Хохмочки та жарти

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Liliyah Romanova, 21 тра 2007.

1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Хохмочки та жарти

А ми вже на "ти"?
    Невже Ви християнин? Ніколи не повірю...

2. coolzak

coolzak Well-Known Member

Ступінь моєї християнскості не може оцінювати хтось кого на Україні завжди звали потурнаком.,хтось хто зрадив віру дідів.

3. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Це що язичество? Тоді рівноапостольний Володимир перший "потурнак" :)

4. coolzak

coolzak Well-Known Member

вчи українську-потурнак це християнин який перекинувся на мусла.
    Взагалі ви своєю "бурхливою" творчістю на форумі нагадуєте гоміків які пробують довести що вони теж такі самі і ми повинні їх любити але правда така що ви з точки зору більшості ви є такі собі релігійні гоміки які кинулись на щось шо їм дуже подобається,та в глибині душі відчуваєте провину за те що робите і пробуєте тут довести більше самим собі що ви нормальні щоб совість менше мучила

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

тут про світські хохмочки теж можна ?

Років 8 тому написав мені знайомий – математик і тренер з плавання. Він англійську вчив самотужки (а в школі та вузі – німецьку) і попросив перевірити його резюме англ. мовою.

Звичайно, він написав жахливу маячню (з точки зору англ. мови) і я заради приколу прогнав текст через перекладачку англ – рос.

Ось по пам”яті – деякі місця:

1. Worked in a team of TREE (замість three) programmers – “работал в команде программистов ИЗ ДЕРЕВА“

2. Kinder teacher of swimming – “БОЛЕЕ ЛЮБЕЗНЫЙ учитель плавания“

3. «Lif saver» (малося на увазі – рятівник на водно-спортивній станції – хотів мабуть написати “Life saver”)
    Тут перекладачку заклинило – написала “LIF хранитель».
    Тут вже товариство реготало предметно – «товариш працював гардеробником у басейні. Приймаючи на зберігання ліфчики” :)

Попри всі приколи, товариш знайшов собі роботу за контрактом в Канаді, причому збергає українське громадянство.

• Подобається Подобається x 2
  6. D.M.

D.M. Well-Known Member

Досить кумедною є розповідь про те, як я в дитинстві вперше дізнався про поняття "Бог".

У дошкільному віці я часто будував будинки з іграшкових кубиків. При цьому інколи я будував суцільний паралелепіпед без порожнини всередині і дорослі пояснювали, що тоді це вже не будинок. І я вирішив якось назвати таку конструкцію, і назвав її "бог". Не знаю, чи то я просто придумав яке-небудь сполучення звуків, чи сплило в пам'яті десь почуте слово. Отже, я собі будував будинки та "боги". Дорослі почули, що я вживаю слово "бог", і спитали, що ж воно, на мою думку, означає. Ну, я пояснив, що, мовляв, це як дім, тільки суцільний. Дорослі засміялись і роз'яснили, що, мовляв, старі неграмотні бабусі вірять в існування всемогутнього дядька, який створив Світ. Цей дядько і називається Богом.

7. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Ісаак Ньютон: "Немає більш достовірної науки, ніж біблійна віра".
    То хто неграмотний??? :p

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

В дитсадку заприятелював з одним хлопчиком з інтелігентної єврейської родини. Не знаю, як склалася його життя, але з нього вийшов би непоганий сценарист-фантаст або режисер: весь час він вигадував рольові ігри, розповідав неймовірні історії і т.п.
    Одного разу був скандал - хлопчик запропонував колективну гру "в Бога та янголят".
    Звичайно, діти вдома поділилися враженнями з батьками і звичайно, хтось "просигналізував". Пам"ятаю, оскільки через 2 дні після тієї гри до директриси садка прийшли батьки того хлопчика (і я мав задоволення з ними познайомитися).

9. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я знаю, що Ньютон був віруючим, і розумію неправильність радянського ставлення до релігії.

Щось трохи схоже було і зі мною, причому звучало нахабніше, але обійшлося без скандалів (я навіть не пам'ятаю чітко цієї події). А подія полягала в тому, що я викрикував у дворі: "Я - Ісус Христос!" Просто за кілька днів до цього я дізнався про християнську концепцію щодо того, хто такий Ісус Христос і хто його батьки; і захотілося пограти, ототожнюючи себе з одним з представників цієї цікавої сімейки.

Останнє редагування модератором: 6 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну там де пляцка хлоп заробив, без сумніву місце зйомок - в Україні, нє?

12. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Вот реальный вопрос на тесте по физике в NUI Maynooth (Kidare, Irland).
    Ответ одного из студентов был настолько “глубоким”, что профессор решил поделиться им в сети.
    ВОПРОС: Как бы Вы описали Ад - как экзотермичную (отдает тепло), или как эндотермичную (абсорбирует тепло) систему?
    Большинство студентов пытались описать Ад с помощью закона Бойля, типа газ при расширении охлаждается и температура при давлении падает.
    Один из студентов написал:
    «…Сначала мы должны выяснить, как изменяется масса Ада с течением времени. Для этого нужно знать, сколько душ прибывает в Ад и сколько душ его покидает. Я считаю, что если душа попадает в Ад, покинуть она его не может.
    На вопрос, сколько душ прибывает в Ад, нам помогут ответить различные религии, существующие сегодня в мире. Большинство из этих религий утверждает, что души людей, не принадлежащих их «церкви», однозначно попадают в Ад. Поскольку человек не может принадлежать больше чем к одной религии, можно однозначно утверждать что ВСЕ души попадают в Ад. Приняв во внимание индексы рождаемости и смертности, можно предполагать, что число душ в Аду растет экспоненциально.
    Рассмотрим теперь вопрос изменения объема Ада. Чтобы в Аду поддерживать одинаковую температуру и давление, объем его должен увеличиваться пропорционально увеличению количества душ - согласно закону Бойля. Иначе говоря, мы имеем 2 варианта:
    1. Если Ад расширяется медленнее, чем растет число пребывающих душ, то температура и давление там будут расти до тех пор, пока Ад просто не развалится.
    2. Если же Ад расширяется быстрее, тогда температура и давление падают - Ад замерзнет.
    Каков из вариантов правильный?
    Взяв за основу высказывание Анжелы на первом курсе, что “в Аду скорее настанет зима, чем я с тобой пересплю”, а так же тот факт, что
    сегодня мы проснулись вместе - мы придем к однозначному выводу, что Ад замерз. Из этого следует, что Ад не в состоянии более принимать души. Остается только Рай - что и подтверждает наличие Бога. Этим, видимо, и объясняется тот факт, что Анжела всю прошлую ночь кричала: “О, Боже!”.

Студент получил “отлично” единственный на курсе!
    :D :D :D Экий ловкач...
    И ще:

Я, раб божий Васильев Дмитрий Михайлович, на 30-й минуте управления басурманской самодвижущейся повозкою Мазда 323, будучи одержим бесом высокомерия, впал в грех нарушения заповедей трактового передвижения. На перекрестке дорог Просвещения и Энгельса (да будет проклят этот антихрист!) я, пренебрегши тем, что семафор явил червленный свет, при повороте одесницу не пропустил пешехода - отрока с божей тварью псом Тузиком. Нижайше прошу обратить внимание, что Тузик не был намертво принайтован нашейным вервием. Тузик, одержимый праведным гневом на басурманскую мою повозку, начал лаяти и под колеса мне бросился. Обуянный жалостию ко всякой твари божией, я применил экстренное торможение.
    В тот момент отроковица на повозке богомерзкой Хьендай Гетц совершала маневр перестроения за мною, и в результате из-за моего экстренного торможения совершила наезд в мою телегу сзади (схема и список повреждений прилагается).
    От удара повозка моя продвинулась вперед и задавила Тузика нахрен. От полученных повреждений тварь божия Тузик преставилась на месте. Признавая за собой грех нарушения пп.1.3 и 1.5 Заповедей, готов понести епитимью и пожертвовать районному храму Воинов Дорог белого быка.
    В порче же повозок виновным себя не признаю, поелику отроковица не соблюдала дистанцию, законом свыше нам данную, и вообще бабой неразумной является, причиной грехопадения Адамова.

13. Liliyah Romanova

• Подобається Подобається x 6
  14. Liliyah Romanova

• Подобається Подобається x 4
  15. Liliyah Romanova

:D:D:D:D:D
    Миху, ви не подумайте, то реклама кави. ;)

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Кавалок що нам розказав наш священник.

Ірак, іде війна. Двоє американських вояків попали в оточення ворогом і розуміють що скоро кінець. Один і каже до другого,
    - Я так бачу, що прийшов час нам молитись!
    - Давай! Он лише я не вмію!
    - Я також не вмію, але я жив коло Католицького храму то чув як вони моляться.
    - Добре, давай починай!
    - А4 - червоне, Б12 - чорне. БІНЬҐО! БІНЬҐО!!!

17. Liliyah Romanova

Отак-от.
    :D:D:D:D:D:D:D:D

18. SatYr

SatYr Well-Known Member

Immortal-
    кстати для справок: Сатанизм делится на 2 группы: тёмный сатанизм и светлый сатанизм.

Other Side Of Mirror -
    светлый сатанизм это когда сжигаеш тёмных сатанистов?

Додано через 15 хвилин
    В пустыне на миссионера напал лев Мессионер взмолился:
    - Господи, внуши этому зверю хрестианские чувства
    Вдруг лев поднимает глаза к небу и говорит:
    - Господи, благослови пищу, которую я сейчас приму!

19. Liliyah Romanova

Священик під час проповіді...

[youtube]nzN2dxDOj-I[/youtube]

20. Liliyah Romanova

Я думаю, что есть два типа людей. Одни пленяются православием через богослужение, — или положительно, или не-положительно, должен сказать, потому что некоторые люди пленяются богослужением, даже не входя в смысл молитв или происходящего. Они уносятся в какие-то свои глубины — пением, мерцанием свечей, общей настроенностью. Я не говорю, что это плохо само по себе, но это не ведет туда именно, куда Церковь зовет. Иногда люди даже умиляются такими вещами, которых нет в богослужении; люди превратно понимают, хотя до них нечто и доходит. Помню старушку, которая мне говорила: “Как замечательно, что в православии вся тварь Божия как бы держится перед лицом Божиим, — я всегда плачу, плачу, когда поют: “Господи, воззвах к Тебе, я крокодила пред Тобою…” Она умилялась, потому что чувствовала: вот, вся тварь, и животные тут, и я тут… Она умилялась вполне справедливо, то есть я хочу сказать, что ничего плохого в этом не было, она уносилась душой к Богу, но, конечно, не на том основании, которое ей давала Церковь. Это небольшая беда, хотя можно было бы избежать такого рода отсутствия понимания. Но есть вещи гораздо более серьезные.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)