Хостинг на власному сервері

Тема у розділі 'www', створена користувачем ROM200, 22 сер 2007.

1. comanche

comanche знайшовся

це адреса шлюзу вашої мережі, але аж ніяк не ваша

2. Moskovych

Moskovych Well-Known Member

Ну так я знаю що не моя! :)

3. Тетяна Бурдега

Тетяна Бурдега миється в бані

Хостити сайти зі свого компа вдома це просто рівняється якомусь збоченню. Є ж для цього хостинги за прийнятні гроші, де широкі канали, багаторівневі системи захисту, резервне копіювання, умови близькі до ідеалу. Якщо високовідвідувані сайти, то можна VPS/VDS користуватися, можна свій сервак завезти в дата центр.

Хм, цікаво чому ця тема тут прикріплена у важливих? Тут же 2,5 чоловіка розуміють про що взагалі мова йде.

4. Тетяна Бурдега

yasam, крім мінуса в мою репутацію у вас є якісь аргументи по темі, думки з приводу ... ?

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

6. Тетяна Бурдега

Із того, що вона була прикріплена у важливих і вже після мого допису хтось із адмінстрації її відкріпив.
    А з чого ви взяли, що на момент написання мого допису ця тема не була прикріплена у важливих?

7. tropico

tropico Well-Known Member

то ви про який такий хостинг? в україні уже був такий один хостінг, hosing.ua, який згорів

• Подобається Подобається x 1
  8. Тетяна Бурдега

tropico, Якщо один згорів, то не означає, що інші теж згорять. Хіба лише в Україні бувають трабли? Я про те взагалі кажу, що хостити сайти самому непривильно. В нашій країні є достатньо хороших хостингових компаній. Особисто я, із українських хостерів, користуюсь переважно ukraine.com.ua

9. yasam

yasam Well-Known Member

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гарна ремарка :) а що за "цвірінь"? так зазвичай ненормативну лексику маскують - цікаво аж стало :)

11. Тетяна Бурдега

afterstep, тут той пан типу мене викриває, хоча всім і так все ясно відносно мого ніку і хто за ним стоїть. Цвіріньом позначили моє прізвище власть імущіє на форумі.

yasam, так дійсно, ви все правильно пишете, я того не приховую. Я ж сам про то написав.

а де твій аватар? :)