чи заморожує хтось продукти (ягоди для прикладу) на зиму? вартує таке робити? вітамінів на зимку було б не зле мати, принаймні до йогуртів для малої. холодильника достатньо чи морозильну камеру краще?
Пане Антоне. І ягоди, і гриби, і овочі, і фрукти, і замочену фасолю, і нарізаний кріп, і зварені підпеньки... Давним-давно користуємось цим способом зберігання. І з часом "розрослись". Холодильник з морозилкою на чотири відділення і морозильна камера. Теж на чотири. Так що варте і те, і те...
Погоджуюсь! Я, на жаль, не маю такої можливості, а ось мої батьки мають холидильник з морозильною камерою на 4 відділення і ще прикупили собі окрему морозилку на 450 літрів! туди пів кабана влазить, і купа-купа ще всього...
У нас теж і холодильник з морозильником на 4 відділення і окрема морозильна камера. Компоти вже на зиму не консервуємо, варимо свіжі з морожених фруктів і ягід. Наявність морозильника розширює меню і вивільняє час.
Я теж уже давно користуюсь окремо морозильною камерою, сімя велика , так що прийшоль зробити такий вибір, набагато вигідніше
у мене нажаль нема місця де ставити морозильну камеру. обмежився великим холодильником з морозильною камерою на 120 л. якщо в холодильнику є відділ для глибокої, швидкої заморозки то можна заморожувати і в холодильнику. в тім відділі ті самі - 25 градусів що і в морозильниках. ягоді не псуються. а білі грибочки на різдво такі наче їх щойно зрізав в лісі.
Якщо НТО (морозильна камера), має маркування з двома «зірочками» (**), при положенні ручки регулятора температури на діленні «найбільший холод» температура повинна бути не вище -12 °C. Маркування (**) відповідає умовам середньострокового зберігання до 8 місяців м'ясних страв промислового приготування і до 3 місяців інших заморожених продуктів. У повністю ізольованій низькотемпературній камері (НТК), що має маркування три «зірочками» (***), при положенні ручки регулятора температури на діленні «найбільший холод» температура повинна бути не вище -18 °C. При такій температурі швидкозаморожені м'ясні продукти промислового приготування можна зберігати до 1 року. Підвищення температури навіть на короткий час приводить до скорочення термінів зберігання харчових продуктів. Продукти, які добре зберігаються при -18 °C протягом року, при -15 °C починають втрачати свої якості вже через 5 місяців зберігання. М'ясо і овочі можна зберігати до 3 місяців при -12 °C, а при -6 °C тільки до 2 тижнів. Маркування (***) мають однодверні холодильники з двовипарною системою охолодження і ізольованою НТК, дво-, трьох- і багатокамерні холодильники, комбіновані холодильники-морозилки з місткими низькотемпературними камерами, вертикальні і горизонтальні морозилки, в яких немає режиму швидкого заморожування. Багато виробників замість правильного терміну «швидка заморозка» використовують терміни: «глибоке» заморожування, «надійне» заморозка, «суперзаморозка», «суперзаморозка з автоматичним відключенням», «SuperFrost», «Super freeze», «Fast Freeze», «Frostmatic», «Safe frost».
дивлячись скільки ви хочете вітамінів на зиму, якщо багато тоді все же краще купити морозильну камеру!
Вибираю зараз холодильник, але не знаю на що в першу чергу звертати увагу. Що дійсно необхідно в холодильнику, а що наворочені "рекламні казки"? Дякую за допомогу!
На цвет и дизайн, конечно. Должен гармонировать с остальной обстановкой в помещении, предназначенном для него.
Я чомусь завжди вважала, що вибирати треба з огляду на гарантію та енергоспоживання... У мене Беко живе на кухні. Тішуся.
Підтримую. Ми взяли А++. А важливою була не так гарантія, як збірка. Це теж дуже і дуже важливо. Важлива ще можливість переставляння поличок. Чим но фрост сильно ліпший за краплю? Як на мене, то нічим Ну і мені суб'єктивно подобаються холодильники з морозильником знизу, морозилку зверху взагалі терпіти не можу.
У нас холодильник з морозильником.Але з тих пір як перестали консервувати компоти та варити варення катастрофічно стало його мало. Треба купувати окрему морозильну камеру.На компоти фрукти та ягоди морозимо, сире заморожене варення набагато корисніше за варене з надлишковим цукром, овочі, зелень....
Подробнее расскажите, пожалуйста. ---------- Додано в 05:49 ---------- Попередній допис був написаний в 05:46 ---------- Расчёты специалистов показывают, что переплата за так называемое энергосбережение у холодильника окупится через 102 года. Оно Вам надо?
Любі ягоди подрібнити блендером в пюре (можна і не в пюре) ,змішати з цукром , розкласти по одноразовим коробочкам і поставити на зберігання в морозильник. Зараз чекаю на абрикоси та персики. І не треба паритись в таку спеку на кухні