Відповідь: Християнські течії КАЛИНИЧЕНКО чому тебе дратує екуменізм? Він провадить людей до єдності. Блудна думка. Екуменізм це вияв того, що ми шукаєм щось спільного і маєм одного і того самого Бога. Ми розмовляєм а не проклинаєм. Вже часи клятв минули треба жити влюбові.
Відповідь: Християнські течії цікаво... для вас “гарне вбрання” і “улюблений композитор” тотожне грамотності, тобто освіченості?.... може у цьому і криється ваша нелюбов до свідків?... мені найбільше подобається те, що окрім “дати кінця світу” ви сказати ніц не можете негативного про свідків... про “традиційних” можна говорити і говорити.... подумайте про це....
Відповідь: Християнські течії Дивина та й годі. Ніколи у мене не було потреби нападати чи наїжджати на свідків, чи будь-яких людей іншого визнання. Завжди було легко говорити про віру. Миху і пупере, взаємообрази можуть тривати вічно, але поки вони тривають, то християнського в тому нічого не має, лише людське. Каже Христос "і грішники так роблять, а я вам кажу..." Може, варто його послухати. Миху, свідки не зникнуть з лиця землі. І вони мають право бути і вірити у те, у що вірять. Пупере, всі свідками не стануть. Бо якби так мало бути, то би вже давно ним став, хіба ні? Скільки можна сперечатися, де краще і що мудріше? Є помилки усюди. Чому? Бо ми лише люди. Але є ті, хто про свої помилки говорить і їх не боїться визнавати, а є ті, хто завжди своїх помилок цуратиметься суто зі страху перед собою і власною недосконалістю. ІМХО визнання своїх помилок і намагання їх виправити, допомагає зростанню.
Відповідь: Християнські течії ти все правильно написала, але якщо є суперечка, то вона має бути аргументованою.... а я свідком стану.....
Відповідь: Християнські течії а все томУ, що свідки надіються на свій розум і "благоразуміє", а інші християни мають надію лише на Господа.
Відповідь: Християнські течії Я вообще не понимаю, как человек может менять религиозные пристрастия? Родился в семье православных, значит и по жизни будь православным и детям своим Веру передай! так и католики, и мусульмане, и....много ещё И!
Відповідь: Християнські течії Взагалі-то правильно, а шо говорити, якщо сімя атеїстів, а дитина хоче стати православним?
Відповідь: Християнські течії О чем Вы говорите? Где Вы атеистов в последний раз видели? Не модно это уже!
Відповідь: Християнські течії Я за екуменізм, але тільки серед християн, і цей екуменізм я б назвав католичністю (кафоличеством). Я розумію, що треба нормально відноситись до іновірців, але все-таки проповідувати серед них Христа, а не єднатися з ними в молитві (це між іншим, заборонено в Новому Заповіті), бо що може бути спільного в єдиного Бога і божків , наприклад, Індії? Це ідоли, а ідолопоклонство є гріхом, і я не маю бажання єднатися з ними. Звичайно, ми маємо одного Бога, тільки вони в це не вірують.Це не стосується іудеїв і мусульман, бо вони поклоняються тому самому Богу, що й ми, але теж не бачу потреби разом з ними молитись. Якщо у вас інша точка зору, поясніть, будь-ласка.
Відповідь: Християнські течії По- перше, організація, яка забороняє своїм членам боротися за своє життя через переливання крові і при цьому не завжди забезпечує їх замінником крові є організацією - вбивцею. По- друге, члени цієї організації, які померли,наприклад,100 р. назад мали іншу віру, ніж ті, що помирають тепер. Це пов’язано з тим, що тодішній президент отримав одне світло, а теперішній - інше.
Відповідь: Християнські течії Колись, у часи первісних християн, деякі люди, котрі не чулися в силі бути християнами і виконувати усе, як належало, приймали хрещення щойно перед смертю, бо тоді вже мало що їх зобов"язувало, та й вони вже не мали часу нагрішити. :D:D:D
Відповідь: Християнські течії віра — це не гени чи титул.... народився у сім‘ї канібалів, поїхав на навчання, зрозумів, що це неправильно.... але й далі людей їж?... ні!.. бо усвідомив правду....
Відповідь: Християнські течії а що “пиво”?.... трихи помилилися адресою щодо закидів про алкоголь ... алкоголь не вживає оля, а не свідки....
Відповідь: Християнські течії 1.1. перестаньте міркувати категоріями 30-х років, бо кожен лікар-гематолог скаже вам, що переливання крові — це вчорашній день!... тому що, навіть якщо співпадає група, то це не дає гарантію на те, що кров тотожна організму!.. що не почнуться в організмі процеси відторгнення... я вже мовчу про те, що Бог створив людину надзвичайно правильно (не назву це навіть генієм, бо це буде сказано надто м’яко) і організм людини сам знає скільки крові потрібно на дану мить... подивіться ХОЧА бИ один-два фільми “бібісі” про переливання крові... (якщо не знаєте де взяти, то можу дати дівіді-диск ).... 1.2. а організація, яка благословляє своїх парафіян брати в руки зброю і вбивати інших людей, ким є?... 2.1. що буде зі свідками, які померли, наприклад, сто років назад — знати тільки Богу, а я нітрохи не сумніваюся у тому, що вони будуть в раю... 2.2. а що буде з “традиційними”, які померли: у хрестових походах, катуючи неіснуючих відьм, ті, які пристають до дітей... ... ...
Відповідь: Християнські течії Та що ви пупере, я мислю категоріями того часу, в якому живу.Чого ви тут розгорнули свою агітацію. Чи ви думаєте, що ви знаєте життя краще за інших. Я просто показала вам, що ваше "ніц" не таке вже і "ніц", а ви мені у відповідь типу "сам дурак".
Відповідь: Християнські течії аргументів немає...... єдине, що закидають — пророцтва, які, між іншим, збувалися... потім намагаються сказати щось про кров... знову ж таки, не знаючи предмет достатньо...