Хроніка апокаліпсису-3 Антихрист vs Утішитель

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Коммунарец, 13 тра 2024.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Комунарець, але цей нитік схожий на комунізм, який теж мав прийти і встановити рай на землі. Людоньки, ви лиш чекайте. Прийде і все зробить за вас, ну а для важності своїх слів тут вам і Нострадамус, баба Ванга і християнство - все, що кому підходить.:))) Лиш вір і чекай на супермена, чи спайдермена.:))) А візьми Зеленського, хіба він не утішитель? Він утішав дурний народ скільки міг і прийшов до влади, як утішитель.:))) Дехто і досі утішається, ніяк не може спинитися від тих утіх. Народ також вірив, що прийде Зе і вирішить всі їх проблеми. :scratch_one-s_head:Головне чекати і нічого не робити.

2. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Ну, ви теж.... Порівняли божиє з яєшнею(
    Комунізм якраз є прямим прикладом того, що люди не дочекалися мудрої людини, та вирішили самі влаштувати собі рай на землі без Бога. Занадто завзято будували... А ви пооівнюєте...
    А от ви схожі на іюдеїв 2000-ї давності, які чекали від месії, що той за них все зробить, накормить та збагатить їх. Не сталося, як гадалося. Взяли і вбили, хоча Ісус і допомогав їм, як міг.
    Ніхто за самих людей нічого не зробить, але у них без мудрості зверху нічого не вийде. І ніхто за них не буде робити, але вказати правильний шлях до царства божого вже зроблено. Залишилося тільки довести людям востаннє, що Бог існує і він не хоче зла нікому, на відміну від самих людей, які самі собі роблять зле.
    Інакше їх вже ніхто не врятує, крім тих, що вірні Господу і Богу.

3. Коммунарец

Для чого прийде Утішник?
    Хіба для того, щоб задовільнити потреби людей у матеріальному?
    Ні!
    Він дасть людям набагато більше, ніж вони очікують.
    Питання в тому, чи зможуть вони прийняти цей дар?
    Люди взагалі невдячні тим, що роблять їм добре, бо в серцях їх обмаль любові до тих, хто несе правду від Бога, бо у кожного своя правда...
    Хочете жити щасливі? - слухайте помазанника божого, а ні - то ось вам Бог, а ось - порог.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Комунарець, якщо ви хочете приводити аргументи з Біблії, то Утішитель прийшов на 50-й день після Воскресіння Господнього, або на 10-й день після Вознесіння. Утішитель - це Святий Дух.
    Про це чітко сказано в Письмі.

А у вас ще якісь очікування про прихід?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви бачили той рай при совєтах? Де ця точка досягнення раю, бо я щось не помітив? Були лиш обіцянки.

А оце очікування - ХТОСЬ ПРИЙДЕ І ПРИНЕСЕ РАЙ є дуже зручний для можновладців.

6. Коммунарец

Святий дух був від початку створення світу і був на хрещенні самого Ісуса, був і на 50-й день і зараз є, але то був не прихід, бо тільки через людину можна прийти.
    От, наприклад, Нострадамус каже, що під час існування великого вавилону, який проіснує 73 роки, Святий Дух прийде (воплотиться) з широти, вище 48 градуса., а як срср розпадеться, то з'явиться з 50-широти той, що змінить усе, тобто чітко виконає завдання Утішника, бо за 2000 років нічого не змінилося на краще - ні миру, ні правди.
    Першим Бог царював над людьми, потім його син навчав їх, а тепер настає час дії Святого Духа, що в людині перебуватиме.

Нострадамус "лист генриху 4"

7. Коммунарец

Хіба у вас є вибір крім очікування? Вже наробили і навибирали, що тепер самі не знаєте що робити:facepalm:
    Та ще й невірують...
    Мабуть людині властиво вибирати найгірше для себе.

Останнє редагування: 1 чер 2025
  8. Коммунарец

Щось я не здивований тим, що ви намагалися помітили, бо навіть прочитати і зрозуміти не можете те, що я написав.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не чув, щоб Нострадамус був пророком. Ніде немає цього в Біблії і жодна церква не сприймає його, як пророка.

• У християнському розумінні пророк — це людина, покликана Богом, щоб передати Його волю, моральне чи духовне послання. Пророцтва в Біблії пов’язані не стільки з передбаченням майбутнього, скільки з наверненням людей до Бога.
    • Нострадамус же ніколи не заявляв, що отримує свої видіння від Бога. Його «пророцтва» — це туманні поетичні катрени, часто з астрологічними чи окультними елементами.
    • І таке...

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого не зрозумів? Особливо мені "сподобалося" оце:

Очікувати чого? Цвинтар? Що ти зробив за життя? Очікував, що хтось прийде і зробить тобі рай.:))) Ну-ну....

11. Коммунарец

Та церква мало що сприймає, вони своє творять і нажаль, не на користь людству.
    Якби прислухалися, то може щось і зробили, аби не будо зла. А так тільки бадачки, які не зовсім зрозумілі людям, та головне, що дії їхні не принлсять доброго плоду.
    Хоча все це не робить мене антагоністом до церкви, а навпаки, дає роздуми до змін у доктрині самої церкви.
    На рахунок передбачень Нострадамуса скажу, що це стосується і мене.
    Згодом зрозумієте, як настане час істини.

Останнє редагування: 5 чер 2025
  12. Коммунарец

Що міг, те й робив.
    До 2017 року несвідомо робив приклад людям доброзичливості і безсрібництва, а потім під впливом божої сили, як пройшов навчання і практику, то зрозумів, як далі поводитися.
    Особисто я очікую не когось, а щось, незвичайне, що змінить відношення людей до цього світу, після чого можна буде будувати царство божіє на землі. Звісно, під керівництвом Утішника, а він вже поряд з нами, а та незвичвйна подія надасть йому право на керівництво.

13. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І коли ж вже, нарешті, настане той час і та подія? Щось там обіцяли у вересні 2024, а вже вересень 2025 на носі

14. Коммунарец

У мене на каналі є відео "дивлюсь я на небо", у якому зіюрав залишки своїх фото неба зі знаками, в тому числі і про війну, що буде у 2021 році.

View: https://youtu.be/Ws628z4qi1s?si=NfY-KCqyPV7S8Kol

А от на рахунок закінчення війни поки що не бачив. Зазвичай Бог попереджає завчасно, щоб люди перестали робити зло.
    Поки що чекаю, як про війну, так і про той час, що має настати.

Дати не знав, але 4 січня 2022 року написав попередження на форумі ДКР. Якщо ви почитаєте, то всі вимоги до Путіна актуальні і наразі.
    Звісно, що вимоги збільшаттся, але на той час було б достатньо.

15. Коммунарец

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тошнотік вірить в зірки, планети, Нострадамусів, ще й Біблію приплітає, для "пущей важності", але сказано: не можна служити двом панам. Чи не так?

Ти вже позбувся електронних грошей?:)))

Останнє редагування: 7 чер 2025
  17. Коммунарец

Я вже писав у темі по астрології, що посилання Бога у біблії на зірки - то його справа, бо він прив'язує події до стану зірок і планет, а люди хочуть прив'язати планети до долі людей.
    Тому слід стежити за подіями з урахуванням зірок, а не навпаки.
    Якщо Бог надавав священі слова для своїх пророків, то міг давати інформацію і для інших, як Нострадамус і старців. А от як хто це сприйме - то треба до цього ставитися обачно, відокремлювати зерна від плевел, так би мовити.
    Висновок буде тоді, як все станеться, тому і кажу, що Кирій настирний у пошуках інформації, але робити висновки та припущення - то справа невдячна, як і з електронними грошами.

18. Коммунарец

@Capitoshechka , як щось взнаю, я вас особисто проінформую.

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Яка спасенна думка! А якщо Трамп став президентом США, то він може стати й президентом Нігерії.:))) Залізна логіка.

От лиш Нострадамуса, як пророка, не визнає жодна церква. Соупадєніє? А як там баба Ванга? Її "пророцтва" так допомагали сіяти всяку фігню КГБешникам, а потім ФСБшникам. Бо як народу вложити в голову, як не через "авторитетних" провидців? А Нострадамус дуже зручний, бо по-перше, він на слуху, має популярність, а по-друге, його ізрєчєнія можна тлумачити як завгодно, або точніше, як вигідно. При чому з тих "передбачень" нуль користі для слухача, але за ніс водити можна :) , підсипаючи власні думки. От скажіть, Комунарець, яка різниця для вас, якщо армагедон настане через рік, чи через 10 років? Чи завтра? :) Читав мій підпис?

23 Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався.

Все інше суєта.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

О, ви - пророк заднім числом!:good:

а де твій аватар? :)