Я мав на увазі,що створене Богом не обмежується тільки отою кулькою з пороху,на йменння Земля. І ще... Бог створив Людину за своїм образом і подобою...і дав їй мозок,щоб вона ним користувалася а не сліпо повторювала те,що написано.
Стосовно того, Він писав. " І він поскидав жерців, що їх понаставляли були Юдині царі і що вони кадили на пагірках по Юдиних місцях та в околицях Єрусалиму, і кадили для Ваала, і для сонця, і для місяця, і для планет, і для всіх небесних світил" - 2 цр. 23.5 Значить згадується і про планети, а раз згадується про планети, значить не виключається і життя на них.
Були,були допотопна цивілізація і про неї написано конкретно в Біблії,я навіть посилання не даю-і рослини були дивні допотопні які знищені або надзвичайно видозмінені.А от інопланетян -НЕМА .Крім того варто не забувати що крім Бога-Творця у всесвіті існує ще і Його супротивник який має неабиякі можливості для введення людей в оману.
Це дуже туманне ствердження ... всесвіт безмежний ... вже навіть є статті про знаходження бактерій не земного походження. Тому - стверджувати , що ми унікальні не логічно.
Ні,не туманне,а принципове тобто згідно позиції християнства,а то вже особиста справа сприймити його чи ні. А що пишуть,що знайшли....так вже і ту дарвінську "проміжну" ланку знайшли і ще багато чого
Стверджувати, що інопланетяни не існують виглядає набагато нелогічніше, ніж стверджувати, що існують. Це мені нагадує недавню рекламу по телевізору, чи існує снігова людина ?
Заперечення проти назви теми взагалі-немає християнського антропоцентризму,бо в християнстві в центрі Творець. Хай би там як не інтерпретували "безліч світів"мусульмани,будисти і різні містики,контактери,уфологи.Наразі жодних підтверджених контактів нема і ми одні у створеному для нас світі.Це факт очевидний і незаперечний(байки про Форт-Нокс лишимо для кіна) думаю не варто переживати з приводу того за якою подобою створені "інопланетні"істоти і як тоді будуть виправдовуватись християни. Це взагалі цікавий маневр- видати несенітницю за факт і пропонувати опонентам це спростовувати . А якщо не прилетять,а якщо ніколи не зустрінемся,а якщо Місяць поміняється місцями з Марсом як святкувати Рамадан?
ааааааааааааа................ :rofl: :biggrin: за таким самим принципом будують свої промови попи............. етапять! на місяці!.......... аааааааааа.................
А ви їх уявляєте такими, як їх малюють у дитячих книжечках? Про ангелів написано, отже... Кол 1:16 Псалом 103 Евр.1:3-14 Ісая 6:2–4
Кинула в ґуґл інопланетяни+Біблія http://www.ozon.ru/context/detail/id/3324048/ http://www.bible.com.ua/answers/r/2037/3823 http://www.krugozormagazine.com/main/ufo/Gods-Aliens.html Попахує саєнтологією. Тільки... Бог інопланетян не створював, він сам інопланетянин... :biggrin: :rofl::rofl::rofl:
Ну, те що Бога хтось називає інопланетянин, це стає привичним. В кожному столітті появляються нові течії "інопланетян", які ніби то показують правильну дорогу до спасіння. Бог - Творець всіх планет і Галактик, Йому належить все, тому не слід приписувати Його до якоїсь планети так само, як визначати національність. Богові прописка не потрібна.
Phoenix Arizona UFO Video by an ireporter(CNN)|April 22,2008 P.S. http://search.cnn.com/search?query=Larry King Live UFO&type=video&sortBy=date&intl=false
Ми ще навіть не можемо організувати пілотований політ на Марс, але вже стверджуємо, що крім нас у Всесвіті нікого немає! Геніально! Наведу для роздумів:"Один світловий рік дорівнює відстані, яку світло проходить за один рік. Згідно з рекомендаціями Міжнародного астрономічного союзу в якості чисельного значення року, якщо не вказано протилежне, використовується Юліанський рік[1]. Оскільки швидкість світла у вакуумі дорівнює 299 792 458 м/с, то 1 світловий рік становить 9 460 730 472 580,8 км ≈ 9,46·1015 м." Відстань між галактиками може становити порядку десятка мільйонів світлових років, світло від деяких зірок, що вибухнули приходить до нас через тисячі років, а ми стверджуємо, не можучи навіть відвідати ще планети нашої ситеми, що іншопланетних цивілізіцій не існує. На основі чого такі твердження? На основі Біблії, тому що колись хтось таке написав? Наведу вам цікавий факт - африканське плем'я догонів за кілька століть чи може і більше до відкриття у 1862 році зорі - супутника Сіріуса знала про його існування, при чому у 1862 році ця зірка була відкрита практична, а до того лише припускали теоретично про її снування, бо дана зірка - супутник була невидима, а догони звідкись про це знали, сам Сіріус займав центральне місце у їх космогонічних уявленнях. Я нічого не хочу стверджувати, але у них є легенда про тих, що прийшли із Сіріуса і залишили їм такі знання. Я думаю, що ми не одні, забагато для нас честі - бути єдиними у Всесвіті.
в 2005 году, разгорелась вдруг горячая дискуссия по поводу металлических шаров из Южной Африки. Их диаметр ~ от 2,5 до 10 сантиметров, и выглядят они так, будто сделаны человеком. Но такое могло произойти разве что в докембрийский период - задолго до того, как на Земле появился Homo sapiens: ведь шарам от 2,8 до 3 миллиардов лет! 10 самых загадочных древних артефактов
Це їм нічого не дало, а що, будь - які знання є цінними лише з огляду на те дасть це щось комусь чи не дасть? Взагалі не розумію, до чого тут Ваше питання? Цікавим є сам факт того, що вони мають ці знання, хтось їм ці знання дав і цей "хтось" явно був не із цієї планети.
Ви, як завжди, "переводите стрілки". Поясніть мені, як, на Вашу думку, те плем'я, яке заледве вміє користуватися найпростішими предметами побуту має настільки точну інформацію?