Відповідь: Хотіли вкрасти нік Ваш обліковий запис на Львівський форум заблоковано, бо хтось намагався увійти під вашим псевдом і з невірним паролем понад 5 разів. Ви зможете спробувати авторизуватись через 15 хвилин. Особа, яка намагалась увійти під Вашим псевдом, діяла з наступної ІР-адреси: 74.53.243.34 Думаю - это спамовый робот.
Відповідь: Хотіли вкрасти нік У мене вчора було теж щось дивне. Коли я ввів логін і пароль, з'явилася табличка "добро пожалувати до кав'ярні", а потім одразу, що я неавторизований і не маю права доступу до форуму... і так, що прийшлося просити вислати пароль на поштову скриньку, ніби я його забув... Потім усе нормально, ніби працювало
Відповідь: Хотіли вкрасти нік а який наприклад склад абракадабри, бо теж би хтів змінити свій, числа + літери, так?
Відповідь: Хотіли вкрасти нік + розділові знаки (з тих що допускаються) + літери різного регістру + різних розкладок Щось типу того: ьYАЖn:v2ї_Nф. Во пароль
Відповідь: Хотіли вкрасти нік :y: А можна ще ускладнити: підключити якусь екзотичну розкладку клави і написати пароль ієрогліфами
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Святий знає,— я не знаю... Сердечко щось мліє... Ходім ліпше подивитись, Що в плоскім "Львові" ся діє.
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Можна переключити клаву на англ1йську мову 1 набрати якесь гууцульське слово, причому бажано досить довге.Або к1лька сл1в без пром1жка м1ж буквами.Розум1ети,розклад-англ1йський,а ви тиснити укра1нськ1 л1тери.Н1який Шт1рл1ц не в1дгадае.
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Наприклад в мене на одному комп1 сто1ть пароль з реченя,яке зкладаеться з 4х сл1в на рос1йськ1 мов1,а клава переключина на англ1йську.В результат1 отримуему абракадабру англ. буквами,яку важко п1д1брати генератором парол1в. Можна навпаки англ1йське слово набрати переключивши клаву на укр.
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Не сприймайе за образу, але ви живете в минулому тисячолітті. Генератори паролів вже давно такий фокус розкривають. Розпізнати якою мовою написане речення не так вже і важко. Існують таблиці частоти появи усіх букв для різних мов (використовуються в криптографії). Аналізуючи їх можна слово легко розгадати. Тому пароль повинен містити або хаотичний набір букв, який не утворює смислове слово на якійсь іншій мові, або ще краще використання цифр і розділових знаків.
Відповідь: Хотіли вкрасти нік а я не “виходжу”, просто закриваю мозіллу.... таких траблів не спостерігаю....
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Так, це хороший варіант - поставити галочку "пам'ятати мене" привході і просто закривати форум (не тиснути "вийти"). Але для тих хто в публічних місцях сидить в неті то погано
Відповідь: Хотіли вкрасти нік І я отримала таке повідомлення, точніше аж три таких повідомлень. Особа, яка намагалась увійти під Вашим псевдом, діяла з наступної ІР-адреси: 74.53.243.34
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Ця адреса уже заблокована. Обов"язково повідомляйте сюди про нові спроби підібрати пароль
Відповідь: Хотіли вкрасти нік Особа, яка намагалась увійти під Вашим псевдом, діяла з наступної ІР-адреси: 74.53.243.34 P.S. Бачу, що вже заблокували.