Християнин для кого і серед кого?

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Liliyah Romanova, 11 гру 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Християнин для кого і серед кого?

натягнуто... просто, щоб посміятися.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ой,факт...
    Пройдіться по любому сільському цвинтарі,та до загородок обдертися можна.таке враження,що покійники масову втечу спланували.
    А,подивишся на написи на пам’ятниках:Один напис рік народження- рік смерті і десять - тільки рік народження...
    А скільки я знаю людей,у котриз на стриху зготоване трумло,а в сараю - готовий пам’ятник...

• Подобається Подобається x 3
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

та є таке, є. про цвинтар і місце розповсюджене явище. але не все з вашою цитатою я згоден.

4. Romko

Взагалі,Марциняк ото тонко підмітив...

5. Bear

Bear Well-Known Member

Не треба так близько приймати до серця. Дотримуючись "не священник - вчити не буду" в цій темі мали б відписатися тільки священики?
    Думаю треба сприймати наставлення, повчання та укори простіше. Не зі зла ж люди нас намагаються покращити. Якщо критика аргументована та дійсно вказує на мої помилки, то я хоча і з незадволенням (недовольний собою, що помилився) але приймаю її і маю бути вдячний людині, яка наставила мене на правильний шлях...
    Хоча "Спочатку вийми колоду з свого ока..." та "Спасися сам і навколо спасуться тисячі" ніхто не відміняв. =)

• Подобається Подобається x 1
  6. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ну, з точки зору нас, рідновірів, християни є залежною від іудеїв сектою іудаїзму.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

До чого призводять незнання....

8. Ira

Ira Well-Known Member

Правдивий християнин повинен збудувати Святий Божий Храм, а у ньому Святу Церкву за найперше у своєму СЕРЦІ. він має бути стійким у вірі і жити на прославу Бога і Матері Божої, прагнути до досконалості, до святості, нічого не боятися, не встидатися своєї Віри, а голосити про Христа, а якщо і потрібно буде, то і життя своє віддати за Віру з Любові до Господа Бога.

• Подобається Подобається x 2
  9. Romko

Цікаво,чи оті правдиві християни,чи не дуже правдиві?
    "В Храме Рождества в Вифлееме подрались греческие и армянские священники, сообщает 27 декабря Lenta.Ru.

Причина потасовки, в которой приняли участие 30 армян и 50 греков, не уточняется. По свидетельству очевидцев, духовные лица использовали друг против друга швабры и веники, а также бросались церковной утварью.

Драку остановили прибывшие на место палестинские полицейские. Никто не был арестован, пострадавших священников доставили в больницы Иерусалима."
    Священники осквернили храм мордобоем

а де твій аватар? :)