Відповідь: Християни й алкоголь Вірите - нема часу ще й собою займатися.Якщо вже припече,то щось буду думати.Мо" до якогось знахара піду...:D
Відповідь: Християни й алкоголь Я просто намагаюсь уникати, ситуацій, коли я попадаю в компанію, що вживає алкогольні напої...
Відповідь: Християни й алкоголь я навіть не пояснюю нічого нікому... це мое особисте рішення і його треба поважати
Відповідь: Християни й алкоголь Правильно робите... Просто люди різні зустрічаються, особливо в сільській місцевості...
Відповідь: Християни й алкоголь Та навіть не в сільські.... я колись давно працював у банку і коли було ДН збиралося все начальство і всі пили горівку, а мені прийшлося викручуватися.
Відповідь: Християни й алкоголь Та справа навіть не в горілці. Можна 50 грам і горілки випити, але що робити, коли не подобаєсі? що робити, коли того пити сі не хоче, що робити, коли того ніхто не поніме?
Відповідь: Християни й алкоголь "шо ти меня не уважаешь?" (c) :bazar: то деколи так само можна про тему рагулів... коли думають, що від спочивання горілки буде більше поваги
Відповідь: Християни й алкоголь Мій знайомий лікар говорив, що існує певна допустима норма прийому алкоголю, тобто хто вживає до 100 грам чистого алкоголю в день, то це ще не алкоголік, а коли більше, то він вже залежний, але мені чомусь в це не віриться, бо алкоголь такий самий наркотик, як морфій чи кокаїн, для них чомусь безпечної дози не існує..., хоча тепер світ міняється, наркоту хочуть легалізувати
Відповідь: Християни й алкоголь якщо пити до 100 грам, але щодня - то вже алкоголік, видно, той лікар дуже хотів себе не віднести до алкозалежних....
Відповідь: Християни й алкоголь Або ще, як в тому фільмі, як вони бочку спирту виловили і де Євдокимов покійний грав: "Ребята, нет вьі не русские!" (с) Бо вони пити не хотіли. Додано через 1 хвилину Ще давно хотіла запитати. Мій дядько про якогось знайомого розповідав, що той помер, бо його "на шампанське підсадили". Як то?
Відповідь: Християни й алкоголь В першім посланні св.ап. Павла до Тимофія гл.5. в.23 сказано: " Води більше не пий, але трохи вина заживай ради шлунка твого та частих недугів твоїх". Трохи раніше читав статтю про випадок в піонерському лагері "Артек", коли там відпочивали діти з Франції. Одного разу вони відмовились від обіду, через те, що на обід їм не дали вина. Персонал "Артеку" був змушений піти їм на зустріч. Пояснювали вони тим, що якісне виноградне вино в поміркованих дозах покращує кровотворну функцію і травлення. У Франції це було нормальним явищем. Правда, як зараз не знаю... .
Відповідь: Християни й алкоголь Всьо можна:і жаб,і вина,і горілки,але треба потрошки і не зашкодить,а піде в користь...