Хотіли вкрасти нік

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем mota_boy, 10 лип 2007.

1. nachtigal

nachtigal Well-Known Member

Відповідь: Хотіли вкрасти нік

Мо1м н1ком теж хот1ли скористатись.Прийшло повйдомлення ,що два рази мене блокували,бо пароль не м1г пригадати.Пов1домляю злим хацкерам, шо вс1 мо1 парол1 1 явки знаходяться в компютеру,який до 1нтернету не п1дключиний.Причому зам1тив,що коли я на ЛФ 1 одночасно включена аська,то хочуть зал1зти до мене через аську.Тому копи я на ЛФ -аська виключина.Шо вс1м раджу робити.

2. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ljolik,

Ваш обліковий запис на Львівський форум заблоковано, бо хтось намагався увійти під вашим псевдом і з невірним паролем понад 5 разів. Ви зможете спробувати авторизуватись через 15 хвилин.

Особа, яка намагалась увійти під Вашим псевдом, діяла з наступної ІР-адреси: 74.53.243.34

3. zet

zet Дуже важлива персона

Под моим ником и паролем пытались войти подряд больше 5 раз
    9.08.2007 в 5.20
    адрес тот же
    74.53.243.34
    Мартини пора что-то делать, попытки участились.

4. vasili

vasili Well-Known Member

Саме цікаве що може зробити Мартіні?

5. syavych

syavych копач

Для початку забанити 74.53.243.34. А там буде видно.

6. zet

zet Дуже важлива персона

Скопировать базу форума, чтобы легче было восстановить после падения форума, например... Или предолжить всем перегистрироваться, а старые пароли заблокировать.

7. syavych

syavych копач

Про копію бази я вже говорив на першій сторінці. Форум впасти не повинен (тьфу-тьфу), максимальна шкода - крадіжка ніків, результатом якої можуть бути або спамівські помідомлення від тієї людини або зміна паролю щоб власник не міг користуватись ніком.
    Перереєстровуватись не потрібно - це :suicide: . Потрібно всього лиш тим людям в яких прості паролі змінити їх на складніші. Ну а Мартіні треба працювати над знешкодженням шкідників (звучить як про колорадських жуків :D )

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Наразі все що можна зробити - це блокувати ІР-адреси. Але сумніваюся, що це буде ефективно, оскільки зловмисник використовує анонімні проксі.

Чесно кажучи, я добре не розумію, яка мета цих спроб. Прикметно, що вони не скеровані на адміністрацію чи "ключових" форумлян, а хаотично на всі зареєстровані акаунти.

Скоріш за все маємо справу не з людиною , а з роботом.

9. zet

zet Дуже важлива персона

Может перед очередными выборами?

10. vasili

vasili Well-Known Member

п. Зет чи не вважаєте ви, що Л.Ф. політизований? Чи являється якоюсь Меккою західно-українського он-лайн спілкування...?

11. syavych

syavych копач

Вже писав що мав справу з таким, так от:
    Мета одна з 2: спам від імені жертви, звищайна безцілева шкода у вигляді зміни паролів жертвам.
    99% що роботи. Використовують звичайний словниковий перебір паролів.
    Що робити?
    Першим ділом бан ІР. 2 з 3 наведених тут ІР не є анонімними проксі, а адресами серверів американських хостерів. Скоріше всього використовуються dedicated servers (вже писав в попередніх постах). Хостерів менше ніж проксі - можна перебанити :).
    to Martini: Якщо маєш технічну можливість, спробуй вести логи тих паролів які підбирає робот. Таким чином можна взнати які використовуються словники.

• Подобається Подобається x 1
  12. nachtigal

nachtigal Well-Known Member

В мене той самий колега 74.53.243.34 - 8 та 9 числапробував зайти на сайт п1д моем н1ком

13. zet

zet Дуже важлива персона

нет, я этого не думаю.. Но ведь мы не знаем что происходит на других форумах. Да и не раз уже покушались на этот форум... Прям тренировочная площадка для начинающих хаккеров...

14. andi

andi Well-Known Member

З моїм ніком також двічі пробували: вчора і сьогодні.
    ну а пароль все-одно зміню - так, про всяк випадок :)

15. vasili

vasili Well-Known Member

А интересно что побудило вас на такие умозаключения?...не пожалейте комента, плиз!
    у меня есть друзья которые иной мысли готовы придерживаться!

16. zet

zet Дуже важлива персона

Форум уже падал не раз. И только один раз это было в момент относительного политического покоя. Отсюда подобные мысли... Причем, всегда накануне появлялись повышенно-странные личности.

17. vasili

vasili Well-Known Member

П.Зет быть странным, чем никаким!
    На этом прошу прощения, за настойчивость!

18. sanya

sanya Well-Known Member

У меня 6.08 хотіли зайти

19. syavych

syavych копач

Відписуйте з якої ІР.

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)