Хроніка апокаліпсису- 4. Утішитель-Дух правди

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 14 чер 2025.

?

Хто такий Утішитель?

1. Святий дух

0 голосів
    0,0%
  2. Дух правди

0 голосів
    0,0%
  3. Людина, в якій Дух правди

100,0%
  4. Інше

0 голосів
    0,0%
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Савочка "жжёт")
    Розсмішив питанням:"Если церковь будет восхищена до прихода Антихриста, то на кого будут гонения?"
    Цікаво, що то йде із заходу, бо від попів я такого не чув... Мабуть, хочуть залишитися)

View: https://youtu.be/ZpyKZdgsLVU?si=Gm87_QTzLbESrWas

Особисто мене турбує питання, що той білий цар наведе порядок, припинить війни, буде спочатку добрим і смиренним тощо.. а потім захоче бути Богом...бо це схоже на дії Антихриста.
    Той цар має прийти замість Ісуса Христа... Тобто, теж є Христос з приставкою *анти*, бо з грецької перекладається як *замість* або *проти*.
    Як я вже й писав, що три букви NWO на іконі Спаса означають ймення, по батькові та прізвище того, хто зможе їх пізнати, аби він упевнився у свойому призначенні, і від нього залежить, ким йому стати...
    Тобто, люди моляться на прийдешнього, але він буде замість Спаса.
    Так хто він буде: Утішник замість Христа чи Антихрист, що буде проти Христа?

Останнє редагування: 6 вер 2025
  2. Коммунарец

• Смішно Смішно x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Місячні затемнення відбуваються досить регулярно, але не так часто, як може здаватися.

Кількість

• У середньому на рік буває 2 місячні затемнення.

• Максимум можливий — 3 (рідко).

• Мінімум — 0 (але це трапляється дуже рідко, бо зазвичай хоча б два затемнення є — одне сонячне, одне місячне).
    :))):))):)))

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

світить місяць, світить ясний,
    За хмарку сховався.
    Я подумав, що я перднув,
    А я просто всрався ©

5. Коммунарец

• Смішно Смішно x 1
  6. Коммунарец

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Коммунарец

Господь мой! Я ни в чем не нуждаюсь...

Вкладення:

9. Коммунарец

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Господь не розуміє українську? Чи це наслідок твого спілкування з попами московського патріархату?

11. Коммунарец

Мабуть ні, якщо ваше прохання українською про Зеленського та путіна не здійснилося(
    А попи на свому тарабанять, що нічого не зрозуміло.
    Від серця йде,,,
    Українською не так звучить.. *я нічого не потребую*
    І взагалі, не плутайте особисте з божим)

Останнє редагування: 11 вер 2025 у 01:05
  12. Коммунарец

12 вересня день ангела Олександра. Поздоровляю всх Сашків і себе також)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

СБУ затримала протоієрея УПЦ (МП)
    [​IMG]Настоятель одного з храмів Сумської області працював на російську воєнну розвідку. За даними слідства, протоієрей відстежував розташування українських військ і фортифікаційних споруд, а потім передавав координати ворогу.
    [​IMG]Клірик завуальовано випитував інформацію у прихожан, виїжджав на місцевість та перевіряв наявність військових об’єктів, після чого надсилав дані куратору через месенджер.
    Затриманому загрожує до 8 років ув’язнення.

Це тобі нагадування про те, до кого ти ходиш, "дух правди".:scratch_one-s_head:

14. Коммунарец

"Нові деталі протистояння НАБУ та СБУ: чи існують «плівки Міндіча»? Якщо так, то чиї голоси звучать на них і про що вони спілкуються? Чому для СБУ настільки важливий детектив НАБУ Магамедрасулов? Видання УП пише, що він документував друга президента Зеленського. Це так? Розмова з керівником НАБУ Семеном Кривоносом.

Що відомо про стан затриманого детектива НАБУ – як його утримують? І що загалом стоїть за протистоянням НАБУ та СБУ? У що воно може перерости? Які свідчення та проти кого може дати депутат Христенко, якого СБУ називає завербованим агентом Росії і який «повернувся» з Дубая, перебуваючи у розшуку? Хто і чому займався поверненням Христенка?"

View: https://youtu.be/d2WHgc_I7zQ?si=knCO1IXn9fhZoTid

- Чи винний Христенко,? - запитали у Кривоноса..
    - "Пруфи, панове, пруфи дайте, а не збирайте ОБС по помийкам!"
    - чи викриваєте корупцію в органах?
    - на жаль так, викриваємо
    (((

Останнє редагування: 13 вер 2025 у 14:05
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаво так...

Як тільки виявили плівки Міндіча, сталися дві цікаві події:

1. Заарештували НАБУшника, який займався цією справою.
    2. Міндіч втік закордон, вірніше, як втік? Влада його випустила без проблем. Чого б це? Скоріш за все, у влади очко зробило жим-жим.

А ще влада взялася позбавити незалежності НАБУ, використовуючи собі повністю підлегле СБУ та ВРУ.
    Але тут на Майдан вийшла молодь з протестами. У влади знову очко жим-жим. Прийшлося незалежність НАБУ повернути, плюс західні партнери пригрозили позбавленням підтримки.

Але от біда, молодь не підтримує корумповані дії влади. Що робити? І тоді влада вирішила, молодь 18-22 роки випустити з країни, мовляв, валіть, не заважайте красти.

За 2 дні з України виїхало біля 10 000 молодих хлопчаків.

Влада просто нищить націю, нищить Україну. Для неї головне - втриматися крісла і далі красти.

Для довідки: СБУ повністю залежить від влади. НАБУ - вплив влади на 50%, плюс конкурсна основа.

Тому влада не любить НАБУ, як і Тимошенко, якої рильце в пушку.

Але НАБУ створене при Порошенку, а тому вся влада терпіти не може Порошенка, плюс Порошенко ввів закон про декларування маєтків. Злодійська влада ніяк не може позбавитися цього контролю краденого і робить все, щоб народ незлюбив Порошенка. Ну а люди у нас прості - ведуться на телевізор і всяку брехню.

Останнє редагування: 13 вер 2025 у 14:27
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Посуди сам:

Ось що наразі закидають Христенку правоохоронці:

1. Державна зрада
      Йому інкримінують, що він був завербований російською ФСБ, і здійснював діяльність на шкоду державі. Вільне радіо+3LB.ua+3Суспільне | Новини+3

2. Зловживання впливом
      Зокрема мають твердження, що він через свої зв’язки намагався впливати на діяльність НАБУ (Національного антикорупційного бюро України). Вільне радіо+3LB.ua+3hromadske+3

3. Прогули, уникнення виконання депутатських обов’язків
      — Він тривалий час перебував закордоном (наприклад, в Польщі чи інших країнах) і не з’являвся на засіданнях, що робило його одним із найбільших «прогульників». Радіо Свобода+2Суспільне | Новини+2
      — Зокрема, після початку повномасштабної війни — не публічно засуджував російську агресію, не голосував за санкції тощо. LB.ua+1

4. Нерухомість за кордоном
      Задекларовані квартири в Москві, паркомісця, комори. Радіо Свобода+1

5. Офіційне оголошення підозри та затримання
      — У липні 2025 р. Служба безпеки України провела обшук майна Христенка. Вікіпедія+2РБК-Україна+2
      — У вересні 2025 його оголосили у розшук. LB.ua+2РБК-Україна+2
      — 6 вересня 2025 року Христенка затримано і взято під варту за підозрою у державній зраді.
    ----------------------------------------------------------------------------

Як тобі?

Але ти напевно не побачиш у ньому жодної вини, бо й сам ходиш у московську церкву, нє?

17. Коммунарец

Три рибки, на які ловляться недолугі та довбануті: економіка, політика і релігія.

18. Коммунарец

Тобто, ви такі безгрішні, що у змозі кинути у нього каміння?
    Чи я жалію його?
    З точко зору утішника, то да, що душа пропаде, а як людини, то він має отримати своє, що заслуговує, бо мав би знати напевно, чим це може закінчитися, та ще й церкау паскудить сам і паскудникам дає змогу її паскудити.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де ти бачив каміння і хто тобі сказав, що я безгрішний?
    У тебе є ще інша точка зору?

20. Коммунарец

Відкрийте очі і читайте уважно написане ...
    То знайдете у себе і каміння, і бахвальство і другу точку зору у мене)

а де твій аватар? :)