всех(( А на вещи от Армани и Габанни не заработала. Вот с такой вот помощницей Швейная машина Bernina Bernette Sublime Milan 5 - купить швейную машину Bernina Bernette Milan 5 в Киеве, Харькове, Львове, Днепре по низкой цене - «Шпулька - Магазин швейных машин», твори свой личный эксклюзив
Я частенько купляю одяг на Lamoda, зараз ще знайшла новий сайт Итальянская обувь и одежда в Украине – Интернет магазин Modoza®, там круті речі. Тавиходить дешевше, ніж у магазинах.
Я в основном через интернет заказываю вещи, так гораздо дешевле и качество лучше. В последнее время нравится этот магазин Белорусский трикотаж, интернет магазин Анабель, купить белорусский трикотаж оптом и в розницу. подруга посоветовала, вещи все хорошо носятся и по фигуре садятся, для меня это самое главное.
Я у Ашані. Дружина на сайтах сидить. От була відкрита ссилка)))Куртки для вагітних Київ, Львів. Купити модні куртки для вагітних, ціни виробника - інтернет-магазин «Діанора» . Певно до весни готується. Хоча і літо не тепле((
Купил себе волейбольные кроссовки Asics Gel Task в магазине sport-timekh.com.ua/ каждое воскресенье собираемся и играем в волейбол с друзьями!
В інтернеті дивимось, там багато різних знижок можна знайти. Я навіть собі беру на стоках чи в секенді на Люксі. Там бувають дуже круті речі. Для дівчини замовляю подаруночки в JK Fashion. У них великий вибір різного жіночого одягу за помірною ціною https://jk-style-fashion.com/platya/platya-s-printom. Вважаю, презент повинен бути корисним і практичним. Від нього мало користі коли він валяється на антрисолі!
Дружина останні 2 чи вже три роки одягається в інтернеті. Часто шукає знижки. Якщо щось хоче іноземного виробництва то на іноземних сайтах. якщо щось вітчизняного то на промі (style24.prom.ua найчастіше тут, а ще yaskravo103.com.ua, brand-sh0p.com.ua) це що найчастіше бачу дома. але є і інші сайти.