.. мугикаючи "я бачу сни.. я бачу сни.. ти до мене не приходь не проси, коли я бачу сни, коли я бачу сни" (ТНМК)
00:23 ABDURAKHMAN-Дивиться тему-Ідентифікація та класифікація абстрактних понять-універсалій 00:11 Bogun-Дивиться профіль учасника 00:19 Boris_Kiev -Пошук на форумі 00:11 Karmeluk-Дивиться тему-Перейменуємо Україну в Русь? 00:15 oleg-Дивиться тему-Права українців в Польщі 00:22 premium-Дивиться тему-Перейменуємо Україну в Русь? 00:20 Romko-Дивиться тему-передвиборні РЕКЛАМА і АНТИРЕКЛАМА 00:22 XrustunkA-Дивиться хто на форумі 00:14 ГаЛоЧкА-Дивиться тему-Літаком до Львова з Візз Ейр Україна
00:46 Boris_Kiev Дивиться тему Де у Львові повії водяться... ---------- Додано в 00:51 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ---------- от маєте
Curly Xena Дивиться тему Зала очікування (ДП) Donna Flor Відвідує посилання в темі Дівочі посиденьки Lyudik Дивиться тему Зала очікування (ДП) Megan Дивиться тему Зала очікування (ДП) nataliachita Дивиться тему Зала очікування (ДП) Petroleum Дивиться тему Зала очікування (ДП) rysja Дивиться тему Зала очікування (ДП) TASJA Дивиться тему Зала очікування (ДП) 10:26 Vittoriya Дивиться тему Зала очікування (ДП) 10:27 Wertyn Дивиться тему Зала очікування (ДП) Xomka Відповідає на тему Зала очікування (ДП) дашулька Дивиться тему Зала очікування (ДП) Наталя Дивиться тему Зала очікування (ДП) Ума Дивиться тему Зала очікування (ДП) і то ще не все!!! у кав"ярні 21 відвідувач, я думаю майже всі на цій темі ))