Хто буде прем"єром?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 21 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Панове модератори! Я хочу процитованих панів публічно назвати улюбленим словом Полковника (на літеру м), але ж отримаю 3 дні бану і не зможу привітати дівчат з 8 Березня. В тому числі дівчат-модераторок.

Що робити?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ні, я не плекаю надій на ПР. Ми вже то бачили.

Я не плекаю надій на ЮТ. Я теж то все бачив.

Поступ буде лише тоді, коли віллється нова кров у нашу політику.
    Про партію регіонів я мовчу - там все ясно.
    От візьміть БЮТ. Як можна очікувати від людини з прізвищем Капітальман українську ідею? Чи візьміть того ж Турчинова.... Яка ідея? Яка Україна? Назвіть у БЮТ хочаб пару справжніх націоналістів у доброму розумінні слова. Там нема таких. Ця партія просто працює на власний бізнес і не більше. Ви вірите у плач Юлії по телебаченню?
    Я - ні.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Запустити руку в стратегічний запас держави і дурень зможе...
    Хтось тут переймався відсутністю кримінальних справ щодо злодійки... Що там на рахунок фальсифікацій? З цифрами, будьте ласкаві... Сємочки лузгати всі добре вміють...
    О! І Боря - "к..." з"явився... Зараз вам легше стане...

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Та все ясно друже. Просто погодьтеся, на сьогодні, не знайти кращу кандидатуру, аби звергнути цей режим, ніхто в Україні наразі не має такої харизми, сили духу, волі, та якщо хочете особистої образи на цих, краще не буду й казати. Ви хочете нового премьєра. Я теж. Але для цього потрібно нового президента. Подивимось, кого опозиція обере у якості лідера.

5. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ну так...фактично клони один одного, такі схожі :crazy:
    Звичайно, треба. :) Але звідки ж вони раптово візьмуться? :dntknw:

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я ж не думаю що Ви расист?

7. pukhnastyk

То в кого таке прізвище?...То в брошурці Дмитра Чобота про ЮВТ таке пише чи є якісь інші, серйозніші джерела з такою інформацією? :)

• Подобається Подобається x 2
  8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Замовна брошура. Юлія казала, що коли він був у її партії, йому теж замовляли, і Чобіт писав для них.

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:05 ----------

Досвід виборів показав, що навіть на всю західну Україну, не знайшлося й пари справжніх. Тіко й маємо фаріон та олєжку.

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

http://paparazzi.citata.ua/ru/biografiya_yulii_timoshenko_v_kartinkah._foto.html

Там погано, але видно прізвище...

10. pukhnastyk

Але теперішньому президенту та брошурка добряче допомогла. В плані, що ця людина взагалі стала президентом.

Та, "серйозний" сайт Ви подали, VasMT..."paparazzi" як-не-як

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ото не треба. Був такий собі крутенький юрист - Медведчук.
    Чобіт про нього теж написав всякої бяки, а той подав в суд... до Верховного дійшло... та виявилось, що Чобіт ніде не сфальшивив. Ну а якщо Юля з чимось не згідна - хай пише в суд заяву швиденько, чого ж тянути, якщо це наклеп?

---------- Додано в 21:16 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ----------

Григян... ну то її батько взяв прізвмще дружини, щоб не фігурувало Капітальман.

12. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

у євреїв по матері приналежність іде...
    так шо, коли тато єврей, можна безперечно бути щирим Українцем :)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

а мати - росіянка.

14. pukhnastyk

Ну Чобіт то взагалі письменник, член Спілки письменників України - про кого він тіко не писав. То ж він не тільки про цих двох вищенаведених осіб писав, але й про Пінчука писав, і про Бродського писав, і то все так доступно викладено в інтернеті - просто ляпота! Жаль:sad:, біографії самого Чобота нема в світовій мережі.
    Так то достатньо подивитись на "джерела" в тій брошурці, які написані внизу сторінок, щоб зрозуміти чи то наклеп чи ні. До речі, ті "джерела" - то не є якісь поважні монографії відомих істориків чи науковців, а просто сайти, до того ж не українські (і не єврейські). :)

15. Khotybor

Khotybor Well-Known Member

Нічого страшного. Ті хоть асиміляції піддаються.

16. Gron

Gron тафгай

17. pukhnastyk

Але та брошурка, звичайно, справно роздавалась - в основному на території Західної України і навіть в неділю під церквами якимись "активістами", щоб справити більший ефект на людей, яким фактор єврей-не єврей є вирішальним...:sad: Сумно. І як тим людям не гидко було таке робити...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... Чобіт не займає великих посад, щоб всіх надто цікавила його біографія. А от люстрація - то корисна річ. Люди повинні знати, хто хоче керувати нашою країною і чи має він моральне право то робити.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ----------

Так, серед жидів є теж порядні люди, як зрештою, у кожній нації.
    Але візміть пересічного українця і задайте собі запитання: міг би він бути юдейським лідером в Ізраїлі?
    Я думаю, що ні.

19. pukhnastyk

А чому не має? Тимошенко народилась, вчилась, працювала і працює, та як на те пішло, одружилась в Україні і живе тут надалі. :)

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

А звідкіля вам відомо, наскільки допомогла? Так само і Яценюка опустили, назвавши євреєм, Мер Ужгорода назвав Яценюка "знахабнілим єврейчиком" і головне хто це зробив, самі євреї. По справах треба судити людей, а не за національністю.

---------- Додано в 21:44 ---------- Попередній допис був написаний в 21:43 ----------

Гадаю що так, якщо б довів що він єврей.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)