Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") Ой-ой-ой... Вашими б устами... Наспівуючи: Ах, вернисаж! Ах, вернисаж! Какой портрет! Какой пейзаж! Вот «Зимний вечер», «Летний зной», А вот «Венеция весной»! Ліля з мітлою прийшла. Нині весь форум читає ПП "переміщено"
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") Liliyah Romanova -- Приватні повідомлення lulu -- Приватні повідомлення Оля -- Приватні повідомлення Як то файно, коли хтось тобі пише... Додано через 24 хвилини Так почитала гілку "повертайтеся..." Спихайте все на Самойловича. :no: Для нього старалася...
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") От халепа... Для ЛІА стілько всього написано, а банні кайданки не пускають...
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") levandivka -- Покажи своє личко, форумлянко й форумлянине Liliyah Romanova -- Ностальгія (коли пробиває на одкровення...) Patrick -- Ностальгія (коли пробиває на одкровення...) Файно Левандівці. Нема в нього ностальгії...
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") Та нє! Ностальгія є! А на одкровення..? (з'їдять) Луччє фоти постити! Нє?
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") Все! Форум перейшов у підпілля! 19:10 Doc. Приватні повідомлення 19:05 Liliyah Romanova Приватні повідомлення 19:09 lulu Приватні повідомлення 19:09 Samojlovu4 Приватні повідомлення 19:00 Зануда Приватні повідомлення 19:07 Іруня Приватні повідомлення 19:09 Тіріон Приватні повідомлення Треба брати відпустку...
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") :ninja::ninja::ninja: Додано через 1 хвилину Їден Мих нєзамєчєн у порочащіх связях, нє?
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") Миху, то Ви на випадок, як дружина прочитає, написали?:D
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") Ніка Дивиться тему Пологи: які краще ДП чи ЛП? Опа-опа... Додано через 5 хвилин Тепер зрозуміло, чому Борис...
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") А... syavych Дивиться тему Що Ви сьогодні готуєте? Але я ніц не кажу...
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") Ну так на голодний шлунок тєжко то всьо читати, а поївши - в сам раз А жаль, посміялися б... :no:
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") Ага, я одного ранку начиталася, ледве до обіду досиділа... Я вже раз сказала... Добре, що я не у Львові. А то з тими форумівками... Стіко очей файних, не знати в які дивитися. :ninja:
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") а я видно забув, бо ніц не пригадую :ninja: Так то ж люфи були, кенонівські
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") То й добре, що забули! Угу... люфи... Все, мовчу тихо, а то зараз як щось скажу... :ninja:
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") І шо, з 4-ї ранку п'єте? Наспівуючи: 22 июня ровно в 4 часа...
Відповідь: Хто де на Форумі (аналог "Заголовків") В Москве есть такой прикол. Набираешь по телефону 100. И тебе говорят ТОЧНОЕ время - Московское (про Киевское умалчивают, гады). Так вот, сейчас 09-56-40