Відповідь: Християнські течії У нас учать, що спасіння тільки у Бога. Церква - це знаряддя в руках Божих. Написано ж "Віруй в Господа Бога Свого всім серцем, і всією душею своєю, і всіми помислами своїми - і спасешся ти і дім твій!" Читали таке? Просто вірити - мало. Навіть диявол вірить І так, що написано, що аж трясеться від страху. Але ж чинить все, що проти Бога. В тому й різниця.
Відповідь: Християнські течії От Ви кажете, знайшов жінку з католицької віри. Хто його зна яка її віра? Ходить до католицької церкви? Ну та ходить, бо так мама ходила з татом, то й вона ходить, а шо в неї в душі робиться, хто його знає. Що до ксьонза. Якщо Ваш чоловік був з Вами у шлюбі, то він не мав права давати шлюб. На таке йдуть ще інколи православні священники, а католицькі???? Не чув такого. Це було на Львівщині? У Львові був такий випадок, де чоловік та жінка хотіли за згодою розійтися, але католицькі священникі не давали їм такого дозволу. Вони зверталися навіть у вище духовне керівництво у Львові і нічого не помогло. Тоді вони звернулися до папи Римського і папа дав дозвіл.
Відповідь: Християнські течії . Я навів цитату зовсім не для того, щоб вивищити мою релігійну течію, чи обряди, чи переконання, ви просто неправильно зрозуміли. Істина Православ”я, про яку тут ідеться, це, за думкою автора, є тою Церквою Христовою, в якій перебувають не тільки православні чи католики, а і всі щиро віруючі в Христа. В даному уривку йдеться швидше про межі Церкви.
Відповідь: Християнські течії Тобто Ваша церква вчить, що неважно в яку течію я піду, головне - це те, що спасіння в Бозі! Я правильно зрозумів?
Відповідь: Християнські течії А Ви знаєте, Оля, чому наша церква вчить, що тільки через неї можна спастися? Я думаю, що це справедливо. Тому, що моя церква не може розписуватись за когось, а тільки за себе. Моя церква каже, що тільки будучи в її лоні можна спастися, бо вона це знає напевно. І якщо у Вашій церкві таке ж скаже пастор, то можливо і він буде правий, бо він не може знати всього, а релігійних християнських течій сьогодні понад 500. В якій можна спастися, а в якій- ні???
Відповідь: Християнські течії ліля, зверни увагу на свої лінки.... пц і гкц.... справді об’єктивні думки.... :D :D :D
Відповідь: Християнські течії а хіба не нудно?... пробував колись вистояти.... знудився.... щось бубнить під ніс, не зрозуміло для чого і для кого.... всі стоять, переминаються з ноги на ногу.... одним словом: не сподобалося....
Відповідь: Християнські течії всі церкви кажуть, що лише їхня приведе до спасіння.... тільки одні намагаються шукати правильний шлях, а інші ускладнюють це...
Відповідь: Християнські течії вінчалася моя троюрідна сестра років п’ятнадцять тому — то ще стояв... коли друг чотири роки тому — то вже ні....
Відповідь: Християнські течії а на вас позитивно діє — цілий день горбатитися на городі, половши буряки?... після буряків лежиш виснажений... а після такого "духовного слова"?.....
Відповідь: Християнські течії Е ні, церква не єресями обросла, а багатствами. А Лютера використали феодали, котрі не хотіли своїм добром ділитися. Адже Лютер був католицьким монахом, здається, священиком також. До речі, нема віри католицької. Віра одна - християнська.
Відповідь: Християнські течії До речі, що означає саме слово "католицизм"? Просвітіть, щоб не ритися в Інеті. Православ"я зрозуміло з назви, як і протестанство.
Відповідь: Християнські течії Для мене слухати духовне слово і полоти буряки - трохи різні речі. А стояти все тяжко.