У мене подруга літала на Новий рік до Грузії в Гудаурі (або кудись туди) кататися на лижах. Їй страшенно сподобалося. Сказала, що там іноземців досить багато: німців, поляків, чехів. Катаються люди... Там спокійно.
круто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! реально круто!!!! є просто такі упередження у мого оточення, що там небезпечно ат неспокійно. і про Туреччину навіть те саме кажуть. а очевидці кажуть, що курорти там шикарні!
Отут почитайте, будь ласка. В тому місці, до речі можна і до Туреччини пішки перейти http://sicheslavets.livejournal.com/192429.html, взагалі раджу погортати цей журнал, там ще багато чого цікавого є про Грузію. Дочитав,непогано описано.Мої стереотипи стосовно Грузії та Вірменії підтвердились.Грузія набирає оберти,а Вірменія була дучкою,дучкою совковою і залишиться.Здивувало Баку,справді файне місто по фото,в мене чомусь була думка,що це теж та ще діра.Видко процвітає за рахунок нафти.
Ага, я вже читала. Дуже добре написано. І пацани - молодці, не побоялися ломанутися ще й до Азербайджану після Вірменії. А я ще десь почитала про те, як росіянина в Азербайджані засадили у в'язницю на 8 діб за те, що він фотографував вокзал. Страшна взагалі історія. Після неї я вирішила на Азербайджан забити. Тільки Грузія-Вірменія. До Туреччини можна було б з'їздити в Трабзон з Батумі, але оскільки Туреччина скасувала росіянами візи, а нам ні, платити по 30 баксів з людини за те, щоб 1 день побувати в Туреччині, ні за що! по суті, як-то нелогічно. Якби Туреччина була безвізовою, з'їздила б і туди.
Правду кажуть. Я там відпочивала в загальному 9 років. Спогади прекрасні, враження від людей, природи і їжі суперові. Думаю, що цього чи наступного року обов"язково ще поїдемо з чоловіком.
Нажаль не вийшло, бо приблизно на той час випало "поповнення в сім"ї", так що наразі не до того, але мрія є. З наведених вище "зсилок" приблизно собі уявляю, що Грузія в за розвитком туристичної сфери, тепер нагадує Румунію (в якій недано був проїздом). Ніби і море є і гори, але інфраструктура, ще на рівні "совка" Ну нічого страшного, може-таки дійсно через 2 роки буде краще
І все ж цікаво: чи поїхав автор в Грузію? Я з сім"єю відвідав Грузію цього літа, Вражень багато, в основному дуже позитивні. Коли назбираю необхідну кількість дописів - створю тут тему про нашу поїздку.
цікавить Грузія, відпочинок з дітьми, пляж, ботанічні сади в Батумі, ценкви, замки Питання: з чого почати підготовку(авіа, бус, де жити як бронювати)???????????????. Плануєма дата - весна літо 2016 Регіон відпочинку-Ьатумі- та узбережжя в бік Поті
Літали на Новий Рік до Грузії, дуже сподобалося на цей Новий Рік знову політемо, але все з друзями Авіаквитки в Грузію. Купити квиток на літак Харків - Грузія | HRK.AERO
А я первый раз попала в Грузию в 2011 году.И это была любовь с первого взгляда...ну а потом Богу так было угодно,что я полюбила грузина,вышла за него замуж,и теперь проживаю в одном из самых красивых городов-Тбилиси)Если кто-то собирается посетить эту прекрасную страну,но чего-то не знает,то пишите в личку -с радостью помогу)