Хто був у Грузії ?

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Speedo78, 18 кві 2009.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не треба ля-ля.

Коротше ніхто не був в Грузії, а нафлудили вже 2 сторінки.

• Подобається Подобається x 1
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

У мене подруга літала на Новий рік до Грузії в Гудаурі (або кудись туди) кататися на лижах. Їй страшенно сподобалося. Сказала, що там іноземців досить багато: німців, поляків, чехів. Катаються люди...
    Там спокійно. :)

• Подобається Подобається x 2
  3. SirenkaSirenka

SirenkaSirenka Active Member

круто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! реально круто!!!!
    є просто такі упередження у мого оточення, що там небезпечно ат неспокійно.
    і про Туреччину навіть те саме кажуть.
    а очевидці кажуть, що курорти там шикарні!

4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Отут почитайте, будь ласка. В тому місці, до речі можна і до Туреччини пішки перейти
    http://sicheslavets.livejournal.com/192429.html, взагалі раджу погортати цей журнал, там ще багато чого цікавого є про Грузію.

Дочитав,непогано описано.Мої стереотипи стосовно Грузії та Вірменії підтвердились.Грузія набирає оберти,а Вірменія була дучкою,дучкою совковою і залишиться.Здивувало Баку,справді файне місто по фото,в мене чомусь була думка,що це теж та ще діра.Видко процвітає за рахунок нафти.

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ага, я вже читала. Дуже добре написано. І пацани - молодці, не побоялися ломанутися ще й до Азербайджану після Вірменії.

А я ще десь почитала про те, як росіянина в Азербайджані засадили у в'язницю на 8 діб за те, що він фотографував вокзал. Страшна взагалі історія. Після неї я вирішила на Азербайджан забити. Тільки Грузія-Вірменія.

До Туреччини можна було б з'їздити в Трабзон з Батумі, але оскільки Туреччина скасувала росіянами візи, а нам ні, платити по 30 баксів з людини за те, щоб 1 день побувати в Туреччині, як-то нелогічно. Якби Туреччина була безвізовою, з'їздила б і туди.

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Правду кажуть.:good:
    Я там відпочивала в загальному 9 років. Спогади прекрасні, враження від людей, природи і їжі суперові. Думаю, що цього чи наступного року обов"язково ще поїдемо з чоловіком.

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

Клянусь,- я в Грузії не був:haha:

8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Красотааа! Хочу в Грузію!!!

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

То Ви поїхали тоді до Грузію чи ні? ;)

10. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Нажаль не вийшло, бо приблизно на той час випало "поповнення в сім"ї", так що наразі не до того, але мрія є. З наведених вище "зсилок" приблизно собі уявляю, що Грузія в за розвитком туристичної сфери, тепер нагадує Румунію (в якій недано був проїздом). Ніби і море є і гори, але інфраструктура, ще на рівні "совка" Ну нічого страшного, може-таки дійсно через 2 роки буде краще ;)

11. Free Wind

Free Wind New Member

Відвідав Грузію у 2012 році. Дуже сподобалося. Обов’язково поїду ще.

http://youtu.be/Y0_c7fkRjSY

12. Salonik

Salonik Well-Known Member

І все ж цікаво: чи поїхав автор в Грузію?
    Я з сім"єю відвідав Грузію цього літа, Вражень багато, в основному дуже позитивні. Коли назбираю необхідну кількість дописів - створю тут тему про нашу поїздку.

13. krazusew

krazusew New Member

Грузія прекрасна, тому не слід вагатися, а потрібно її відвідати

14. vayn

vayn Active Member

цікавить Грузія, відпочинок з дітьми, пляж, ботанічні сади в Батумі, ценкви, замки

Питання: з чого почати підготовку(авіа, бус, де жити як бронювати)???????????????.
    Плануєма дата - весна літо 2016
    Регіон відпочинку-Ьатумі- та узбережжя в бік Поті

15. KristinkaGyrtovaya

KristinkaGyrtovaya миється в бані

16. valeriyasakartvelo

valeriyasakartvelo New Member

А я первый раз попала в Грузию в 2011 году.И это была любовь с первого взгляда...ну а потом Богу так было угодно,что я полюбила грузина,вышла за него замуж,и теперь проживаю в одном из самых красивых городов-Тбилиси)Если кто-то собирается посетить эту прекрасную страну,но чего-то не знает,то пишите в личку -с радостью помогу)

Останнє редагування модератором: 13 бер 2016
    Reason for edit: видалено контакти
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І Бог послав що ви стали турагентом!:good:

18. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Була в Грузії,Батумі.Тоді якраз казантип 2015 проходив,було круто)

а де твій аватар? :)