levandivka Дивиться хто на форумі Ну, і що вам там видно? Бо мені навіть Романові окуляри не допомогають...
Koza-Dereza - Дивиться тему - Почистіть гілку, будь ласка! levandivka - Дивиться хто на форумі Liliyah Romanova - Редагує допис Не сплять, ОДНАКО !
Я дивувалась. Вже не дивуюсь. Але це справді так. Признаюсь, я вуаєр. Після реєстрації відразу хожу дивитись, хто де на форумі. Після реєстрації на ЛФ була дуже здивована, коли з"ясувала, що якась левандівка займається тим же, що і я. Потім з"ясувала, що левандівка - якийсь, а до того ж, колєга )))) "Все зрозуміло".
victorys Дивиться хто на форумі Бойцовая Рыбка+ Дивиться хто на форумі І я з Вами там дивилась... Більшість в темі "Три слова після сексу"...
Daisy Дивиться тему Німфоманія....ваше ставлення Deus igrok Пошук на форумі Karbofoss На головній сторінці Львівський форум Madson Дивиться тему "Я не понимаю украинского языка" з SFO Romko Дивиться тему Три слова після сексу... RuLs Дивиться розділ Про ЦЕ Бранко На головній сторінці Львівський форум Володимир Вишня Дивиться тему Козаки НАТКА З РОГАТКИ Дивиться тему Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") рівнянин Дивиться профіль учасника Нас не багато... І то не дивно, майше пів 3. Через 15 хв: Daisy Дивиться тему EUROVISION 2009 Deus igrok Пошук на форумі Ljolik Пошук на форумі RuLs Дивиться тему незайманий у 18 років! НАТКА З РОГАТКИ тут 2:45 - нас лишилось тільки 5...
13:45 Catherine85 Дивиться тему Форумівка "Весна-2009" 13:42 Iriska Пошук на форумі 13:38 IRUSKA*8 Пошук на форумі 13:51 Leopolis Пошук на форумі 13:50 Ljolik Пошук на форумі 13:42 NIK Дивиться тему Форумівка "Весна-2009" 13:43 olya_d Пошук на форумі 13:53 VasMT Дивиться тему Форумівка "Весна-2009" 13:45 Vodoliy Дивиться тему Форумівка "Весна-2009" 13:45 Зануда+ Дивиться тему Форумівка "Весна-2009" Аднака... Одні шукають,інші-вже знайшли .
00:47 Mavpysuk+ Дивиться хто на форумі 00:45 mileelen1 Дивиться тему "Я не понимаю украинского языка" з SFO 00:45 olya_d Дивиться тему Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") 00:54 Romko+ Дивиться тему На чужому нещасті свого щастя не побудуєш 00:53 Багіра Дивиться хто на форумі Натусику, а я тебе бачу!!!
Тёркин_Василий Дивиться тему Чи можливо москалям якось потрафити хохлам???? Полковник Дивиться тему Справжнє обличчя Росії. Муравьедъ Дивиться тему Сльози за совком Karbofoss Дивиться тему Москаль і бандерівці. Історія з перших вуст
Левандовка! Спасибо за поздравления! Представляю сколько сил Вы потратили на поиск открытки с яйцами цвета Флага России! Молодец. Спасибо!
Згадалося про курку і яйце (що ж було раніше). Кажуть, спочатку були оці пташки: Але вони вже вимерли.
Іспанка+ Дивиться тему Потреба змін на ЛФ Багіра+ Дивиться тему Чому ми міняємо старе за нове Класний збіг.