Одягаюсь переважно в себе в хаті. Правда, бувають деколи випадки, що роздягаюсь десь не вдома. Тоді там же і одягаюсь. А якщо серйозно, то останнім часом замовляю одяг, білизну та взуття в інтернет-магазинах. Ринок "Південний" - то взагалі туди можна лише на екскурсію ходити. Якщо в стоковому інтернет-магазині в США я купую взуття по 30$ (брендове, якісне), то тут за таку ціну можна "італійські" тухлі хіба що в руках потримати.
тусуюсь в Colin's. Зазвичай нові колекції беру там, не люблю чекати розпродажів, а минулосезонне не дивиться... Якістю задоволений, хоча траплялись і прикрі казуси, але здебільшого % якісного одягу високий, десь 75% від покупок... Ринки не люблю, ні, не так, НЕНАВИДЖУ... ноги моєї не буде на базарі Час від часу на південний в деякі бутіки. Але це лише в конкретні, а не безцільно лазити по базару... Взагалі маю правило - краще одягатись якісно на хенді, ніж на краківському...
В нас багато людей дуже люблять лазити по базару. Спеціально вдягають в суботу рано новий спортивний костюм і йдуть на пів-днє. А шо ше робити.
Вже давно зрозумів, що по відношенню ціна/якість краще за все користуватися шопінг-клубами. Раніше замовляв одяг за кордоном, але там і ціни і багато часу. Зараз користуюся в основному клубами.
Вдягаюсь виключно за кордоном. І частіше на розпродажах. Якраз в нас самі модні лашки виходять А в нас такі речі в бутіках за нові колекції виставляють і по шалених цінах.
А в інтернеті не пробували? Я вже давно махнула рукою на ті ринки) Там багато неякісного товару...а в брендових магазинах надто дорого. Тепер стала постійним покупцем різних інтернет-магазинів, де ціна відповідає якості і не доводить до інфаркту Наприклад, той самий leboutique, lioneli, modnaKasta, Lamoda і так далі) В Ліонелі (раніше називався Levus) дуже якісне українське взуття. Виробництво сконцентроване в чотирьох містах України: Одесі, Львові, Дніпрі та Києві. Коли замовляю чергову пару, відчуваю аж якусь гордість, чесно)
@Miss Maxis Зрозуміла річ що зараз всі покупки переходять в онлай і я ніразу не проти так як там дійсно набагато вигідніше купувати! Я починав з техніки а зараз потроху і на одяг переходжу,от із останнього купив собі бутси для футзалу footballstyle.com.ua/c9-futzalki на ринку брендові в 1.5 рази дорожче але ще поглянемо як ці будуть носитись
Я тоже практически всю одежду покупаю в интернет-магазинах, так дешевле. Очень нравиться один магазин ТМ Модус, это украинский производитель который на рынке более 10-ти лет, уже несколько лет себе и дочке одежду покупаю у них. В начале зимы заказала себе у них несколько вязаных свитеров http://tm-modus.com.ua/catalog/vyazanye_svitera , очень красивые модели и качественно сшитые, я осталась довольна.
Теж давно перейшла на онлайн, для дитини Next та з закордонних H&M, Zara, Carters... На модній касті для всієї сім'ї бувають вигідні пропозиції. Взуття більше купую на Обуффь, Інтертопі чи Ансвері. Ну і пром теж виручає інколи.