Хто буде прем"єром?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 21 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. renar

renar Well-Known Member

Атэц-аснаватэль панимаэшь! Принципы уважения к клиентам заложены при сабже.

2. Arthur

Arthur Well-Known Member

Можу погодитись с тим, що для ПР головне, щоб Прем’єр-міністр звітував про свою роботу. Але є суттєве уточнення. Перед ким має звітувати Прем’єр? Відповідь – перед тою ж ПР, і ніяк не перед народом.

• Подобається Подобається x 3
  3. Ома

Ома Дуже важлива персона

Честно говоря, вы меня удивили таким своим высказыванием. Слишком наивно для вас. Вот одна из версий:

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Вчора почалось святкування, тому думка була обірвана посередині і малозрозумілою...
    Що малось на увазі. Звіт ПМ про роботу уряду потрібен тільки такий: закопати Йулю як політіка назавжди... При іншому ПМ, при іншому опонент-кандидатові регіоналам в носі рентабельність уряду. І не буде започаткована традиція звіту уряду і світового аудиту. Це звичайне спалення відьми інквизицією...

• Подобається Подобається x 2
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Началось или продолжается?

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

«Якщо ця постанова (про відставку) набирає більшість голосів, буде зрозуміло, хто за цю постанову голосує, і тоді буде зрозуміло, хто підтримує антиукраїнську більшість в парламенті. Я думаю, що це є правильний розвиток подій, тому що країні потрібна ясність», - підкреслила Ю.ТИМОШЕНКО.
    «У мене було спілкування з Юлією Володимирівною, і уряд готовий одразу, як тільки відбудеться позитивне голосування по відставці, звільнити свої кабінети, я маю на увазі керівництво – ТИМОШЕНКО Юлію Володимирівну і ТУРЧИНОВА Олександра Валентиновича», - сказав І.КИРИЛЕНКО.

7. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Так что 03 марта соберет Юля свою раскладушку и пойдет восвояси

8. renar

renar Well-Known Member

:haha::haha: из уст армяно-еврейки слышать анализ "украинскости". У Вас там вуйки в гробах не перевертаются?

9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Нет, украинцем является тот кто думает и говорит на украинском. А национальность значения не имеет, хоть негром будь

10. renar

renar Well-Known Member

То есть делать для страны ничего не надо. Только "думать". То-то я смотрю некоторые тут на форуме за 9000 км. образцовые украинцы. Хоть бы кенгуру мове обучали, тогда и "Герой Украины" давать можно. Один хрен всякой шушвали раздают. :sad:

11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Та будь вона чи інший наступний прем'єр "хоть негром преклонньіх годов"! Головне, щоби уболівав за Україну, знав справу і був здатним опанувати українську мову.
    Інших нормальний громадянин України не сприйматиме.

• Подобається Подобається x 3
  12. Tanka

Tanka Well-Known Member

Єхануров або розпуск. (ІМХО)

13. Mikolaj

Mikolaj миється в бані

а в чому зміст? Єхануров лише виконавець. Прем"єра з нього не вийде

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це який Єхануров? Не той, який продавав всій Україні газ через Фірташеве "Россукренерго"!? Ні, дякую! :ireful1:

15. Tanka

Tanka Well-Known Member

Для ПР це ідеальний техничний прем'єр. І Януковича буде поважати і Клюєвим,Ахмєтовим, Бойкам не заважати.

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Скорее всего у Януковича уже всё решено и добиваться своего он будет любыми методами.:)

17. Gron

Gron тафгай

А мені байдуже хто буде прем"єром.
    Бо доки на форумах, вдень, замість роботи будуть обговорювати кандідатури(з таких самих "фахівців"), нам і пм Канади не допоможе.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Вся ця мишача метушня навколо крісла прем'єра виглядає вкрай огидно і непристойно. Яких тільки варіянтов ми не чули за останні дні. Вже навіть Ющенка сватають.
    Напрошується порівняння. Як би президентом була Тимошенко, єдиним, логічним всім зрозумілим варіантом був - Тигіпко. При тому вона б не гамселила його ногою в пах, як це зробив Пахан у 2004 році.
    Відтак, на мою думку прем'єром буде Чехов -ТОМУЩО відомий український поет, о?:mocking:

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тут явна клініка.Мені здається цьому фрукту поможе тільки Степанич і аж ніяк не баня.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)