Хроніка апокаліпсису- 4. Утішитель-Дух правди

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 14 чер 2025.

?

Хто такий Утішитель?

1. Святий дух

0 голосів
    0,0%
  2. Дух правди

0 голосів
    0,0%
  3. Людина, в якій Дух правди

100,0%
  4. Інше

0 голосів
    0,0%
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Меркурій створив діагональ з Сонцем 21 січня о 17:45.

Вкладення:

Ну щож, знову запізнення на годину, бо захід Сонця о 16:45, а створення ромбу о 17:45, як і минулого разу , 6 січня...
    Здається, що часові пояси Землі якісь неправильні(

То переведення годинників у весняно-осінні часи року, а то Україна розтягнута у часовому поясі занадто... Бо на Донбасі вже смеркає, а на заході ще Сонце грається у схованку)
    Отже, коли Сонце зайшло за обрій, визначив кут зі свого місця, що становив 45° на піденний захід, тобто по карті на кременецький кряж.
    Воно таки важливо для мене, але у сні, що показував мені дату, все закінчувалося тим, що мене підняло і я полетів над містами, полями та дорогами на високу гору... Тому не дуже важно куди, але відбудеться перенесення туди, куди Богу буде довподоби.

2. Коммунарец

Чим далі від початку, тим більше наростає усякого вигаданого. Але... чим ближче до кінця, тим виднішим стає видіння майбутнього.
    Говорив це старець Распутін про майбутнє, чи ні, не згаю, але суть, що викладена у цьому відео правильна.
    Дата явлення Утішника наближається. Саме важке, то це чекати і вірити, особливо тоді, коли є потреба у підтримці тих, хто вірить разом з тим, кого обіцяв прислати наш Господь на утішення стражденних від болю несправеливості і отримання істини світу, аби жити у Бозі.

View: https://youtu.be/qBdCFIF4B_Q?si=yElOlnPPFA_l9KCt

3. Коммунарец

Готував допис, найважливіший з усіх, що писав на ЛФ, та вирішив зібратися з силами, аби зробити це з натхненням, тобто перепочити.
    Натрапив на відео про очікування мусульманами Махді, свого так би мовити, Утішника.
    Вражений як ніколи спрямованостю та повчальністю автора.
    Зазвичай мало дивлюся мусульманське зза постійного перемішування імен шейхів та імамів, але тут таке...
    От би православним, та й взагалі христіанам так поводитися у вірі, навчанні і т.п. як треба очікувати свого Утішника.
    Поки що подивіться відео, а я попрацюю над своєю думкою, аби перетворити її на реальність.

View: https://youtu.be/W2iW1tXGDRk?si=xrVwAN-WvPTMm6I6

4. Коммунарец

---1---

Довгим був шлях до сьогоднішнього дня, але всякий шлях коли-небудь та закінчується.
    Звісно, що саме найтяжче - це жити та чекати , вірити у неймовірне, любити попри усі негаразди
    З 2017 року мав змістовне життя, набагато цікаве і повчальне. Від людей вчився людського, від Бога божого.
    Вчився багато і по-різному.
    Вчився молитися, але не як всі, а по-особистому. Складав свою молитву-прохання. Коротку, але змістовну та зрозумілу для Отця небесного, аби йти дорогою і годину її повторювати)
    Склав свої правила до молитви.
    І можна сказати, що Отець завжди допомогав.
    Багато чого можна пригадати, але сьогодні варто поговорити про молитву щодо Утішника.
    Як я вже писав, восени мав похід у кременецьких землях, де молився тільки про одне: аби Бог відкрив мені дату явлення Утішника
    Дату побачив у ві сні. Добре, чітко, пам'ятно. Я її зашифрував)
    Тиждень тому дивився телевізор і вискочила на екрані та сама дата, як нагадування. Недовго, на 5-7 секунд, серед програми, до якої ніякого стосунку не було.
    Формат дати - як у ві сні.

Далі буде...

5. Коммунарец

--2--

Одже, тепер питання не в даті, але як визначити, що то Утішник з'явився, а не хто-небудь інший, а не той, на кого очікували?
    Звісно, тільки знамення боже.
    Я вже пропонував подивитися відео про очікування Махді, що Бог дасть знамення, бо ж ніхто не повірить!
    Ясне діло, що мало хто повірить, мало хто вірить у таке, а тим паче ще й заперечують.
    А хто побачить? Той, хто чекає на явлення і без знамення! Та де там! Колись був к Гошеві в монастирі..
    Всі бігають то до каси купити індульгенцію, то до отців здати гріхи.
    А я дивлюся на небо. А над горою при заході сонця висвічується тризуб і хрест... зупиняю одногл віруючого і показую на знамення.. Ага, каже, бачу та побіг собі далі в чергу.
    Тож, знову.
    Вчився бачити і розпізнавати знаки на небі, на деревах, на грошах, на холодильнку навіть. Що міг замалювати - то малював, фотографував.
    Дуже спочатку домогала книга Рериха "Цветьі Мории" там багато чого про знаки є.

Далі буде...

6. Коммунарец

--3--

Таким чином, виходячи з усього написаного, треба просити Отця нашого, аби дав нам знамення явлення того, кого Господь Христос обіцяв прислати, аби Дух правди переміг ннсправедливість і тих, хто робить беззаконня.
    Хоча це робота і буде Утішника, та не менш значуща - звільнити людей від їхнього тупика, в який вони самі себе загнали.
    Тож я склав молитву.
    Написав її російською, бо:
    1) на жаль, українці мало у це аірять, а більше у свою голову та на те, що вони можуть самі собі обрати президента, що ублажить всі їх побажанки.
    2) росіяни більше про Нього говорять, а їм, як нерозумним дітям потрібен цар.
    То як у фільмі "сеньор Робінзон"- вождь віддав жінку Робінзону, аби той не сконав.
    3) У питанні закінчення великої війни більше сподіваюся на те, що тільки Утішник зможе її зупинити, якщо росіяни захочуть такого правителя, а не ті політики, що зараз при владі.

Я знаю, що мало хто читає мене із форумчан, але багато гостей, тому у мене прохання до тих, хто має надію, як і я, відреагувати на мій лист у моєму відео "2025. Почаїв" лайком, або дописом.
    Не задля лайків, аби я знав, що хтось та чекає на Утішника.

View: https://youtu.be/AjKyyoAxk48?si=xNI-ZMYD1ErOX0v5

Це тільки початок)

Останнє редагування: 27 лют 2026
  7. Коммунарец

Автор відео звертається до обраного з приводу того, що випробування пройдені і він готовий до того, ким має стати і повести інших до правди.
    Обраних виявилося біля 1000 і стількіж лайків... Коментарів поменше і не ясно, дякують за себе чи радіють за обраного?
    Але всежтаки мало(

View: https://youtu.be/7AIf1HnfHsc?si=-DXCownKIVJQ18iK

8. Коммунарец

9. Коммунарец

Щось очікує на нас незабаром. Сподіваюся на добре і здійснення того, що має відбутися і мря молитва буде почута.
    Комусь не сподобається, але про Матрону та її бачення знамень на Пасху 2026 року варто подивитися на 28-30 хв.

View: https://youtu.be/2pujwV08pVQ?si=oJ_jLgFVlfLM9kd_

10. Коммунарец

Николай Гурьянов...
    Вміє тягнути кота за хвіст...)
    Нарешті сказав щось путнє.
    Що?
    "Весна 2026. Українець....
    Свій-чужий..."
    Це він про той час, коли в росії змінеться влада.
    Варто подивитися до 5-ї хв., потім розбірка, від якої у мене мізки почали плавитися(
    Отже, голлвне.
    Весна на порозі, зазвичай у прихід Пасхи.
    Українець.. так, про що я давно говорив.
    Свій-чужий... У мене записаний наче гасло: " свій серед чужих, чужий серед своїх"
    Інтрига наростає...

View: https://youtu.be/LvDmvdyu5mU?si=ZOq5bYchF6olt-v_

а де твій аватар? :)