Відповідь: Християни й алкоголь А на горілку не перетворив? Чого ж тоді столи на весіллях від горілки гнуться?
Відповідь: Християни й алкоголь При чому дуже добре вино. У нас було вино і шампанське. Може, там, де був Христос ще горілки не було? Думаю, то радше обставини, ніж іделогія. Принаймні Христос явно не забороняв пити алкоголь. І всюди, де говориться про алкоголь, підкреслюють, аби не впиватися, тобто, аби себе контролювати. А не зовсім не вживати. У посланнях багато говорять за тверезість, бо думали, що близький другий прихід Христа. А ще навколо відбувалися різні язичницькі оргії. А ще є така цитата: І ще історія про те, як осоримився Ной, бо вино любив пити, не дуже в міру. (Бут.9:20-27) Ще й сина за свою помилку покарав. Слабкий був чоловік. Ось ще кілька цитат:
Відповідь: Християни й алкоголь я недавно почув гарне весільне побажання одного священника молодятам, він сказав наступне до молодят: "Нехай до Вас на весілля завітає Бог, як Він це зробив у Кані Галилейській..." Класно, нє?
Відповідь: Християни й алкоголь Нам священик під час проповіді на шлюбі сказав теж гарні слова: Коли я дивлюся на вас - я бачу небо. Воно вже тут, на землі, між вами. І не лише монахи можуть бути ангелами на землі, ви теж є ангелами на землі, у своїй любові.
Відповідь: Християни й алкоголь А в Свідків нічого молодятам ні на шлюбі, ні на гостині священник не бажає? :no: Невже і тут тільки говорить, як "Вартову башню" і "Пробудись!" розповсюджувати, але вже вдвох?
Відповідь: Християни й алкоголь Думаю, не помилився. Близький схід, Палестина - вони ж також в суб- і тропічному кліматі. Росте виноград, з якого вже від часів Ноя робили вино. У них відповідно "імунітет" цікаво, скільки ж того вина їм треба випити, щоб дійсно сп'яніти? в тому то і справа... шо нам випити 0,5л чи 0,7 на одного, а що їм - водичка
Відповідь: Християни й алкоголь як іноді перестановка місцями міняє зміст! а своє бачення/тлумачення текстів 1500 давнини - і подавно!
Відповідь: Християни й алкоголь Ой, мусульмани багато чого придумують. Мій знайомий пив, наприклад, безалкогольне або слабоалкогольне пиво. Казав, що 3% то не алкоголь. Є ще інший спосіб - голою д...ою (вибачайте на слові) в миску з алкоголем. Не пив? - не пив, але результат є.
Відповідь: Християни й алкоголь в армії азіати казали - "аллах вночі спить, і не бачить - значить можна"
Відповідь: Християни й алкоголь між іншим справжнє тодішнє вино - це вино+вода. завжди додавали воду.
Відповідь: Християни й алкоголь гран пардон.... на цій землі НЕМАЄ нічого АБСОЛЮТНО КОРИСНОГО так само як і НЕМАЄ нічого АБСОЛЮТНО ШКІДЛИВОГО... людина пиячить не через те, що йому від цього добре, а від того, що без цього зле...
Відповідь: Християни й алкоголь Для мене чоловік, котрий п'є і не вміє відмовлятися, чи той, котрий курить, є прикладом слабкого чоловіка з обмеженою силою волі. Але це виключно моя суб'єктивна думка.
Відповідь: Християни й алкоголь Всё в жизни взаимосвязано: живёшь - хочется выпить, выпил - хочется жить... Вдохнул аромат свежемолотого кофе – захотелось втянуть ноздрями легкую приятную дымку качественного табака… Холодное пиво, пузырьками шаловливо щекочущее пересохший от жажды язык… Нет, - все таки есть у меня сила воли – воздержание от абстинентного синдрома :D