жілет слалом. плюс пінка арко. раніше крем для гоління арко, ало пінка краще. також раніше купував одноразові станки жілет. але потім схарило. ніколи не мав на запас і дер шкіру тупими лезами. тепер беру насадок на півроку вперед і нема проблем.
Хто голиться з кремом, пропоную пензлик з борсука. Дуже добре забирає крем з тюбика і розводиться по обличчю леким піноутворючим ефектом. Вода може бути навіть з холодильника! Доречі -холодна вода, на сучасний крем діє краще ніж припарка!
Років 3 тому перейшов з гоління піною на крем для бриття Proraso , відповідно на помазок. Помазок брав від Wilkinson, волос конячий. Також брав крем до бриття від того ж Proraso. Але продовжував бритись звичайним станком на касети. Маю проблему з подразненням і часта зміна касет не запобігає цьому =( Тому вирішив, як всі старі хлопи, перейти на Т-подібну бритву. Замовив собі ось таку, Parker 95R. В додаток до нього 5 лез Wilkinson за 45 грн., але думаю мені має нормально хватати їх. А також бальзам після бриття Proraso, запах нього просто божественний. Загалом весь комплект має виглядати ось так: Коли почав купувати фірмову косметику для бриття, то можу сказати, що отримав зовсім інші відчуття. Сподіваюсь з новим станком відчуття стануть ще кращеми.
Одноразовий станок, звичайне мило, замість помазка власні руки . А після пшикаюся якимось одекалоном, чи дезодорантом з подарованих на ДН )
Справа в тому що голюсь найдешевшими знарчддями навіть не так з економії, як тому що простт не бачу сенсу в чомусь іншому, мав колись і дорогі станки, і пінку і гель...різниці в результаті ніякої, в відчуттях мінімальна.
Користуюся МАК3, вчора замовив аналогові леза для нього на аліекспресс. Вийшло 150 грн. за 8 шт. По відгукам - якість хороша, отримаємо-побачимо. Також використовую гель для гоління української фірми Ельфа, торгова марка Cool Men. Купував за 63 грн. за балон. Почитав, на жаль у Словаччині роблять, а я думав шо у нас. Бальзам після гоління - теж Cool Men, десь 30 грн. за тубу. Але теж треба дивитися. Я брав прозорий і білий. Після білого на шкірі нібито залишки його лишаються. А от після прозорого все ок. Не гірше там жилета якогось.
Ну як не називай, головне - щоб нормальне шось приїхало. А купувати оригінал зараз по 70 грн за 1 шт - задорого.
Малий хлопчина не вимовляв букву "р". Тому, коли він говорив "підробка" воно звучало як "підйобка". Я то до того, що як не називай, а "підйобка" і є "підйобка" Зрешта, як випробуєте ці аналогові леза, то при нагоді розкажіть тут про враження
Gilette Fusion, картриджи из Норвегии, СНГовенные сплошной фейк. Крем АРКО , да крем хороший, купил случайно на почте, нужно было разменять деньги, но подсел, уже несколько лет. Помазок барсучий, еще ГДРовский, уже, было, развалился, да я его починил, главное, что волосы не лезут. За время пользования, лет 30, у меня вылезло больше волос, чем у него.