так, вистачає, але цікаво. View: https://youtu.be/BxDB3m9Ngp0?si=_bFnFoevtKAvptuv Мені просто цікаво, чому росіяни намагаються вірити у грядущего правителя, а українці -ні? навіть от, не дозволяють розповсюджувати відео про царя... здається - натє вам, так ні, тільки нам буде цар...( А якщо той цар буде українцем, то що тоді, як гадаєте, @Мих , яка буде реакція росіян - приймуть чи ні?
Нема жодного свідчення Святого Письма, де б говорилось, що прийде цар. Ну а церква Кіріла любе придумає, щоб Оркостан був імперією. І зробити це в Оркостані не є так важко, бо в кожного росіянина в голові живе цар. В українців нема царя в голові історично. Вільні люди. І взагалі, Україні не потрібен цар. Парламент, вибори кожні 5 років і буде щастя.
Є пророцтва Даніїла, Ільї про того, кого Бог приховує до пори, до часу. Наврядчи це Ісус... Чого його ховати? А українці то да, вільні люди, їм навіть Ісус не потрібен... Самі собі вибирають слуг їхніх... Так і антихриста виберуть, який пообіцяє їм горілчані річки і смальцеві береги)
Якщо українцями править не українець, то чому б росіянами не правитиме не росіянин, наприклад, українець? Це було би прикольно, нє? тоді може і налагодиться мир і всі умови зеленського приймуться)
Нічого неможливо змінити раптово, якщо не створити , наприклад, ВЖР, бо навіть новий заповіт не відкинув вітхого.
Можу нааіть більше сказати, щоб у тебе не застрягло... У 1968 роцв сама Валентина Терешкова подарувала нам квартиру у Комунарську. Конечно, мої батьки добивалися, хоча я бачу у тому знак згори, аби забезпечити мені життя бех проблем. А от вам прийдеться потом досягати бажаного аби знали своє сідало)
А ще, кілька років тому, вона подарувала Вам плешивого уй0бка-обнульониша, який буде тепер правити, доки його ногами вперед не винесуть
Цікава думка... Походу, вона прям виконує чиюсь волю, аби здійснити пророцтва і допомогти мені) Воістину, дивні справи твої, Господи!