Відповідь: Християнські течії Та, котра має початок з того часу, коли Ісус сказав : "на тобі збудую церкву...." і незалежно що люди робили і як робили, бо люди є, були і будуть з гріхами, а церкву вогняні ворота не здолають.
Відповідь: Християнські течії Не дочекаєшся від мене точно, бо я не люблю з вітряками воювати. :p А у свідків теж є вілли. І немалі. І не треба їх прибіднювати.
Відповідь: Християнські течії Я так бачу, що як свідкам, то не заборонено, а вже як традиційникам - то це причина для закиду.
Відповідь: Християнські течії Ісус Христос говорить: "Бо де двоє чи троє в Ім"я Моє зібрані, там я серед них" (Матвія 18,20). Для мене Церква Божа - це місце, де перебуває сам Господь. І, мабуть, людина, яка прагне і шукає Бога, може це серцем відчути. В мене бувають миті, коли стоїш у церкві, співаєш і відчуваєш, як душа злітає вгору, забуває будень, земне, тлінне і пізнає красу і велич Вічного й Святого!
Відповідь: Християнські течії чомусь ці слова багато хто сприймає як підставу створювати нову християнську течію, але от чому?
Відповідь: Християнські течії У мене таке постійно відчуття у церкві Ольги і Єлизавети, що на привокзальні. Коли заходжу відчуття, ніби наполовину стаю легшим і то завжди. Там Божа присутність дуже відчувається.
Відповідь: Християнські течії Ну так. То взагалі особлива церква у моєму житті. Там з чоловіком своїм познайомилася, там шлюб брали, там малого хрестили. Там нас усі знають, за нас моляться і чекають на нас.
Відповідь: Християнські течії В церкві здається один. У кожного є свій острів душі. Я люблю Унів і костел на Привокзальній.
Відповідь: Християнські течії Якщо виривати слова з контексту Євангелії, то можна натворити величезну кількість релігійних течій. Ці слова були сказані до апостолів, а отже, до Церкви. А найкращі храми для мене – це Володимирський собор і храми Києво-Печерської лаври, а з львівських – це Преображенська церква.
Відповідь: Християнські течії бо хороша можливість гроші заробити... кожен такий пастор вважає себе роумнішим за іншого такого самого пастора...