Відповідь: Християнський антропоцентризм та НЛО Як би не так, п. Олена...... вони не називають себе свідоками Ісуса. Та й Ісус для них не Бог.....
Відповідь: Християнський антропоцентризм та НЛО Себе можна ким завгодно називати, тільки от толку.....
Відповідь: Християнський антропоцентризм та НЛО Лже - назва, лже - пророцтва, лже - наука. Чи не забагато лже?
Відповідь: Християнський антропоцентризм та НЛО Я уважаю, що коли недоказано про НЛО, що воно насправді було нема чому задавати питання про те хто ним кирує і чи ті люди подібні до нас. І чи бог до них прийшов втілі чи без тіла. Коли зачнемо відповідати на питання чи прийшов до них Бог і вякому тілі? Відповідь не матиме жодного значення бо буде неправдива. Подумаймо про людей які володіють дивними силами і можуть лікувати. Вони поруч нас. Подумаймо про свої сили і чи ми можемо щось доконати, що не могли в чора? Все можемо як повіримо в реальність і спроможність могти. Подумаймо про реальний світ і що доброго для нього можемо принести. Коли будемо справедливими і одночасно милосердно добрими тоді будемо сильними і відображуватимемо самого творця в образі своїм на який ми створені самим ТВОРЦЕМ, щоб бути подібними на нього. Чи це не прикрасне?
Відповідь: Християнський антропоцентризм та НЛО Людина як читає Святе Письмо не є свідком тільки учнем Ісуса. Вона навчається і йде за своїм господом. Житве життям по заповідях шануючи добро церковне і державне. Живе в гармонії з природою і правом справедливої політики без очернення іншого.
Картина "The miracle of the snow" 1423 год н.э Картина «The miracle of the snow», нарисованная художником Masolino Da Pinicale (1383-1440), изображает Иисуса и Марию на фоне облаков. Небо на нижней части картины усеяно дисками. Картина «The Announciation» Картина художника Carlo Crivelli «The Announciation», 1486 год. Выставлена в Национальной Галерее в Лондоне. Дисковидный объект испускает луч света вниз на корону на голове Марии.
Що не знаю, то не знаю. Потрібно звернутись по адресу. На рахунок правдивості існування НЛО підтверлжую. Особисто я і десятки таких, як я одночасно бачили незрозумілий об"єкт, який зигзагоподібно міняв траєкторію польоту над Оперним театром у Львові на висоті приблизно 0,5 - 1 км. і при цьому світився, хоч був день.
пан ромко, ви ж є віруючою людиною.... Біблію читаєте... в Біблії сказано про землю, яку створив Бог... не знаю, наскільки ви, але я Біблії довіряю повністю... звичайно, якщо ви цікавитеся релігією мормонів, то інша справа, але в Біблії чужопланетян немає...
Ага... Колись популярно було казати,що Гагарін літав в космос і Бога не бачив... Я вважаю,що Бог створив не тільки оту мізерну кульку Землю.. Але і зірки,системи,галактики,метагалактики...і не тільки у нашому вимірі... увесь Всесвіт..
Слід почати з того , що на землі велика к-сть історичних артефактів, які не піддаються поясненню: піраміди у всіх частинах світу, древні зображення в печерах. Зокрема, є такий собі "Дашкін камінь", це така собі плита 1,5*1,3*0,16м ... на ній рельєфне зображення ... припускають що це мапа ... але є одне НО ... її досліджували: росіяни, китайці, американці ... висувають вік в 70-120 міліонів років. Все це доводить одне - ми не перша цивілізація. Як мінімум перед нами були , хтось був. І тільки у деяких релігійних текстах - про це пишуть. Окрім того, є багато історичних артефактів які або візуально , або текстуально несуть інформацію про прибульців/богів/демонів .... Зокрема, на просторах СНД можна почитати Геннадий Станиславович Гриневич ПРАСЛАВЯНСКАЯ ПИСЬМЕННОСТЬ.
у мене ніколи сумнівів щодо Творця не було... дякую, що дали усвідомити ваше до Нього ставлення.... коментарі зайві...
Його спроможності чітко вказані у Біблії, якщо ви ставите під сумнів написане в Біблії -- ви ставите під сумнів і спроможність Бога... Він написав про землю так, а не інакше... немає чужопланетян -- це суперечить Біблії...