Відповідь: Християни й алкоголь такий суворий піст слід зробити взагалі погодинним.... між 8 ранку та 7 вечора - ні-ні....
Відповідь: Християни й алкоголь Не великий прихильник алкоголю(пляшка пива традиційно, по суботах, при черговому турі Бундесліги), але хочу за бідного пупера замовити слово , для підтвердження об`єктивності... В Німеччині, наприклад, стан алкогольного сп´яніння під час скоєння злочину є часто основою, яка виправдовує злочинця(Rechtsfertigungsgrund, §20 StGB). Звичайно, в залежності від важкості складу злочину(Tatbestand). Але це не діє тоді, коли злочинець спланував злочин "при пам`яті" і набухався зумисно лише для сміливості(§323a StGB).
Відповідь: Християни й алкоголь Пупере, якби не сокира, то подумала б, що Вам голова трісла від великої кількості знань Звиняйте, а чи не час цю голову поховати, організувати поминки і добряче гульнути:radist:
Відповідь: Християни й алкоголь А у вірмен, наприклад, вважається ганьбою перебувати на вулиці в стані сп"яніння. Тобто "не вмієш розраховувати свою дозу - ти не мужчина". Перепив у гостях - тебе покладуть спати. Але вулицями не гуляй.
Відповідь: Християни й алкоголь Простите, вы хотите сказать что у нас пьют МЕНЬШЕ??? Может валовое колличество выпитого меньше за счет меньшего колличества населения, но в среднем думаю пьем мы одинаково. Ну разве что Сибирь.. но это отдельная тема. Сам я выпить могу, правда всегда знаю меру. А вообще, одна известная Львовская проффесоргастроендеролог сказала мне, что 50гр водки в день за обедом это даже лекарство. Водка в малых дозах является гепатопротектором. Вот и стараюсь следовать ее совету, если не за рулем. За рулем пить считаю преступленим, в любых дозах.
Відповідь: Християни й алкоголь е ні! неможна Сибір відкидати, це ж іскрнно рускіє зємлі. А те, що в Росії пють більше - це точно.
Відповідь: Християни й алкоголь Ну ладно, если Вы уж так настаиваете, то с Сибирью пьют больше, эти могут Но у нас умеют пить хуже.