Хостинг на власному сервері

Discussion in 'www' started by ROM200, Aug 22, 2007.

1. comanche

comanche знайшовся

це адреса шлюзу вашої мережі, але аж ніяк не ваша

2. Moskovych

Moskovych Well-Known Member

Ну так я знаю що не моя! :)

3. Тетяна Бурдега

Тетяна Бурдега миється в бані

Хостити сайти зі свого компа вдома це просто рівняється якомусь збоченню. Є ж для цього хостинги за прийнятні гроші, де широкі канали, багаторівневі системи захисту, резервне копіювання, умови близькі до ідеалу. Якщо високовідвідувані сайти, то можна VPS/VDS користуватися, можна свій сервак завезти в дата центр.

Хм, цікаво чому ця тема тут прикріплена у важливих? Тут же 2,5 чоловіка розуміють про що взагалі мова йде.

4. Тетяна Бурдега

yasam, крім мінуса в мою репутацію у вас є якісь аргументи по темі, думки з приводу ... ?

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

6. Тетяна Бурдега

Із того, що вона була прикріплена у важливих і вже після мого допису хтось із адмінстрації її відкріпив.
    А з чого ви взяли, що на момент написання мого допису ця тема не була прикріплена у важливих?

7. tropico

tropico Well-Known Member

то ви про який такий хостинг? в україні уже був такий один хостінг, hosing.ua, який згорів

• Подобається Подобається x 1
  8. Тетяна Бурдега

tropico, Якщо один згорів, то не означає, що інші теж згорять. Хіба лише в Україні бувають трабли? Я про те взагалі кажу, що хостити сайти самому непривильно. В нашій країні є достатньо хороших хостингових компаній. Особисто я, із українських хостерів, користуюсь переважно ukraine.com.ua

9. yasam

yasam Well-Known Member

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гарна ремарка :) а що за "цвірінь"? так зазвичай ненормативну лексику маскують - цікаво аж стало :)

11. Тетяна Бурдега

afterstep, тут той пан типу мене викриває, хоча всім і так все ясно відносно мого ніку і хто за ним стоїть. Цвіріньом позначили моє прізвище власть імущіє на форумі.

yasam, так дійсно, ви все правильно пишете, я того не приховую. Я ж сам про то написав.

а де твій аватар? :)