Відповідь: Християнські течії Хочете я вас здивую пупере. Суд належить не вам, а тим паче суд історії. І мене зовсім не хвилює хто і що собі приписує. Правда залишається правдою незалежно від людського сприйняття.
Відповідь: Християнські течії "темне око" це за висловом Ісуса Христа, який сказав, що якщо у людини темне тіло, то і око її темне, якщо тіло світле, то і око її світле.
Відповідь: Християнські течії а хочете я вас здивую?... те, що ви написали — мене не здивувало, бо я так і думаю.... суд мені не належить і слава Богу!.. бо я людина маленька, намагаюся дотримуватися всього, що Він вчив (хоч і не виходить, бо спокус багато), не намагаюся робити собі ідола... і як мені це знайоме!... “от він там такий сякий”.... “в церкву не ходе”.... “а вчора бачив(ла) там-то і там-то”.... “а щоб тебе прокляли!”.... “свічку на тебе поставлю!!!”... “щоб йому (їй) дати?... краще хай згниє”... а потім йдуть до церкви, аповідаються і знову все гаразд, бо віра дуже вигідна, дуже пристосована до людських потреб....
Відповідь: Християнські течії Полюбляєте пліткувати? Знову можу нагадати про "темне око", але найкраще дивитися в "корінь", бо з людського мало користі.
Відповідь: Християнські течії просто нетямлюся, якщо цього не роблю.... кості перемити — чи може бути щось краще?....
Відповідь: Християнські течії Членами Христової Церкви є різні люди, але Боже милосердя перевищує людську гріховність.
Відповідь: Християнські течії Чула таке передання про св. Петра: на протязі 25 р. св. Петро будував Церкву у Римі, навертав людей до Бога, христив... Імператор Нерон сильно переслідував християн, вони змушені були ховатись у катакомбах, багато з них гинули мученицькою смертю. Погодившись на вмовляння віруючих, св. Петро вдосвіта покинув Рим. Раптом він побачив Ісуса, який йшов йому назустріч. Петровій радості не було меж. Він упав до ніг Христа і запитав: - Куди ти йдеш, Господи? На що Ісус відповів, що Він іде у Рим, бо ти там покинув народ Мій. Деякий час Петро лежав як неживий. Згодом він піднявся і повернувся до Риму і все розповів братам і сестрам. Через 3 р. св. Петро помер мученицькою смертю на хресті вниз головою, як цього сам просив. Зараз на цій дорозі стоїть стародавня каплиця під назвою «Куди йдеш Господи».
Відповідь: Християнські течії я вас розумію.... свідків тоді ще не було.... Та воно все і так привязано, хто як не традиційна церква не святкує і не вшановує перших християн-мучеників?
Відповідь: Християнські течії Нічого. Всяко буває Я ось собі думаю: Все таки, життя святих Церкви то велика сила. Приклад св. Миколая надихає навіть багатих цього світу відвідувати сиротинці, допомагати обездоленим. Рух, започаткований матір’ю Терезою, живе і продовжує розвиватися....
Відповідь: Християнські течії Коли я цитував, то був переконаний, що то від Пупера, а .... недогледів.