Хто буде прем"єром?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Мих, 21 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Danilo

Danilo Well-Known Member

Він так ото читав, наче жабу з'їв.о_О

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

242 голоса за Азарова

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ----------

Ганьба!!! Цушко - министр экономики.
    А Табачник - министр освиты, и один львовянин - министр культуры, бывший скрипаль.
    И адмирал Ежель

3. Spika

Spika Well-Known Member

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Кабінет підібрали такий, щоб на його фоні Янукович мав хоч "якийсь" вигляд. :)

5. ricardo

ricardo Well-Known Member

Українофоб - міністр освіти. Таке в страхітливому сні не привидиться. Борець з "украінскім буржуазним націоналізмом".

6. Fedoriff

Fedoriff New Member

Побачимо що в них получиться. Не так вже і страшно, і гірші Кабінети Міністрів переживали.

• Подобається Подобається x 1
  7. ricardo

ricardo Well-Known Member

А Цушко то, Цушко. На всє рукі мастєр.

8. UDALA

UDALA Well-Known Member

Идеальный министр образования был конечно русофоб -Вакарчук:haha:???

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Авжеж, відмазали від суду, відмили, як новенький. Економіст, най йому пірья в роті повиростуть.

---------- Додано в 19:36 ---------- Попередній допис був написаний в 19:35 ----------

Не русофоб, а українофіл. Це не одне і теж саме. Фобія - це коли лячно. Філія - це коли любов. Отак вас вчать вчать, як вашого лідера, а все одно, самі двійки...:)))

• Подобається Подобається x 3
  10. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Ото в нас прем'єр-міністр тепер...:cry::shutup::scare:

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

Склад Кабінету міністрів України

11 березня Верховна рада України затвердила склад Кабінету міністрів України:

Микола АЗАРОВ - прем’єр-міністр України

Андрій КЛЮЄВ - перший віце-прем’єр-міністр України

Борис КОЛЕСНІКОВ - віце-прем’єр-міністр України

Володимир СЕМИНОЖЕНКО - віце-прем’єр-міністр України

Володимир СІВКОВИЧ - віце-прем’єр-міністр України

Віктор СЛАУТА - віце-прем’єр-міністрами України

Сергій ТІГІПКО - віце-прем’єр-міністр України

Віктор ТИХОНОВ - віце-прем’єр-міністр України

Костянтин ГРИЩЕНКО - міністр закордонних справ України

Михайло ЄЖЕЛЬ - міністр оборони України

Віктор БОЙКО - міністр охорони навколишнього природного середовища

Юрій БОЙКО - міністр палива та енергетики України

Костянтин ЄФИМЕНКО - міністр транспорту і зв’язку України

Дмитро КОЛЄСНІКОВ - міністр промислової політики

Михайло КУЛИНЯКА - міністр культури та туризму України

Олександр ЛАВРИНОВИЧ - міністр юстиції України

Зіновій МИТНИК - міністр охорони здоров’я

Анатолій МОГИЛЬОВ - міністр внутрішніх справ

Василь НАДРАГА - міністр праці та соціальної політики

Олександр ПОПОВ - міністр з питань житлово-комунального господарства

Микола ПРИСЯЖНЮК - міністр аграрної політики

Равіль САФІУЛЛІН - міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту

Дмитро ТАБАЧНИК - міністр освіти і науки

Анатолій ТОЛСТОУХОВ - міністр Кабінету міністрів України

Василь ЦУШКО – міністр економіки

Федір ЯРОШЕНКО - міністр фінансів

Володимир ЯЦУБА - міністр регіонального розвитку та будівництва

Юрій ЯЩЕНКО - міністр вугільної промисловості

Нестор ШУФРИЧ - міністр з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи

Валерій ХОРОШКОВСЬКИЙ - голова Служби безпеки України

http://kharkiv.unian.net/ukr/detail/194245

А чого аж 7 віце-прем'єрів?...

п.с. в надзвичайні ситуації Україні краще не потрапляти :crazy:...

п.п.с. от цікаво, і нема в новому уряді жодної кобіти - певно, послухали нового президента: що місце жінки на кухні! :)
    Шановні кобіти, які голосували за нового президента або за "проти всіх", сприяючи цим перемозі Януковича - майте на увазі! ;)

Останнє редагування: 11 бер 2010
  11. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

Табачник міністр освіти.. я плачу...
    Мені здається, ця людина остаточно доконає освіту, яка після експериментів Кременя і так практично зайшла у глухий кут... Вакарчук спробував навести лад, але почав виключно з "вищої школи", а треба було діяти в комплексі.
    Ну з приводу Цушка, тут коментарі зайві...
    душа плаче, а розум сподівається, що може Бог дасть їм усім розуму і не допустить хоча б дій на шкоду народу. Хай собі заробляють на цих посадах відведений їм строк, але хай хоч нічого не міняють на гірше, а краще само прийде з часом.

а от російський бізнесмер, як хранитель найбільших секретів України і страж нашої з вами безпеки, - це просто ... абзац... тепер СБУ точно офіційно перетвориться на бізнес-структуру, зможуть офіційни прайс вивішувати: відкриття справи - одна ціна, закриття - удвічі дорожче...

12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вщипніть мене...

13. SemperTiro

SemperTiro Well-Known Member

можу написати одну здогадку:
    Віктор СЛАУТА - віце-прем’єр-міністр України з АПК, початково планувалося віддати цій людині міністерство АПК, але на цю посаду дуже просився пан Присяжнюк, якому пропонували посаду голови Житомирської облдержадміністрації (був дуже невдоволений). От і провернули такий фокус: і Слаута задоволений, і Присяжнюк теж не в програші.
    Можливо, інші віце-прем"єри виникли таким же шляхом

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це той що обікрав Львівський архів. http://blogs.pravda.com.ua/authors/medvedev/4b98e4e594e41/

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

...правительство будет работать над тем, чтобы в Украину не ввозились «по бросовой цене» дорогостоящие предметы.
    «Сказать, что можно будет по бросовой цене ввозить в Украину «Майбахи», «Роллс-ройсы» и другие супердорогие марки – не будет такого». Николай Азаров.

Накінець-то! А то український народ зовсім втратив совість - Майбахи і Роллс-Ройси по бросовій ціні жене через кордони, потім перебиває номери на моторі і всьо! Шукай його! о_О :haha:

Це показує, наскільки новий уряд і його нова голова близькі до народних проблем...

16. Arthur

Arthur Well-Known Member

Для мене ця трійця найбільша Ганьба даного Уряду.
    Табачник – найбільший українофоб. Десь бачив, що він навіть підписувався „малорос”.
    Цушко – то взагалі чудо. Якби не сказали, що це квота комуністів, то взагалі не було зрозуміло яким чудом він попав в цей уряд, за які заслуги. А яке відношення він має до економіки?
    Ну а очолює цю клоунаду Азаров.

• Подобається Подобається x 5
  17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

18. Danilo

Danilo Well-Known Member

Доки гілку не закрито, цитую Ю.Тимошенко:

ЯНУКОВИЧ буде здійснювати кадрові призначення керівництва державних адміністрацій з метою узурпувати владу.
    «Все це він спрямує для того, щоб примножити мільярдні статки свого оточення. У мене немає ілюзій відносно того, хто прийшов до влади. Я абсолютно точно переконана, на підприємствах, якими вони володіють, не будуть підвищені до європейського рівня заробітні плати, я переконана, що вони знайдуть можливість як не підвищити соціальні стандарти і по суті ввести людей ще раз в оману. Я думаю, що ілюзії дуже швидко зникнуть і у тих, хто чомусь віддав голоси В.ЯНУКОВИЧУ»

19. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Може. Було багато бажаючих, але мало посад. От і створили додаткові.

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

Нірванко. Гадаю після такої як Юлія, ригіонали перелякані настільки, що на гарматний постріл не допустять до влади жінок. І це іх відповідно характерізує. А Кільчицька так благала, так просилася.:mocking: Не кажу вже про гінеколога РНБО Райку Богатирьову.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)