Відповідь: Християнські течії та сама порада вам... мабуть, все те, що тут написане про свідків стосується когось іншого, якщо пишете такі нісенітниці....
Відповідь: Християнські течії це ви натякаєте, що можу лишитися без зубів, якщо й далі буду за свідків заступатися?...
Відповідь: Християнські течії Якби всі так робили, то і християнства ніякого не було б. Усі були б язичниками. Віра є продуктом роботи голови, а не спадковою ознакою.
Відповідь: Християнські течії Цікаво це чути, бо в Канаді на кожному кроці соціяльні реклами трублять про те, що "здати кров - урятувати не одне життя" і історії врятованих розповідають. Так що, видно, не вчорашній день пупере, звідки інфа?
Відповідь: Християнські течії на паркані прочитав... ... а якщо серйозно: читаю багато та переглядаю цікаві передачі... пс. щодо крові.... найпростіше перелити її, складніше і корисніше для людини не переливати... пошукай фільми бібісі, які я згадував... там є відповідь... лінк в студію.... свідки не курять, не вживають наркотиків, не переливають крові, на лаяться... щодо алкоголю — ти щось плутаєш...
Відповідь: Християнські течії Покажіть свій dvd афганцям чи воякам, які воювали у 1941-45 рр. і ви будете мати аргументи. А ще можна набратися аргументів у пологових будинках. Просто свої забобони ви ставите вище за людське життя.
Відповідь: Християнські течії подивіться дівіді, якого ви мало що не бачили (а навіть не чули!) про вояків кінця 20 сторіччя!... а саме: війна у в’єтнамі, коли американські вояки дохли як мухи (даруйте люди за таке порівняння, але воно дуже точне) через переливання крові, а також вояків, що були на фолкленді (здається так правильно ця земля називається), і яким пощастило не отримати крові та вижити... я вже мовчу про тисячі (сотні тисяч) людей, які захворіли на гепатит, снід, інші хвороби через переливання.... промовчу також про квороби крові, про які НЕ ТАК згадують, бо достатньо проблем з тим, що я написав вище...
Відповідь: Християнські течії Інквізикія, христові походи, священники.... відмазка, щоб не гризло сумління за зраду тисячів, десятки тисячів християн, які гинули за віру на хрестах, у вогні, у пащах левів, які є святими Церкви і правдивими членами тіла Господнього. Вони є світочем, який світить через віки, запалює серця багатьох. Ніщо не може цей вогонь погасити. Тому не варто марнувати своє життя заради боротьби з Церквою, бо її і пекельні ворота не здолають.
Відповідь: Християнські течії Я не заперечую, що інколи бувають і негативні наслідки від переливання, але ж яке треба мати темне око, щоб не бачити нічого світлого.
Відповідь: Християнські течії ваша головна помилка у тому, що намагаєтеся прив’язувати мучеників-християн до “традиційної” церкви... а чому?... тому що священики “традиційної” церкви про це говорять?... так і мормони про це можуть говорити, що мученики, які були в перші роки утворення християнства є їхніми.... чому ви собі це ставите в заслугу?!!... наступне: були люди, які постраждали за свою віру... є таке... а тепер питання: мученики були тільки у “традиційних”.... і що ж це за “відмазка”?.... одні помирали за віру, інші (насолоджуючися своєю владою) катували інших, кого вони тільки ВВАЖАЛИ грішниками... тобто ПРИСВОЇЛИ собі право Бога на суд?...
Відповідь: Християнські течії “темне око” — це типу у мене?... а я вам відповім, що НЕМАЄ НІЧОГО на цій землі абсолютно поганого, так само, як і корисного!... дайте хоч один приклад (крім абсурдних), типу: втопитися чи зі скелі стрибнути.... можете дати?...