Хроніки апокаліпсису-2. Перемога антихриста

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 29 лис 2018.

1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Вполне нормально рассказал про пять фактов про антихриста. Мне понравилось...
    Главное, что без чудовищ с когтями и с трупами в зубах. Нет ничего страшнее человека, с его диким желанием богатства и власти, мести и кровожадности, злобьі и ненависти.
    Всего єтого можно добиться от других лестью, обманом, обещаниями, искущением, при єтом оставаясь ангелом с крьільішками.

View: https://youtu.be/ViIb2Ac-fJc

2. Коммунарец

Тремтіння Землі -20

Прогнози магнітних бур змінюються занадто часто.

Сонце стає непередбачуваним, наближаючись до піку своєї активності десь у 2025 році.

15 лютого був викід плазми, але з протилежного від Хемлі боку. Тому кількість хемлетрусів за тиждень від 90 до 115, а з балом вище 5 від 5 до 9.

View: https://youtu.be/7E_Cep_9HzI

apostrophe.ua7 hours ago

Лютий зовсім їоче всім перетрясти розум(

Наближається дзеркальний день
    22.02.2022
    У рік п'яти двійок 2022, в пожному місяці буде день із 5 двійками. Прям парад якийсь.

Подивимося, якто збудуться пророцтва Ванги, чи ні?

3. Коммунарец

Тремтіння Землі -20

Прогнози магнітних бур змінюються занадто часто.

Сонце стає непередбачуваним, наближаючись до піку своєї активності десь у 2025 році.

15 лютого був викід плазми, але з протилежного від Землі боку. Тому кількість землетрусів за тиждень від 90 до 115, а з балом вище 5 від 5 до 9.
    Доволі спркійно.

View: https://youtu.be/7E_Cep_9HzI

apostrophe.ua7 hours ago

Лютий зовсім хоче всім перетрясти розум( і природі, і людям((

Наближається дзеркальний день
    22.02.2022
    У рік п'яти двійок 2022, в кожному місяці буде день із 5 двійками. Прям парад п'яти двійок якийсь.

Подивимося, якто збудуться пророцтва Ванги, чи ні?

4. Коммунарец

Тремтіння Землі -21

Земля тремтить перед людським збуренням зла, ненависті і огиди. Світ не стає кращим, а помирає у стражданнях.
    Риби масово помирають, кити, інших вбивають люди або гнів небесний

View: https://youtu.be/O2476t1Y7zE

Все, що відбувається, планується і передбачається, як га Землі, так і на небі.
    Випадково Жириновський згадував 4 годину 22 лютого 2022, чи хтось підштовхував ПТНа на не гарні слова та дії, або Ванга справді передбачала про 22.02.2022 - колись дізнаємося, але ясно одне... світ на порозі ведикої біди і скорботи. Але світ не згине назавждт, та стане іншим, після каяття і визгання слави божої.

View: https://youtu.be/NLgwSyVvdeE

Поки що землетруси балом вище 5 з 18 по 22 лютого мають нарастаючий характер. Не зважаючи на постійне число коаїн, де це відбувається, кількість поштовхів та інтенсивність наростає, що видно з інтервалу даних амплітуди, наприклад, Філіпіни від 5,2 ... 5,6

За 18 лютого:

І за 22 лютого

5. Good man

Good man Обычный человек

Какую молитву читать ты предпочитаешь в эти дни?

6. Коммунарец

Неймовірно... 2.55 хв.
    "Зеленський став героєм не тільки для всіх українців, Зеленський став героєм усього вільного світу!"
    Слава Богу!

View: https://youtu.be/mfCdJczOqpE

7. Good man

Good man Обычный человек

Во славу бога какую молитву лучше сейчас прочесть?

8. Коммунарец

Останні роки я багато думав, писав вірші і навіть попереджав про наближення війни, особливо своїх близьких. Сміялися і навіть дивилися з озиранням на мене, як на ненормального. Ще чого багато говорив, але то ще все попереду.
    Та фантазувати - то одне, а відчути реально - то інше.
    Маємо те, що маємо, але я не про це.
    Головне те, що в останні страшні часи має бути разорення блудниці, Великого Вавилону...
    Ось і наближаються ці події.
    Я розумію, що зараз не той час, щоб про це думати, зараз головне - вистояти і перемогти навалу. Цього зараз всі хочуть, кому набрид Путін зі своєю маніакальною пристрастю знищити український народ, аби закінчилась війна і настав мир.
    Але ось що мене турбує...
    Далеко-далеко, на поганому форумі, я намагався зрозуміти, чому росіяне вірять в прихід православного царя, який спасе Росію і виведе їх імперію на перше місце у світі, що аж всі будуть восторгатися їх величчю... та й у цій темі можна знайти роліки з пророцтвами та передбаченнями про "грядущего правителя".
    Звісно, мене банили, знущалися, витирали дописи...
    Тепер ось у великому роздумі: що ж має статися такого, аби такі пророцтва збулися, після того, що сталося в Україні з 22 лютого 2022 року???

Важко, дуже важко повірити у таке... а ще страшніше спробувати написати свою думку, аби не викликати зараз гнів тих, хто зараз страждає від російських ракет і артобстрілів.

Історія, на жаль і на радість, може повторюватися. На жаль - коли повторюється на погане, і на радість - як на добре.
    Поки що хватить.

Останнє редагування: 1 бер 2022
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ваша церква, пророк?

10. Коммунарец

Для мене будь-яка церква є дім Бога, правда в останні часи Його там не зустріти. Тому я не відвідую церкви.
    Як сказав Л. Толстой : " Чем дальше от церкви, тем ближе к Богу".
    А з приводу вашої картинки нічого не можу сказати. Не ловив і не чув про таке, хоча може і бути, бо люди взагалі... втрачають розум в останні роки... і це мене не дивує. Тому час готуватися до антихристового царства((

Останнє редагування: 3 бер 2022
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну Толстой невіруючий. Що він міг знати?

12. Коммунарец

Не знаю що, але гадаю, що не менше за вас( і не більше)

13. Коммунарец

Не хочу давати посилання на відео, бо такої ахінеї я ще не чув.
    Але... Хто має сильні нерви, може знайти і послухати, що їх, за поребриком, ніщо не змінить.
    Апокаліпсис вже в нашому домі((

Останнє редагування: 3 бер 2022
  14. Коммунарец

Лінія фронту майже співпадає зі шляхом моїх походів)
    Десь перейшли межу, а так нічого, тримають лінію.
    На заході дуже виходив, аби тихо було...

15. Коммунарец

Російське вторгнення в Україну становить серйозну продуктову загрозу для світу: у чому справа
    Все гірше і гірше стає ситуація...
    Мало того, що клімат на планеті погіршується, ще й ця війна і загроза ядерного конфлікту, або екологічної ядерної катастрофи...
    Все ближче і ближче час появи антихриста, нової світової політики, безпеки і миру.

16. Коммунарец

• Тупо Тупо x 1
  17. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Кстати астрология противоречит христианской религии. Ты антихристианин?

18. Коммунарец

Ничего там не противоречит. Дружить надо с головой)
    А вот антихристианство может скрьіваться за благовидньіми намерениями и ангельскими картинками, как например, здесь.
    Рассьілают такое сегодня, в день прощения.
    Нашли бревно обмана?

19. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Противоречит. Если бы ты всерьез учил религию ты бы это сразу понял . Вот смотри - пути господни неисповедимы. А тут появляется человек который лучше бога знает что будет. То есть он себя ставит выше бога

20. Коммунарец

Я религию вообще не учил. Меня, как только разбудили, сразу нагрузили информацией и отправили в путь.
    Может в том и задум, чтобьі моя голова не бьіла забита тем, что люди напридумьівали в религии для одурманивания людей на свою пользу?
    Отношение к астрологии я вьіразил в соответствующей теме, ну а тут прогноз с позитивньім исходом. Может и сбудется))
    А вьі против, чтобьі к Путину пришел лохматьій писец?

Останнє редагування: 6 бер 2022
а де твій аватар? :)