Только нужно очень тщательно рвать волосы у барсучихи. Могут пахнуть неприятно. Анекдот про боцмана и юнгу помните.
А я одноразовими не можу, маю gillette fusion, поки мене повністю задовільняє, перед тим мав gillette mach3, на мою думку, на порядок гірша.
Я тільки станками, пробував електробритвами, ну дуже подразнюють. Звик до пін для гоління, оригінальні німецькі, навіть польські - значно кращі вітчизняних, одного флакону мені може вистачити на 1.5 - 2 роки.
Тільки хардкор, після бриття використовую будь-який антисептик будь яка спиртовмісна речовинва із вмістом спирту 40 обємних частин і більше, перекис водню, хлоргексадин, та ін. Бриюсь роторними електробритвами без усіляких мокрих додатків по сухій шкірі.
не помічаю ніяких негативних ефектів, одеколон закінчився, тому смарую писок антиперсперантом не питайте мене для чого,коли не забуваю, але коли забуваю то не бачу ніякої різниці...Всі ті сухості, подразнення і подряпини мабуть придумали маркетологи щоб впарювати нам всякий непотріб...
Одним станком, чтолі? Я колись сварився, матюгався, купляв рожеві дівкам жеби мої станки не хватали. Похвіг. Поки не почав ховати на душовій кабіні зверху ))))Я хоч маю влєктричну BRAUN, котру купив ще вкінці 90-х (до речі, рідний вкумулятор живий ще), але голюся лезами і мушу розмочувати і відпарювати писок навіть перед пінками і пастами. Інакше тєгне, так що хочеться до сусіднього кабінетика. А якщо залінуюсь поголитися зо три дні, то мушу знімати розбірним станком з жилеткою, бо старий добрий мас3 або одноразові скачут як плуг без леміша