10 лет назад были у меня тяжелые времена. Купили стиралку-автомат Беко. Самую дешёвую. Никак не дождусь когда она сломается. Стирает и стирает, зараза такая.
я навіть десь читала, що Беко входить в трійку найбільших виробників побутової техніки в Європі. а у нас чомусь ця марка не дуже розкручена. треба буде придивитися до неї краще
Найбільший - не означає найкращий. Те, що Полковнику пощастило, не означає, що і вам пощастить. Хто зна, може він раз на півроку нею користувався
так, холодильник штука серйозна, бо на 10-20 років. тому в першу чергу розмір. міряйте до міліметра. бо оце бабульці купили широкий 72 см, стоїть як шафа у туалєті. не пройти не проїхати. потім одвічне питання - всі хучуть фіфті-фіфті - холодильник-морозилка. ну реально, скільки б там всього не було, всерівно на паску і різдво прийдеться мнясо сусідам москалям нести. в нас реально стоїть норд з верхньою невеликою морозилкою. а сам холодильник десь 180, повністю задовільняє. якщо у вас велика сімья, то раджу брати великий двохдверний, бо коли холодильник високий то це напрягає, захаращує кухню. про марку сказати ніц не можу. бо! у кожній фірмі є свій процент браку. тобто сіменс чи бош дорогі але в них один з 30 брак має. в снайге чи електролюкс таких 1 на 20. тобто ви можете купити за 10 тисяч і за 3 тисячі, всерівно можете влетіти в проблеми, це тупо лотерея і закон подлості. от в мене норд. ми коли купили в домотехніці - гудів морор наче дизель. порішали-поміняли, все гуд. у брата самсунг двохдверний з зовнішнім електронним табло, така ж фігня. льод не робив, вимикався серед ночі на два дні. також поміняли, працює нормально. так що тут якось вгадати - ніяк. вибирайте собі удобства - в одних полочки решітки в інших скло. розхід електрики також дає на рік кіловат 5-10 економії. дивіться кубатуру і гарантію.
Придивіться) Я собі якраз купив холодильник новий на днях Беко. Запахи реально не змішуються. Хоча я спочатку до цієї функції дуже скептично ставився.
Народ, а де купити холодильник для води в пляшках з вертикальним завантаженням, як ото кока-колу продають при виході з кас?
Ага, це і є двухнотурна система охолодження. Щодо енергоспоживання, то в цих холодильниках воно низьке, для мене це був надзвичайно важливий критерій, коли вибирав.
Звісно, це ж не аби як важливо. Йому працювати цілодобо все ж таки )) А я от думала, що двухконтурна система, це значить, що продукти просто швидше заморожуються ніж у звичайних холодильниках..
мені теж подобаються холодильники з великими морозилками, дуже люблю складати овочі та фрукти, взимку гарна знахідка
допоможіть будь ласка!умене морозилка LIEBHERR GSNP2426 Index21/001 service997612200.після включення не екрані з"явилась помилка F4.підкажіть що воно таке?
допоможіть будь ласка!умене морозилка LIEBHERR GSNP2426 Index21/001 service997612200.після включення не екрані з"явилась помилка F4.підкажіть що воно таке?