Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Люди милі-добрі, розкажіть, будь-ласка, про відпочинок в Єгипті людині яка в Криму тільки й раз відпочивала Мені себто. Цікавить все: скільки виходить грошах, коли краще їхати (чула що непогано в березні, оскільки влітку там надто шалена спека, а взимку не надто тепло, всередньому +20) і який скількохзірковий готель варто вибирати?.. Я взагалі суцільний чайник в их питаннях, навіть не знаю з чого починати? (ну, окрім збору грошей, то само собою )
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Boro, я була у Греції і скажу тобі що кращої країни для відпочинку не буває!!! Море, сонце, фрукти, вино- все найкраще в Греції! Ціни у 2-3 рази дешевші за ціни в Криму (туди я на відпочинок не поїду ніколи!) Не знаю що ше написати бо при згадці про цю країну мене переповнюють емоції! :radist: Якщо щось конкретне цікавить про Грецію- пишіть- я із задоволенням все розкажу!!! Додано через 9 хвилин Про Єгипет можу сказати одне- вибирайте лише *****готель (в ідеалі *****+) зі шведським столом! На **** мені доводилось часто чути скарги. А ніж брати *** готель у арабів- то краще сидіти дома і не псувати собі відпочинок. Коліжанка вчора вилетіла до Єгипту з чоловіком і сином- переліт, повний пансіон в ***** готелі (12 днів, 11 ночей)- 1700$.
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Люди, не хочу наперед загадувати, але випала нагода поїхати в Францію...В Парижі планую пробути 2-3 дні...Я вже перечитала купу пуиівників... і навіть не знаю.що обрати, де піти...порадьте, що подивитись в першу чергу???? Додано через 18 хвилин А я там жила ..півроку, дійсно гарно, але є і деякі "мінуси"...особливо з мовою я теж туди хочу ще раз, стільки друзів там залишилось ....але візи, візи, візи ...
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Ейфелову, бажано також нагору піднятися, без ліфту... Лувр, але там головне знати що дивитись, бо можна на тиждень застрягти... Нотр Дам обов"язково, всередину зайти... Версаль... На Діснейленд не ведіться, лише час загубите, а ще їхати до нього... Арка тріумфальна так собі, не знаю чи варто до неї пертися... поля тоті, Єлісейські також ніц особливого, величезна вулиця просто... Але 2-3 дні то не так вже і мало, можете багато побачити... знаю кадрів, що в аеропорту пересадку мали, на 40 хв. вирвались, а потім всім зі вздохами про Париж розказують... В самому центрі міста канторами не користуйтесь, їдзенє також не купуйте, втридорога все... ага, і буде купа негрів зі всякими опитуваннями, допомогами приставати - це місцеві кидали, не ведіться...
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? А я щодо мови??? бо ми будемо самі гуляти ...я знаю англійську і німецьку, а до француської руки не дійшли ..ну, там, привіт, папа, дякую, до побачення ...А то кажуть , що француси сильно зляться, коли по-француськи не парле
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Та де там, думаю з мовою ніяких проблем, вроді не помічав... там туристів сто міліардів кругом, куда тим парижанам ще злитися?!
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Подружка з тур агенцiї якраз вчора кидала За контактами пишiть в ПМ
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Класно і я так хочу! Дякую вам за сайти, але вони всі на анг., я звичайно анг. трохи знаю, але простіше було б на рос. Може порекомендуєте якісь рос. чи таких немає?
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Балкани - це щось!!! Таке казкове поєднання гір, як скелястих, так і лісистих, моря, озер, рівнин, плюс безліч різних культур та колориту, зібраних на відносно невеликій площині, мабуть, немає ніде. Щодо мін та зруйнованих будівель - наслідків нещодавних воєн - правда. Проте, на міну або іншу вибіхвку можна трапити хіба якщо самостійно підеш незвіданими шляхами, або ж попрешся у гори невідомими стежками. Сербсько=хорватська мова- суміш російсько-української, звичайно, з власним колоритом. Як на мене, набагато складніша для розуміння, ніж польська. До українців ставлення позитивне, "православні братушки-слов"яни" (маю на увазі сербів). Щодо хорватів, не можу нічого сказати, можливості спілкуватися не мав. Македонія. Країна-казка. Доволі чиста та мила. Щоправда, колорит привносять місцеві цигани, гірше, ніж на львівському вокзалі (не сприйміть мої слова за расизм). Озеро Охрід... Далечкувато від кордону, проте, коли їжеш гірськими перевалами - краса!!! Ціни доволі доступні. Смачна місцева кухня. Знову ж таки, практично немає мовновго бар"єру. А любителям екстремального відпочинку можу порадити Косово. Так-так, саме цю місцевість з невизначеним до кінйя статусом. Ландшафт той сами, як описано вище, хіба що немає водойм. Сербські монастирі часыв Стефана Душана поруч з мечетями. Сербські анклави, оточені албанськими населеними пунктами, цікаві культурні традиції, присутність збройних сил практично усіх країн НАТО, численні сліди минулої війни, які, втім, створюють свій специфічний колорит. Сервіс у готелях доволі пристойний. Усі ціни у євро, дешевше, ніж на Україні. Мовний бар"єр присутній, оскільки албанці практично не розуміють слов"янських мов. Проте англійською та німецькою володіють - дається в знаки майже десятирічна присутність іноземних військ. Якщо комусь цікаво, можу розмістити низку фотографій з місцевими краєвидами.
Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції? Підскажіть про Путівки у Египет.Скільки вони коштуватимуть приблизно на 2 дорослих.І 2 дорослих+дитина.Мене цікавитть зима.І взагалі коли найкраще їхати щоб було дешевше.Щоб не була шалена жара або великі вітри(розповідали що там е якийсь сезон вітрів).Бажано така погода як у нас в Криму в кінці липня на початку серпня.Здаеться пояснила.Дякую
Доброго дня, шановні! Підкажіть хто-небудь чи є на сьогодняшній день у Львові бодай один перевізник, чи фірма яка займається автобусними перевезеннями до Греції, до міста Салоніки. По усих тих телефонах, що були вказані у темі відповідали що до Греції не возять Можливо хто-небудь знає перевізників які везуть з Києва... Дуже потрібно передати посилку , а поштою то вийде досить дорого..
А не опасно это - сейчас передавать что то через водителей, что гоняют автобуси до Греції? Мене кажется, что не стоит... Дойдет ли?