Хостити сайти зі свого компа вдома це просто рівняється якомусь збоченню. Є ж для цього хостинги за прийнятні гроші, де широкі канали, багаторівневі системи захисту, резервне копіювання, умови близькі до ідеалу. Якщо високовідвідувані сайти, то можна VPS/VDS користуватися, можна свій сервак завезти в дата центр. Хм, цікаво чому ця тема тут прикріплена у важливих? Тут же 2,5 чоловіка розуміють про що взагалі мова йде.
Із того, що вона була прикріплена у важливих і вже після мого допису хтось із адмінстрації її відкріпив. А з чого ви взяли, що на момент написання мого допису ця тема не була прикріплена у важливих?
tropico, Якщо один згорів, то не означає, що інші теж згорять. Хіба лише в Україні бувають трабли? Я про те взагалі кажу, що хостити сайти самому непривильно. В нашій країні є достатньо хороших хостингових компаній. Особисто я, із українських хостерів, користуюсь переважно ukraine.com.ua
Так, дійсно, ваш сайт max.paschenko.org.ua хоститься на ukraine.com.ua: domain:paschenko.org.ua admin-c:MVP39-UANIC tech-c:MVP39-UANIC status:OK-UNTIL 20130114011227 dom-public:NO nserver:ns1.ukraine.com.ua nserver:ns2.ukraine.com.ua remark:home page
afterstep, тут той пан типу мене викриває, хоча всім і так все ясно відносно мого ніку і хто за ним стоїть. Цвіріньом позначили моє прізвище власть імущіє на форумі. yasam, так дійсно, ви все правильно пишете, я того не приховую. Я ж сам про то написав.