Хто був у Греції?

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем bora, 18 чер 2007.

1. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції?

ПРОПОНУЮ КРУЇЗ НА АЛЯСКУ.

2. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Маврикій... острів- казка. :)
    Візи українцям ставляться в аеропорту. можна перебувати до 15 днів + резервація готелю і зворотній білет.

• Подобається Подобається x 1
  3. YelloWS

YelloWS Well-Known Member

повернулись кілька днів назад з Чорногорії. Літаком зі Львова 1,5год і ти вже на місці. Хороші враження від відпочинку. Дуже гарна природа, навколо гори - доволі скелясті з невиликою кільокістю рослинності, внизу - море, мілкогалькові пляжі або з насипним піском. Варто відпочивати в Будві - це містечко, всюди побудовані 2-3-4-поверхові вілли, гарна набережна з ресторанчиками-магазинчиками. Море тепле, купатися краще їздити місцевим паровозиком на пляж в Бечічі (пішки 20-30хв) - там значно чистіше.
    Харчування на вашій власній "совісті" :))...... можна підписатися на пансіон в якусь кафешку або харчуватись там де більше подобається. Ціни спочатку дуже дратують, на пляжі булочки по 1євро, лежак 2-3євро. Обід на двох осіб в середньому 10-13євро. Краще закуповуватись в магазинчиках в місті, подалі від набережної. Одяг дорогий, футболки по 10євро, ремені - 12-15євро. Мабуть для італійців, яких там дужжже багато ціни прийнятні.

4. Demyan

Demyan Well-Known Member

Мені подобається Єгипет. чому? ось:
    1. Швидке добирання (3-4 години і ви в на місці).
    2. Дуже хороший сервіс та ставлення до туристів.
    3. Можливість в одному місці попробувати фактично все (мото-сафарі, джип-сафарі, бедуінські чаї; відвідування історичних місць - піраміди, сфінкс, Луксор, гора Мойсея, заповідники, дайвінг з чудовим водяним світом Червоного моря, риболовля, екзотичні танці єгиптян.....ну всього і не перечислиш). Головне що це все в межах вашого перебування.
    4. Великі території готелів та відсутність "міського життя". Почуваєшся якось вільно себе коли немає суєти.
    5. Відносно інших курортів з такими можливостями низькі ціни.
    6. Дощі падають дуже рідко (наприклад раз в 5 років :) ).

• Подобається Подобається x 2
  5. bora

bora Well-Known Member

Спірні пункти. Де ж то мала відстань? Туреччина і Європа ближче.
    Щодо сервісу - Хорватський можу побитись об заклад - кращий (не має тої липкості і приставань - купіть хоть шось).
    Майже всі людські відпочинкові комплекси за кордоном будують подалі від міст. Зате там на порядок краще різне транспортне сполучення з тими ж містами, що дозволяє вільніше почуватись..особливо нашим дівчатам.

6. Demyan

Demyan Well-Known Member

1. Відстань я вимірював сердню. В ту ж Грецію, Туніс, Тайланд - якщо виліт з Києва довше добиратися. Отже в середньому Єгипет найближче.
    2. Щодо приставань - я не говорив про відвідування базарів і т.д. В готелях я ні разу не бачив щоб приставали. А навіть якщо і говорять - мені цікаво просто з ними поговорити навіть якщо нічого не беру, мене пригощають кавою, дають просто так кальян покурити - головне як себе вести.
    3. Транспортне сполучення - з таксі проблем там немає, а цей вид мені підоходить найкраще - я не чекаю автобус, сів і поїхав і почуваю себе вільним.
    Я не кажу що це найкраще - це з того де я був - зробив середню оцінку. Побувавши в Хорватії чи в ТУреччині чи в Чорногорії - більше якось не хочеться бо нема що робити (де можливо побував). В Єгипті за один навіть за два рази все не спробуєш. Хіба їхати на кілька місяців

7. bora

bora Well-Known Member

Ех не там бували якщо не мали чим зайнятись..
    А краєвиди в Єгипті просто гнітючі...так ніби після атомної війни - пустота і мінімум живого. Хоча там дайверам буде цікаво.
    Та про смаки не сперечаються

8. Sova

Sova New Member

Дуже люблю Чорногорію. Найраще співвідношення ціни та якості.

9. Соня

Соня Well-Known Member

Порівняти Єгипет та Хорватію неможливо. Єгипет - трохи екзотики (для українського споживача) і відмінний дайвінг!!! Хорватія - супер цікава клаїна для людей, які цінують красу природи, культуру та бажаючих збагатитись морально та інтелектуально, імхо.

10. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ех, я давно мрiю поїхати у Тайланд! Може колись i поїду. А ще до Бора-Бора долетiти б. ;) I пожити у хатках на водi.

• Подобається Подобається x 2
  11. Patrick

Patrick Well-Known Member

У якій країні відпочивати?
    Мексіка - Пуерто Ваярта(Нуево Ваярта) ; Тихий океан - Бандерас Бей.Все що більше 4*+ є добре.Звичайно all inclusive

12. syavych

syavych копач

Які там ціни для порівняння?

13. Redhotchilly

а я ніколи не купую all inclusive.

Частно можна поїсти набагато смачніше в місцевих ресторанчиках і кафе...

але то моя субєктивна думка... ми переважно плануємо поїздку по інтернету; самі купуємо білети на літак, резервуємо готель, машину напрокат... так дешевше і цікавіше...

але то не підійде людям, які люблять просто повалятись тиждень-два на пляжі... і не виходити за межі готелю.

• Подобається Подобається x 3
  14. Соня

Соня Well-Known Member

О, цей варіант просто бомба, як на мене! На 1000% відчуваєш колорит країни, в якій знаходишся. Правда в деяких країнах населення з правилами дорожнього руху не зовсім знайомі :), їздять собі "куда хочу, туда торчу", тому з машинами на прокат трохи страшнувати, але завжди є вихід - таксі!

Додано через 3 хвилини
    цього літа були на Домінікані, всі з ким спілкувались, в основному - англійці, французи, голандці та "вєздєсущі" німці, купили путівку через інтернет. І вийшло це їм на половину дешевше, ніж нам, хоча свою ми теж не в Україні купували, але всеж у туроператора.

Додано через 5 хвилин
    Абідна! :sad:

15. Redhotchilly

я так подорожую дуже давно вже...
    є повно вебсайтів типу www.expedia.co.uk
    www.ryanair.com. www.wizzair.com, www.easyjet.com, www.lastminute.com

потрібна лише Visa або Mastercard.

і ще є такий нюанс... я ненавиджу їздити в "дуже" туристичні місця...
    Наприклад, коли я віспочивала на Кіпрі, то була в північній частині (турецькій).
    Набагато менше комерційності, ціни дешевші, природа незаймана... враження незабутні.

Була також в Румунії: розвіялось багато стереотипів про циган. Хочу туди поїхати на лижі коли-небудь.

Так само, наприклад, в Турецчині є набагато бцікавіші місця, ніж Анталія і Мармаріс

16. Patrick

Які там ціни для порівняння?
    Купляли ми on-line ось тут http://canadatravels.com/?flight_specials=YYZ&vacation_deals=YEG
    За нас 3х - 2 дорослих і дитина - $ 2600. Це все вкючено- літак , готель , їда . Типи (чайові) в барі/ресторані - це Ваша ласка.
    Їда в резорті- 9 ресторанів. 6 з них працюють в стилі - буффет(шведський стіл)Від 7 до 11:30 ранку - сніданок. Потім НЕ ЗАКРИВАЮЧИСЬ змінюють асортимент їди на обід. В всіх 6- різний асортимент - морська , китайська, мексиканська, піца і т.д.Черг за їдою не має.Максимум 3 людей.
    З 5 вечора - відкриваються ще 3 - італійський , бразилійський і стейк гауз.Ці теж беплатні, тобто входять в вартість.Всі вони в стилі "ля карте".За попереднім замовленням , яке робиться на фронт деск за 2хв. і в шортах до них не впускають.
    Алкоголь любий і в необмеженій кількості теж вкючений.
    Закриваються ресторани 11:30 вечора. 1 черговий для любителів нічних перекусок залишається працювати до 3 ранку. Алкоголь сервують теж до 3. - в черговому ресторані і в головному фойє готелю.

а я ніколи не купую all inclusive.
    Так ради Бога, кожному своє. Тому і світ цікавий , що ми всі різні.
    В свій час ми перепробували різні варіанти.Зараз нам цей найкращий.
    Навіть оди раз їхав своєю машиною з Ванкуверу(Канада) до Розаріто(Мексика)..., але це довга оповідь.На старому форумі я здається цю подорож описував.

цього літа були на Домінікані,....
    В Домініканській Республиці?...Влітку? Там сезон дощів від травня по кінець жовтня....

17. Соня

Соня Well-Known Member

Сезон дощів там лютий-березень, а за 2-вотижневе наше перебування з сер. липня по поч.серпня був дощ 2 рази по 1-2 хв. навіть не встигаєш зрозуміти що це :)

Додано через 3 хвилини
    Це за скільки днів? Який регіон і період?

18. Відповідь: У якій країні відпочивати? Хто був у Греції?

А я хочу в Єгипет, зі всього зрозуміла що це перша країна куди треба (починати відпочивати за межами України) їхати бо після інших курортів від Єгипту буде розчарування

19. Redhotchilly

Промоція на готелі в Европі - 1 день!
    Може комусь пригодиться... ціни дуже низькі

http://www.bestwestern.it/bw/en/onedaypromotion-autumn

20. Patrick

The country is a tropical, maritime nation. Wet season is from May to November, and periodic hurricanes between June and November.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dominican_Republic

березень;8днів 7 ночей. Puerto Vallarta.Мехico.

http://www.vallartaonline.com/accommodations/hotels/marivalgrandclubsuites/

а де твій аватар? :)