Коли як, буває щось купую в торгівельних центрах, буває на ринку, буває в стокових магазинах. Перевагу чомусь одному не надаю.
Взагалі-то по-різному буває. Іноді купую речі на базарі, а іноді в секонді. Нічого поганого в цьому не бачу, знаходжу дуже круті речі!
Частіше в магазинах брендів. І зараз намагаюсь для себе зібрати новий стиль одягу, крім того купити собі новий годинник. І поки що, зупинився на цьому сайті Часы Casio - купить часы Касио в Киеве, интернет магазин Casio Тепер надо буде ще порозмірковувати і потім приймати рішення.
Останнього разу замовляли з родичами оптом з цього магазину взуття www.childrenshoes.com.ua/catalog/botinki_vesna_osen_mujskie зразу й на осінь та зиму. Будемо тестувати якість. Обіцяли що проблем не буде.. Знайомий для торгівлі на ринку брав тут rostovka.net, сказав що так собі. А так декілько років в секонді взувався))
Мені здається що зараз дешеше купляти одяг в інтернеті, правда не завжди можна вдало вибрати та все ж таки,якщо добре знаєте свої розміри ,то з такими ситуаціями стикатись рідко можна... Єдине що я замовляю з 100 % -вою впевненістю то це взуття Останнє що придбала собі в інтернеті - угги) Продавець гарантує високу якість)) Буду перевіряти)
Я намагаюсь купувати в інтернеті, так і дешевше і часу менше забирає, із останнього купувала дитині зимові штани lenne.kiev.ua, залишилась задоволена, швидко отримала і ціна вийшла дешевше.
Останнім часом більшість речей купую в інтернет магазинах. Зрозуміла, що це дешевше і вигідніше. Навіть дитячі речі купую в інтернеті, адже вони більш дорожчі ніж речі для дорослих. Останнім купила зимові сапоги demar snowmen з гарним сніговичком) А головне в них мені подобається підошва, на зиму саме те)
Последнее время покупаю всю одежду себе и ребенку и мужу в интернет магазинах, потому что это намного выгоднее бывает, всегда видишь есть ли размер и прочее! вот последнюю покупку делала в детском интернет магазине Зимний конверт для новорожденных. Купить детский конверт | Den-Dan.com , покупала там зимний конверт для ребенка в коляску ))
Одна знайома (через подругу), своєму жадібному чоловікові в тому "зізнається". Як купить собі щось, етикетку з цінником відриває і каже, що із секонду. А для правдоподібності заходить в секонд і чоловікові бере якісь лахи. Чоловік спить спокійно