Хроніки апокаліпсису-2. Перемога антихриста

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 29 лис 2018.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Пропагандисти рф почали відчувати щось дивне...

Жахаються, що їх кількість дещо зменшать, примусять каятися, вивчати мову і... столицею московії стане Рівне (18-19 хв.)
    І хоча наші будуть не згодні, виниває запитання, а чому саме Рівне? Що там цікавого, крім того, що Рівне була не один раз столицею і центром старовинної сонечнягої держави?

View: https://youtu.be/tAWMsbKqQTU

2. Коммунарец

Пропагандисти рф почали відчувати щось дивне...

Жахаються, що їх кількість дещо зменшать, примусять каятися, вивчати мову і... столицею московії стане Рівне (18-19 хв.)
    І хоча наші будуть не згодні, виникає запитання, а чому саме Рівне? Що там цікавого, крім того, що Рівне було не один раз столицею і центром старовинної сонечної держави слав"ян Суренж? Хтось знає більше і шепче...

View: https://youtu.be/tAWMsbKqQTU

Останнє редагування: 16 гру 2022
  3. Коммунарец

Він досяг значного підвищення, став вхожим до керівників великих країн, в кабінети та перламенти.
    Він перемагає страшного ворога...

це прогноз одного ведуна Ніранжана на 2023 рік, правда є сумніви на його передбачення на 2022 рік, бо дуже все гладко.

View: https://youtu.be/ciTY8rtJ8dk

4. Коммунарец

5. Good man

Good man Обычный человек

Хватит блуждать, возвращайся домой в Алчевск.

6. Коммунарец

View: https://youtu.be/CjNPR0gy2yA

Якщо передбачення слухати розділами по порядку з кінця, а розділи ще з кінця, то може й вималюється щось цікаве, ніж так, як озвучено в ролику.

7. Коммунарец

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Комунарець, не слухай цих... як їх... вільнотлумачників Біблії, бо заведуть в такі дебрі, що не вилізеш.

Вийшов до трибуни собі хлоп і почав вчити що говорить Біблія, навіть знає до якого числа Бог допомагав Україні, а з якого перестав допомагати.

Примітивщина.

9. Good man

Good man Обычный человек

10. Коммунарец

тут треба зрозуміти, що їх проповіді збігаються з моїми думками і це важливо.
    Люди починають розуміти причини війни, хоча і не зовсім це кмжуть відкрито, але вони не перші, хто розуміє хто є захід і хто схід.
    Та й я не раз наголошував, шо українці будуть між наковальнею і молотом.
    Світ йде до влади антихриста, але з їх погляду маловірності у Бога, мало хто вірить у те, що Бог приготував і того, хто врятує світ від противників Бога..
    Незабаром буде третя частина хронік апокаліпсису... час бо настає)

11. Коммунарец

Ничего я не скрываюсь. Официально работаю и никто еще не присылал повестки или тем более на улице ловили.
    А личина верующего вообще для меня не приемлема. Многие под ней скрываются, но далеки от ее сути.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хороша фраза. Здається, що дає підстави бути певним в своїй істині. Але якщо подивитися зі сторони, то це лише співпадіння думок.

Бувало, я читав про владу щось погане. Оскільки моя думка і думка прочитаного співпадала, я вважав, що ось вона істина! А виявилось, що це якийсь шарлатан просто збрехав. Нечистий - хитрий.

13. Коммунарец

Можете побачити, що цю тему розпочато восени 2018 року і тоді вже я підказував, хто є хто, а багато з проправдників розпочали про це думати тільки з 2021-2022 рокіа, і це не тільки тут, але й на дкр-форумі я давно кажу про це.
    на лф навіть читати нічого ніц не цікаво, нема нічого вартого, одні образи і дурня, що не дивно для цього часу.

14. Коммунарец

15. Good man

Good man Обычный человек

Сидишь на российском форуме?;)

• Смішно Смішно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що саме?

17. Коммунарец

да, вношу посильную лепту изменений в сознание россиян. ну как росиян? бывших украинцев, которые возомнили себя россиянами. А это такая дрянь, что настоящим россиянам далеко до их извращений.

18. Коммунарец

Саме тому і не пишу на лф багато.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Багато людей хочуть мати пророчі властивості, але...

Хтось каже Путін - антихрист, а оцей називає Зеленського. 80 років антихристом називали Гітлера і Сталіна дехто називав...

Щось їх багато.

Останнє редагування: 26 сер 2023
  20. Good man

Good man Обычный человек

Ты мне напоминаешь людей, которые вступали в КПСС и говорили, что они хотят изменить партию изнутри. Они видят партийные приписки, обманы и т.д.и вступают не ради личной наживы, а для изменений партии к лучшему. Сам понимаешь, чем заканчивалось такое вступление.

а де твій аватар? :)