Хто буде прем"єром?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 21 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не сперечаюся, скільки дюдей - стільки думок. Комусь то подобається, а комусь - ні. Але, як не дивитись на це, кожен вправі знати все про першу особу в країні і самостійно робити висновки.

• Подобається Подобається x 2
  2. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Та я так завжди і роблю. :) На мене та брошурка ніякого впливу не мала. Але знаю львів'ян, переважно старшого віку, на яких це вплинуло і було чи не вирішальним фактором. На жаль. Тому відповідь на Ваше питання:
    така: кажу з огляду на знайомих людей

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага... довів. У євреїв то просто - глянули хто батьки і далі вже будь-які доводи нідочого.
    Я, наприклад впевнений, що президентом в Ізраїлі не може стати неєврей. Тут я маю наувазі не як у нас - громадянин ізраїлю, а дійсно, етнічний єврей. І ніхто там про націоналізм голосно не кричить, все це у межах норми і порядку.

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Мені не роздали, скачав з мережі, прочитав, проголосував за Тимошенко. Сам не єврей. Маю нового президента - білоруського дібіла, двічи судимого. Життя - це гра!

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пане, Данило.

Звісно, по справах тре судити, але питання не йде про начальника цеху, а про національний розвиток України, про посаду президента.

6. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

А Ви чули, що Вона член Масонської ложі України, і перед виборами відвідувала їх зїзд? :)))

7. pukhnastyk

Ну так - пригадую, результати аналізів президента США Клінтона навіть в ЗМІ публікували, не те що в нас - досі невідомо хто труїв одного нашого президента...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас все так. Треба міняти то всьо.

9. pukhnastyk

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ця країна була створена як моноетнічна, а в Україні багато національностей, і всі мають рівні права. Згодьтеся, ВОНА принаймні має, як то кажуть євреї, а идише копф – мудру голову. А це в наш час доволі дефіцитна річ, серед верхівки влади.

практически на любом форуме в российском Интернете можно найти участников, твердо убежденных, что чурки-среднеазиаты – безнадежные тупицы, кавказцы – хамы и грубияны, а евреи пьют кровь у всех без исключения остальных народов.

• Подобається Подобається x 1
  11. premium

premium Well-Known Member

Це таке написано на сайті державного комітету статистики.

українці - 97,5%
    росіяни - 1,8%
    поляки - 0,1%
    білоруси - 0,1%
    молдавани - 0,0%
    євреї - 0,0%
    вірмени - 0,0%
    німці - 0,0%
    татари - 0,0%
    цигани - 0,0%
    азербайджанці - 0,0%
    болгари - 0,0%
    угорці - 0,0%
    румуни - 0,0%
    грузини - 0,0%

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Головне, щоб ця мудрість була спрямована на Україну, а не на свою кишеню, бо мудрість - ше не ознака кОрисності.

13. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вона була прем'єром два рази. У Вас є незаперечні підстави підозрювати її, або Турчинова, в роботі на свою кишеню? Ні. Пане Миху, при всій повазі, це Ваша підсвідома ксенофобія, не більше, і не менше. Якось я проїхав в Конче-Заспі, на своєму авто по дамбі до Українки, десь 12 км., там де живе Тимошенко, та й всі відомі. ЇЇ хатинка, на рівні з Герман. Але там є такі маєтки...
    В мене була не заздрість, а лишень тупа ностальгія. В тих місцях колись я ходив пішки заплавами, ловив на блешню гарних щук, спав на траві, слухав птицю, дивився на зорі. Мав тоді улюблену і цікаву роботу за фахом, і майже не думав про політику.

Останнє редагування: 6 бер 2010
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, я вірю, що у неї ні кола ні двора.:)

А ви вірите, що українцям Капітальман і Турчинову розходиться на Україні? Що вони готові, не отримуючи ні копійку полягти у полі бою за Україну?

Данило, не переживайте. У мене є колєга, в якого є брат, що живе у США. Там він мільйонер і не один раз мільйонер, а коли приїхав сюди, то всі дивувалися - рвані джинси, проста футболка та й і хата у США не Бог зна що.....

• Подобається Подобається x 2
  15. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ні, але мова не про це. А про довіру керувати 5 років державою. І в тому що ПР я не довірив би керувати. У всіх є шкурні інтереси, і в мене теж. Мені просто потрібна робота, зарплатня щоб вистачало на життя. Янукович мені не дає надії. Його команда нездатна долати кризу, ніхто не має уяви що робити сьогодні, завтра... Не кажучі вже про національні інтереси, які він боронити не збирається.

• Подобається Подобається x 3
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згоден, що тут казати? Так воно і є.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Борисе,

18. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А мій покійний батько - поляк. І мати полька. Прадід, дід та двоюрідний дід - розстріляні НКВД. Дід зі сторони мами - відсидів у ГУЛАГУ 13 років. Всі - поляки, до надцятого коліна. Так що я - не козацького роду, вибачте. Батько був професором. Мав 24 винаходи. І я тепер маю кілька власних. Скоро ще буде... Державі це дає мільйони. Дасть - ще більше. То хто з наш більший "українець" - я чи це осатаніле гівно Тягнибок і подібні йому, які бажають "крові чужинців"!? Ні "чиста кров", ні "нація" - КОРИСТІ НЕ ПРИНОСЯТЬ. Лише розум, совість, толерантність. А вони не мають національности.

• Подобається Подобається x 4
  19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як "українець", то певно він. А як Громадянин України - беззаперечно Ви!

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Бачите, ми тут вже про нього говорили. Невідомо, кому він служить.
    Щодо "чистоти" нації... В інших країнах цього нема.
    В Великобританії премєр - шотландець, президент США наполовину кенієць, президент Франції угорський єврей. Перестали вони бути меншими патріотами своїх країн?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)