Сорі, що так, але по не мав часу по іншому закидувати! (через FTP швидше завантажує) скиньте архів 1.png - це те що я робив на DynDNS 1.avi - відео, що підтверджує те що домен працює ( DynDNS переадресовує на мою IP), але тільки в мене самого! вот архів http://letitbit.net/download/23976.2943513b9848cbb3048815889d89/apache_dns.zip.html
зара помру ..... вибачте.... зазвичай я не такий емоційний..... тепер до справи... як ви думаєте, що у цих картинках не так?
Та вибачте, але я не такий продвінутий в цій справі, тому не все розумію! причому тут команда ping? І чому в мене так? А це після того як на DynDNS змінив IP То що я кожен раз, при підключенні до нету маю міняти IP в DynDNS ??? Я так зрозумів DynDNS для ПОСТІЙНИХ IP-адрес???
Але система http://geo.flagfox.net/ при переході на http://moskovych.dyndns.info/ показує наступне: Приватна IP-адреса 10.12.176.164 (Все інше визначити неможе) То значить DNS працює? чи Ні?
Лінька для загального розвитку Ні, DynDNS (Dynamic Domain Name Server) для динамічних ІП адрес. В ручну вам довелось прописувати іп, в очевидь тому, що ви не поставили програму від DynDNS котра при зміні вашої іп адреси, сигналізує про це на сервер, і сервер оновлює там інформацію (від 1-ї до 30-ти хвилин після зміни ІП) Приватна, або мережа класу А, це локальна мережа, тобто ваш сайт є доступним лише в вашій локальній мережі. Провайдер повинен (або не повинен) видавати вам білу адресу, тому що зараз вона у вас сіра ще одна корисна лінька Вам необхідно уточнити в провайдера про те, чи надає він вам білу іп адресу, якщо ні, то ви не зможете зробити свій сайт видимим з інтернету, лише в межах вашої локальної мережі. А можете просто розповісти яка у вас локальна мережа (якщо це у львові) і я вам скажу який у вас тип підключення (якщо це не мережа типу: яімійсусід)
А де взяти ту програму яка сигналізує сервер про зміну моєї IP??? У мен CDMA Ukraine (Львів) ---------- Додано в 17:28 ---------- Попередній допис був написаний в 17:17 ---------- Ну програму встановив, але вона не мою IP показує а типу такого 193.107.184.15 Цю IP я завжди бачу! наприклад на сайті 2ip.ru ТАк має бути??? ---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:28 ---------- А насправді моя IP на цей час 10.12.199.117 І навіть з програмою не працює!!! Тепер навіть в мене самого! Що порадите? ---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ---------- Можливо знаєте якісь інші системи типу DynDNS???
CDMA не надає білих іп адрес, тому нажаль, ви не маєте ніякої змоги. Якщо дуже критично - змінюйте провайдера. Інакше - користуйтесь безкоштовними хостингами по типу: лінька
Понятно! =( Я недавно був на topua.net просили відправити СМС (було платно) А тепер безкоштовно? Ви користувались цим хостингом??? Є якісь відгуки? Стабільно працює? ---------- Додано в 12:34 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- Ок, подивлюсь шо представляє собою topua.net! Спс за допомогу!
Вибачте, але тепер проблема з topua.net Хостинг і система нормальна, але редагую файл .htaccess Коли дописую ErrorDocument 404/404.htm то при переході на сайт вибиває помилка 500 Internal Server Error Чому так? Що на хостингу не можна створити свою 404 сторінку???
У топуа є форум підтримки, і адміністратор там Дмитро, хороша людина. Пишіть у форум - він вам допоможе. Коли я користувався послугами даного хостингу - то він був одним з найкращих безкоштовних хостингів. Нажаль не знаю про поточний статус. Стосовно .хтакесу, то якщо я не помиляюсь, ці директиви можна вмикати у спанелі, але наскільки це так - я не пам'ятаю
Понятно! На форум зайду! Але на рахунок директив, то там тільки в ручному режимі (потрібно самому відкривати документ і редагувати) ну, може спитаю на їхньому форумі!