A чи має там бути місце угкц, якщо немає толерантності до іншої церкви? Якось дивно, що за пцу були саме євреї та уніати... Мені однаково, що зара робиться у релігії укранської громади, але висновки будуть.
1. Скажи прямо: МП - церква, чи ФСБ? 2. Які євреї? Наприклад.... 3. Та мені також одинаково що ти про це думаєш.
1) МП - церква, але вірогідно, що з членами Фсб. 2) порошенко, гройсман, кличко та інші 3) я про вас мову не вів, але на даний час має бути те, що має бути, допоки Утішитель не скаже своє слово про все це "безобразие".
Тепер все ясно. Ти ж майже провидець, а говориш фігню. Доведи, що Порошенко - єврей. Утішитель в костюмі Спайдера?
Не вірите мені - повірте Якову Дов Блайх, головному рабину Києва та України. View: https://youtu.be/GiStegBG4vA?si=1yuYeeM5wjED224C
Чому я повинен йому вірити? А от Зеленський без сумніву єврей і при цьому не скасовує діяльність московського патріархату. А це глава вашої церкви, як ви називаєте. Справа - утішитель у вашому розумінні. Нижче - підлеглий московського патріархату в Україні - Онуфрій, головний терорист дає йому нагороду: як бачимо, на москву і путіна працюють не деякі попи, а вся верхівка так званої церкви.
Ні, він "утримуючий", як не дивно.... От коли буде усунений путін ( він же блудниця і вавилон великий), то настане час беззаконника ) А тоді і Утішитель появиться на люди, хоча він так серед них, але його не помічають. А от Зеленський, то да.. "видит око, да зуб не ймет" - це про вас(
Я теж дивуюся. Ви вчепилися якогось утішителя і фантазуєте всякі смішні думки. Звідки черпаєте те сміття?
Це ще не здивування... от коли станеться, про що я кажу, ото буде здивування) Звідки все це черпаю? Із об'єктивного і містичного, про що я довідався, не тільки із змі, але й на своєму досвіді. Якщо це вас влаштує... А втім, ви нічого не пропонуєте, крім догматів, які є просто зомбування людей.
А що я особисто можу пропонувати людям? Є церква, є Євангелія. Є критичний розум. Людина повинна сама думати, навіщо їй втюхувати своє? Ваш утішитель - це явна отсєбятіна, не обов'язково ваша, але вона вам зайшла, як істина і ви думаєте, що пізнали щось сакральне. Людина повинна очікувати "воскресіння мертвих і життя майбутнього віку", а не приходу Антихриста та апокаліпсису. Все, що має статися - станеться і нема потреби лякати народ, а просто мати надію на Бога. Сіяння страху - це робота демонів.
Наврядчи... вони не здатні на такі чудернацтва, від яких мені було весело на душі), бо бачив і відчував на собі дійсно диявільські прояви у поведінці людей, з якими приходилося спілкуватися по програмі "Пізнай добро і зло". Це непорівнянно.