Християни й алкоголь

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Liliyah Romanova, 2 чер 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Християни й алкоголь

А жінка?

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Жертвою фемінізму. :D

А якщо серйозно, то я жінок по собі суджу. Не курила ніколи. П'ю рідко, можу зовсім не пити. Для мене жінка є прикладом справжньої сили волі, а чоловік - безвілля. Просто є ті, хто п'є і курить, але ніколи не перебирають міру, а є ... Про таких навіть говорити не варто.

Зневажаю жінок, котрі курять із чоловічою манерою, коли є жіноча. А про пияцтво взагалі мовчу, це найгірший приклад, який можна було почерпнути із чоловічої поведінки.

3. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Шановна.
    Якщо Ви читали чому я написав «нема такого» то мабудь помітили, що це стосувалося начебто цитати з Корану. Я стверджую, що в Корані такого немає. А, що стосується так називаємих «етнічних» мусульман то це їхня особиста проблєма за що вони будуть особисто відповідати не дивлячись на те чим вони орґументували свої дії.

А на рахунок алкоголю взагалі, дивлячись на те в що перетворюються нормальні люди (які доречі починають вживати його потроху, за компанию, для зняття напруги) вживаючи це пойло, я вирішив ще давно не вживати.
    Багато, хто починає розповідати, що має бути «культура споживання» пойла, ага ви сходіть в інтернат для розумово відсталих та подивіться на результат «культури споживання». Може поговоримо ще про «культуру споживання» героїну чи ширки?

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нема бідному чоловікові великого вибору в тому житті, ой нема....

5. Liliyah Romanova

Не сприймайте так загострено. ;)
    Я писала щодо осіб, а не щодо корану.
    У традиційній церкві теж багато чого немає, але люди собі придумують. Типу, "а, нині погрішу, бо все одно завтра до сповіді". Такого би не мало бути, бо це самообман, але що зробиш. :) На жаль, люди різні бувають, ну і придумують всілякі викрутаси.
    Я теж за невживання, але то я. :) Мені відмовитися легко.

• Подобається Подобається x 1
  6. Liliyah Romanova

Як не заб'є тебе гостра куля,
    замість кулі вб'є кобила на дорозі...
    ;):):)

7. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

то часом не була лекція п. В. Жданова "Про шкідливий вплив алкоголю, тютюну і наркотиків" ?
    Запитую, бо після перегляду даного відеоматеріалу сам начисто відмовився від алкоголю (який до того вживав дуже помірно, бо ніколи не находив в ньому особливої втіхи). Винятком є найтепліші дні літа коли я пю 1 плящину пива на добу.

Не вважаю що алкоголь є настільки необхідним людині, як і тютюн, і наркотики.

• Подобається Подобається x 2
  8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

і так багато будуть думати й надалі...
    чому в радянському союзі так пиячили?...
    бо виходу не бачили...

9. duncan

:)
    абсолютно суб’єктивна думка...
    жіноча манера курити?..
    вперше про таке чую...

10. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Аякже, граціозна, витончена, елегантна, - чоловіки такого не вміють!
    :):):)

• Подобається Подобається x 1
  11. duncan

ліля, поясни чому тобі не сподобалося...
    візьмено, до прикладу, кофеїн (теїн)...
    у маленьких дозах — збуджує нервову систему, допомагає в роботі мозку тощо... у великих кількостях — смерть...
    візьмемо овочі...
    наприклад, морква...
    корисний овоч, багато вітамінів....
    а надлишок?...
    нирки, печінка "тойво"...

12. Liliyah Romanova

От саме ці слова і не сподобалися. Хоч у них і є правда.
    Мій висновок в цьому плані ближчий до Олиних слів. Краще не вживати, ніж вживати.
    Чому? Тому що так само, як із їдою, так і з алкоголем, поняття "відчуття міри" є дуже відносним. Людина може почати їсти щораз більше і більше, і вже не зупинитися, не відчути, де перейшла межу. Те саме з алкоголем: чим частіше п'єш, тим легше звикаєш і тим більше можеш випити наступного разу. Краще мінімум і зрідка, аніж часто. :)

Щодо жіночої манери курити, то є така. І не конче з мундштуком, як то мавка каже. Просто не присмоктуватися до цигарки як тракторист. ;)

13. Капітан

Капітан Well-Known Member

Если на ночь выпить водки, утром пиво - как бальзам. Маслянистый хвост селедки - сколько радости глазам. И прохладной Ниагарой оросив такыр души, Понимаешь: высшей карой было б этого лишить. (с)Владимир Бобов

14. duncan

по-французьки?.. ;)

15. duncan

дякую...
    :agree:
    краще не їсти, аніж їсти...
    цікавий у тебе аргумент....
    краще не працювати, аніж працювати...
    до всього може бути залежність...
    і чому тільки алкоголь є тим, що заборонено?...
    а каву пити?... надлишок кофеїну і — серце, знервованість, підвищений тиск, ІНСУЛЬТ...
    щось я не часто у львові зауважував жінок-“трактористів”...
    :)

16. Liliyah Romanova

Такий стиль життя приводить до відвернення еволюції у зворотньому порядку. Відразу видно, від якої мавпи походить людина. :ireful1:

17. Liliyah Romanova

Просто легко в залежність впасти. Мусить бути міра. Алкоголь не є необхідністю. Їда є, але в міру.
    Є, звичайно, різні типи людей. Мені, наприклад, паралельно чи вживати. Мені то насолоди не дає. Тому можу легко відмовитися. І випити замість пива молока чи чаю. Або просто води, бо то мені таки принесе задоволення.
    Мусить бути свобода щодо речей, аби від них не узалежнюватися. Вважаю, що у церкві повинні забороняти вірним вживати алкоголь, а також куріння заборонити. Бо якщо стосовно цього не висловлюватися, то так тоді і вважають, що трошки не зашкодить. Воно то не зашкодить, але чи зуміє людина помітити, коли вона вже перейшла від трошки до трошки більше??
    Правильною вважаю заборону вживання алкоголю протягом посту, вживання алкоголю у навечір'я Різдва. Курити заборонено до 18 року життя - розцінюється як порушення заповіді "не убий".
    Як вже людина собі робить, то така справа, але постава церкви в обмеженні цього має бути однозначна.

18. duncan

заборонити — найпростіше....
    я так не вважаю...
    комусь алкоголь не подобається — всі мають перестати його вживати?...
    мені зараз подобається, якщо в майбутньому не буде подобатися — не буду вживати, але не буду нав’язувати свою думку іншим....

ще раз: залежність може бути до чого завгодно!...
    і до алкоголю, і до чаю, і до кави, і до роботи....
    все будемо забороняти?...

19. Liliyah Romanova

Ідеться про те, що руйнує тіло, здоров'я.
    І ще я говорила про позицію церкви, а не загалом. І заборону не цілковиту, а часткову. Про нюанси я написала. Якщо часто постити від алкоголю, то втрачається також і бажання його пити. Бо тоді отримуєш волю щодо нього. Так само і щодо інших речей.
    Я собі часом роблю піст на форум, наприклад. :)

20. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

чесно вам скажу мені б трудоголіком стати.

Від горілки та тютюну все рівно більше людей помирає ніж від роботи (самогубства в разі невдач не беруться до уваги)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)